Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 6
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui JulyMorning
Andreea_and, multam de instructiuni, am primit, dar uitai sa zic.Nu stiu daca o sa ma descurc, dar vad eu .....
_
Our future determines our past
Fasolicade S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Ca sa fim chit poti sa ma sacai pe mine
28+ 
bebe David
kid2003 spune:
Gata, am venit, am intrat nesperat de repede la nenea Iosup, chiar cu 10 minute mai devreme fata de programare. Totul e ok cu bebelina, nu e ea f mare, are 2 kile plus sau minus 200 de grame, capul e mare
mai mare decat varsta gestationala, dar nu e nimic alarmant. Asa a fost si cealalta, o capoasa. Si acum are capul mare.
Eva, ma faci sa rosesc...nu le stiu eu pe toate, cu siguranta, dar am un avans
ca am petrecut pe forumul asta ultimii 3 ani din viata si cu sarcina cealalta si acum si am avut destul timp sa fac research pe net si sa imi dau seama, din tona de lucruri pe care le-am cumparat la bebe 1 ce mi-a folosit si ce nu...Daca as fi stiut si atunci ce stiu acum as fi iesit mai ieftin
D-aia ma bag in discutii, poate va ajut pe voi sa mai pastrati niste banuti, sa nu ii aruncati pe toate strategiile de marketing ale firmelor care produc lucruri pentru copii! Multe sunt inutile si multe nu le veti folosi! Dar am noroc, ca aici la Odisee, sunteti si voi citite si rascitite si stiti deja foarte bine ce sa luati si ce sa nu luati. In plus ma bucur ca citesc mamicile la a doua sarcina care au cam aceleasi pareri ca si mine si ma bucura treaba asta. Inseamna ca am ghicit corect!
Tzitziri, eu am intrat deja pe link-ul trimis de bimbomarket si mi-am vazut deja comanda trimisa de la sediul lor, e in aeroport acum, asteapta sa fie trimisa la Bucuresti. Probabil luni o sa ajunga, sau marti si atunci cand o sa o vad aterizata la Bucuresti ma astept sa imi fie livrata in urmatoarele 24 de ore. Mi se pare super, super seriosi! Si chiar am iesit ieftin cu toate lucrurile pe care le-am luat, transportul a fost 30 de euro...Abia astept.
Au sunat si aia de la babycomfort, vin maine sa imi aduca wrap-ul.
Am luat si perdele pentru camera bebelinei, acum ma chinui sa gasesc pe cineva sa mi le coasa. Am fost la 3 croitorii si mi-au zis ca sunt ocupati si nu au timp sa faca asa ceva 
Eva, sa stapaneasca sanatos toate lucrusoarele Luca, sunt super frumoase! O sa fac si eu poza cu ce am, dar sa fie gata camera, sa o montez si sa ii aranjez dulapiorul.
Apropo, am vazut niste stickere speciale pentru pereti la Bricostore, f f haioase...O sa iau si eu sa ii decorez putin peretii. Imi place ca sunt de diferite marimi si poti sa le pui si pe mobila si pe pereti.
bb2
babytza spune:
Eva foarte frumoase hainutele !!! Si camera e dulce rau ....Imi place rau comoda, de unde este? Si cat a costat ?
Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
tzitziri spune:
Felicitari Kid pentru bebelina capoasa si gingasa
...desi nu stiu daca 2 kile e asa putin,ca mie nu mi se pare...
Tu cand ai dat comanda?Mie in mailul de la TNT imi scrie ca de maine pot urmari si eu traseul.Si intr-adevar si eu sunt ff placut surprinsa de seriozitatea de pana acum...adica nu ma asteptam sa fie asa transparent totul si prompt.
Comanda de la redoute...prima comanda, de pe 25 iunie tot nu mi-a sosit![]()
28+ 
bebe David
angelynna82 spune:
Kid felicitari pentru bblina capoasa 
Eva tare frumoase hainutele lui Luca, sa le poarte sanatos 
28+ 
Bebe
Eco
EvaF spune:
Multumesc frumos, dragelor!
Sa va auda Dumnezeu si sa stapaneasca sanatos puiul meu lucrurile!
Babytza, comoda este tot din IKEA, ca si patutzul si ne-a costat 425 RON. Este cea mai incapatoare din toate comodele pe care le-am vazut in IKEA, si ne-a placut si cel mai mult ca model! De fapt, patutul si comoda impreuna au facut 700 RON, ceea ce este super rezonabil! As mai vrea sa iau si alte obiecte de mobilier, pentru jucarii, plus un mini dressing, asa ca nu e completa camera puiului; incet,incet, facem noi tot! Acum ma uit dupa perdelutza si dupa decoratiuni de perete! Am cumparat o perdeluta alba fff frumoasa dar nu stiu ce sa fac, ca intra multa lumina, parca as vrea ceva mai inchis, sa nu il deranjeze soarele si sa se trezeasca devreme! :)))
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 64 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Felicitari Kid pentru bebelina !!!!

Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andreea_and spune:
Kid
felicitari pentru bebelina de 2kg!!! Cum e, in prezentatie craniana sau pelviana? Sper sa aflu si eu marti la eco ca si a mea a ajuns la 2kg, ca suntem cam de aceeasi varsta.
Am vazut si eu stickerele, sunt foarte frumoase, de fapt am vazut mai multe modele inclusiv cele de la Disney, eu as vrea sa iau si bordura din-aia de se pune la jumatatea peretelui ca pana la urma am vopsit peretii albi in camera bebelinei si e prea gol, asa..
Tzitziri cum nici acum nu ti-a ajuns comanda din 25??? Era colet sau punga? Daca era mai mica eu zic sa le scrii astora de la laredoute ca am inteles ca pachetele mici se mai pierd, macar sa-ti dea banii inapoi.
Babytza nu te ingrijora cu greutatea, pe caldurile astea nu prea se acumuleaza nici macar la mine care am luat mult mai mult ca tine pana acum. Presupun ca nici tu nu poti manca prea mult de caldura.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
tzitziri spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea_and
Tzitziri cum nici acum nu ti-a ajuns comanda din 25??? Era colet sau punga? Daca era mai mica eu zic sa le scrii astora de la laredoute ca am inteles ca pachetele mici se mai pierd, macar sa-ti dea banii inapoi.31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Pai...a venit cea de pe 26, dar nu cea de pe 25..logica nu o inteleg. Era un pachet cred ca mai de "cutie"...comanda care a sosit a fost intr-o cutie, nu in punga. Si le-am scris iar raspunsul a fost sa mai astept ca perioada de intarziere pentru Romania e intre 2 si 6 sapt..
28+ 
bebe David
EvaF spune:
Kid, sa iti traiasca printzesa.

Si Luca are caputzul mai mare, noi zicem ca va fi destept!
Bine, Luca are si femurul mai lung cu doua saptamani, adica e si lungan, dar caputzul e cel mai mare, mai mare cu 3 saptamani! :)))
Andreea_and, eu m-am maritat in rochie roz, de fapt a fost totul roz, deci...te inteleg! Mie, e adevarat, a inceput sa imi mai treaca incet incet mania cu roz-ul!
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 64 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)