Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, superbe lucrusoarele ...sa le stapaneasca Luca sanatos

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eva faine lucrusoarele
vreau sa stiu de unde ai luat caditza bleu

33+

AMR 48 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Eva, lucrusoarele pentru Luca sunt tare dragute.Sa le poarte sanatos si sa va bucurati de el!Saltelutza imi place in mod deosebit.Si eu m-am gandit la asa ceva.
Fetelor, voi va cumparti masa de infasat, din aceea care are si vanita pentru baita?Mie personal tare imi plac, dar nu as vrea sa cumpar un lucru inutil...

va pup pe toate!

AdrianaSM 28+ Estera Iarina

http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

tzitzi pe mine m-au sunat cu 15 minute inainte sa ajunga la usa, daaaaaaaar... d-aia ai linkul ala pt tracking. Iti apare pe site cand ajunge la bucuresti. La mine a ajuns seara si a doua zi a fost livrat. Eu zic ca o sa fie ok daca urmaresti acolo.

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui freshanana

eva faine lucrusoarele
vreau sa stiu de unde ai luat caditza bleu

Merci frumos, fetelor!

Caditza am luat-o din IKEA, e simpla, asa vroiam, fara forme anatomice! Si am luat niste adaptori care se pun pe cada si pe care se pune cadita, sa nu ma aplec mult!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 64 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
citat din mesajul lui JulyMorning

tzitzi pe mine m-au sunat cu 15 minute inainte sa ajunga la usa, daaaaaaaar... d-aia ai linkul ala pt tracking. Iti apare pe site cand ajunge la bucuresti. La mine a ajuns seara si a doua zi a fost livrat. Eu zic ca o sa fie ok daca urmaresti acolo.

_
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

mda....tocmai ce am primit si linkul...nu stiam ca e de la TNT, ma gandeam ca o fi pe site undeva ce si cum.O sa urmaresc sa stiu cand trimit soacra in misiune.Gata, te-am obosit destul

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui AdrianaSM

Eva, lucrusoarele pentru Luca sunt tare dragute.Sa le poarte sanatos si sa va bucurati de el!Saltelutza imi place in mod deosebit.Si eu m-am gandit la asa ceva.
Fetelor, voi va cumparti masa de infasat, din aceea care are si vanita pentru baita?Mie personal tare imi plac, dar nu as vrea sa cumpar un lucru inutil...

va pup pe toate!

AdrianaSM 28+ Estera Iarina

http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU

eu am folosit masa aceea de infasat ca suport pt vana de baie vreo 9 luni ( e mai simplu decat sa imi rup spatele pe vreo masa)
eu o gasesc f utila, mai putin partea cu infasatul (nu am folosit-o deloc ca masa de infasat)
in schimb am schimbat vreo 4 vane ca a tot crescut copilul si le-a tinut pe toate suportul acela

33+

AMR 48 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
citat din mesajul lui EvaF

Aaaa, era sa uit!

Andreea_and, mi-a placut mult acel carucior, dar eu am o gandire mai practica. Daca e bun, un carucior il poti folosi la doi copii, ma gandesc, asa fac mamici la odiseea noastra. Acum, acest carutz roz, superb, de altfel, ce faci cu el daca al doilea copil va fi baietel? Ar fi pacat sa nu il poti utiliza daca e in stare buna. Orange-ul acela al lui July merge fff bine si la fetite si la baietei, dar totusi, baietel in carucior roz, oricat de nonconformista as fi, parca...nu prea! Tu faci ce vrei, mi-am dat si eu cu parerea!

Fetele, imi vine sa plang, Doamne ce mici sunt lucrusoarele care mi-au venit la comanda!!! nu am mai vazut asa ceva! Asa finute, din bumbacel, dar asa mici, Doamne, nici nu imi vine a crede ca acolo o sa stea puiul meu!!! Voua va vine sa plangeti cand vedeti lucrusoare de bebei, asa mici? Parca sunt de basm! O sa pun si eu pozici!!!!

Boo, saru'mana, eu eram interesata rau de paturica aceea cellular, la fel si Andreea_And!
Chiar asa, July, e dublu pretul la cea mare, dar oare merita o comanda doar pt o paturica??? Eu nu mai vreau si altceva deocamdata, de la ei. Vad eu ce si cum! Poate cumpar totusi o paturica la noi!

Eva daca as lua caruciorul mai scump da, m-as gandi sa fie bun si pentru urmatorul copil in caz ca e baiat, dar asta nu mi se pare asa mult si am si eu o dambla cu rozul, eu am o groaza de lucrusoare roz, e culoarea mea preferata si chiar ma bucur ca o sa am o fetita ca pot sa ma destrabalez cu culoarea asta . Ca sa nu mai zic ca mi-a ghicit mie cineva demult ca voi avea doua fete si pe jumatate s-a adeverit, desi eram convinsa ca acest bebe va fi baiat . Stiu, sunt cu capul . Oricum inca nu am dat comanda la carut, astept sa isi faca tati timp sa vada mai multe modele, eventual live.
Foarte frumoase lucrusoarele lui Luca, sa le poarte sanatos. Si eu am plans cand mi-au sosit primele lucrusoare pt bebelina, si acum daca le desfac sa ma uit la ele ma bufneste plansul.

AdrianaSM multumesc pentru sfat , inca nu ne-am hotarat dar mi-e greu totusi sa rezist rozului ala .
Boo multumesc inca o data ca ti-ai adus aminte sa te uiti de pret. Paturica sigur voi lua, ramane de vazut daca ma mai uit dupa ceva pe site sau o iau de aici, mai avem putin timp. Cu chilotii eu n-am dat link..nu cred , eu am gasit in selgros moartea pasiunii de la pompea si mi se par destul de comozi pt ca nu au elastic clasic, plus niste culori haioase...ma gandesc ca merg si cei gen boxer totusi daca cu astia nu te impaci deloc. Cei pe care i-am luat erau in jur de 13-15 ron dar calitate buna.
Monica, cu ce ti-am gresit? multumesc pt link, arata super hainutele, ma duc sa privesc mai de-aproape .

Fetele care ati cerut instructiuni aveti PM.

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

quote:
citat din mesajul lui kllemi

BABYTZA ti-am vazut pozele foarte frumoase, daca as stii cum mi le-as pune si eu dar nu stiu cum asta e.....cate kg. ai luat pina acum??

27+ mami super fericita de

Kllemi

Pentru poze intra pe contul nostru de la webshots (este pe prima pagina ).daca nu sti parola ti-o trimit eu pe PM.

Eu am luat pana acum 7 kg. Dar incep sa ma ingrijorez , in ultim 2 sapt nu am luat nici un gram....

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Andreea_and, multam de instructiuni, am primit, dar uitai sa zic. Nu stiu daca o sa ma descurc, dar vad eu .....

_
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput