Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)
Raspunsuri - Pagina 7
X-ray spune:
buna-dimineatza!la toata lumea!
dana exact asa a avut si eli,39,7-38 3 zile,am bagat-o in apa rece sa-i scad febra,si dupa 3 zile bubite,cateva pe fata gat si trunchi parte superioara si gata.ca un vis urat asa a trecut...eu i-am alternat nurofen cu panadol si noaptea (era jale cum fierbea noaptea)i-am pus supozitor.si cand a tusit nu i-am dat antibiotic.pupici frumoasei si sa treaca repede.
valen felicitari pt asa seara o meriti din plin draga mea!abia astept impresii.
deci "v-ati luat desertul" cu mine sau asa o gustarica....
carla eu una sincer vreau sa-ti scriu cateva randuri dar imi trebuie timp, nu pt ca as dori sa ma intind cu polologhii ci doar sa incerc sa ma fac cat mai bine inteleasa.din pacate nu prea am acest timp dar pt ultimele tale postari si nu numai cu siguranta mi-l voi face....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
brazuca25 spune:
Neatza si multumim de Alina!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
jadi spune:
Multumim de cafea, Dodo a fost baiat cuminte si a dormit pana la 10 ca stia ca m-am culcat tarziu! Asta nu inseamna ca nu s-a trezit de 2 ori peste noapte dar nu se pune . Ce vreme urata e la noi!
Deni & Vlad & Tudor
X-ray spune:
quote:
citat din mesajul lui jadi
Multumim de cafea, Dodo a fost baiat cuminte si a dormit pana la 10 ca stia ca m-am culcat tarziu! Asta nu inseamna ca nu s-a trezit de 2 ori peste noapte dar nu se pune . Ce vreme urata e la noi!
Deni & Vlad & Tudor
mama si ce misto e in arad....eli s-a trezit numai o data si s-a cerut in pat la noi,eu ca o slaba de inger ce sunt am luat-o....
corina ma bucur ca ai trecut pe aici.voi cum mai sunteti, tot la ai tai stai?te intorci la lucru pana la urma?am admirat-o pe denisa e superba!DD dar ce a crescut,eu chiar nu am vazut demult poze cu ea si seamana cu tine ca doua picaturi de apa zau!
gat ma duc la shoping,mi-a venit si mie randul
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
jadi spune:
peseu: Corina te-am vazut ceva vreme in urma in parc cu Deni dar am fost rusinoasa si nu v-am contactat, mai erati cu inca o familie cu un copil! Deni era umblareata nevoie mare!
Deni & Vlad & Tudor
mamii spune:
neatza si de la noi!
valen sper ca ai reushit sa ai o seara catusi de putin relaxanta si care sa te scoata din monoton..George michel RULZ . Asteptam sa ne spui cum a fost.sper ca fetitele au stat cumintele.
danagh nusu daca si la noi dar aici a aparut o 'boala' care se numeste 'sesta malattia' ( nu shtiu traducerea in romana am sa ma informez si va spun).Cerrt e ca timp de 3 zile bebelushul are febra iar apoi erup nishte pete roshii pe corp.'Boala' tine o saptamana iar apoi dispare de la sine.Aici la temperatura se da doar paracetamol preferabil supozitor.Multa sanatate
jadi esti super.Pe bune
cafera eu una nu ma pricep la cuvinte..din pacate dar iti doresc multa sanatate si sa te bucuri la maxim de printesicile tale
carla eu inca nu m-am prins cine te-a deranjat asa tare, sunt sigura ca ai motivele tale si totusi ai putea sa lasi de la tine nu vad ce iti pasa asa de mult de ce zic altii..Sunt sigura ca exista fete care te citesc cu placere!
ioana75 suuuuuuper maicata..cu pagina ei'.Si mama e internauta de o grama de ani dar parca nu o vad sa ishi faca pagina .Ai 2 fetite minunate si se aseamana enorm!
Luna stay linistita o sa ai parte de caldura aici cand vii in vacanta cat pentru o viata intreaga!
Si alex rontaie coaja de paine mai bine ca orice altceva.eu ii dau pentru dinti pt k nu are cu ce sa ishi potoleasca nevoia asta.Mananca foarte putin in ultimul timp dar nu imi fac griji ca nu duce lipsa de nimic...in nici un caz de energie
Si am o intrebare ... Exfolierea unei unghii este ceva genetic sau lipsa de calciu?
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Un AN de FERICIRE
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
liadorian spune:
Bonjurica la toata lumea!
Si un salut voios de pionier pentru alina.a, cu care de prea mult nu m-am mai intalnit pe forum. Sa stii ca am vazut pozele de la ziua lui Eli si-am recitit si povestea voastra dificila cu acceptatul formulei si am ramas datoare cu o imbratisare calda pentru voi doua, fete dragi!
Oana, punct ochit, punct lovit! Ma refer la citatele acelea. E o ipoteza la care nu ma gandisem. Mai degraba incepusem sa cred ca are ceva pe limba care o deranja ciuperca aia alba, cum fac unuii bebelusi. Chestia e ca are limba un pic mai albicioasa de fooooarte mult timp si asta nu i-a creat, anterior, probleme de apetit. Plus ca dimineata, spre exemplu, n-are nicio jena sa infulece micul dejun la nici juma de ora dupa supt. Asa ca o las si eu in banii ei. Mai ales ca mi-a dovedit azi ca e fetita mare si stie sa pape iaurtul singurica. Asa de melancolica am privit-o cum s-a pictat pe fata ca indienii, cum a uns toata masuta fara sa verse nicio picatura pe body. Ma declar multumita.
Simo, te inteleg cand spui despre fazele alea mici si greu de povestit care ne lasa masca la copiii nostri. Dar cum sa le povestesti?...
Anto, ma faci sa rosesc. Dar mi-am luat-o in cap de cand cu prajitura aia si pregatesc "Nebunia culinara II". E, simtiti mirosul? Si nu, nu-i ceva dulce! Deci jos linguritele!
Dana, multa sanatate Dariei! M-ai imbolnavit cu cumparaturile - adica m-am molipsit de la tine, zilele trecute am iesit cu cardul dupa mine (Ha! ca in Sv n-ai unde sa platesti cu cardul! Da' zic si eu asa...) sa cumparam fetei nadragi noi, ca toti i-au ramas scurti. Si ne-am intors cu rochita cu bretele! Alba si frumoasa foc, fix ce cautam eu! Dupa juma de ora am zis ca e momentul sa ne comportam ca niste adulti responsabili si am iesit iar la cumparaturi si ne-am intors cu doua perechi de pantaloni foarte misto, care depasesc insa considerabil bugetul nostru. Si tu esti di vina!
valen, cum a fost dezmatul? Ai poze clare din culise?
In ce priveste discutiile astea creatoare de trafic zic sa ne comportam ca niste fete dastepte si sa facem un pas inapoi, sa ne amintim de unde a plecat totul .
Am editat ca ma puneau astia sa iau o pauza!
brazuca25 spune:
Alina inca stam la ai mei si sunt intr-o continua cautare de solutii sa stam singuri. Om trai si om vedea. Macar acum sunt mai linistita iar Deni e adevarat o domnisorica. Si eu ma uit la ea si ma vad in oglinda. E o senzatie foarte ciudata sa te vezi pe tine in altcineva.
Jadi lasa rusinea ca nu e cazul. Eu vorbesc, ca l-am vazut pe Dodo al tau de vreo doua ori cu bona pe afara si nu am intrat in vorba cu baiatul desi zambise frumos la Denisa.
Noi azi noapte nu am reusit sa adormim gargaritza pana la ora 1. Era ca iepurasul Duracell: cum o puneai jos se ridica si incepea sa dea din manute sa aplaude, sa rada si sa ceara sa ne jucam. Deci circ total. Acum evident ca doarme dusa, dupa o trezire scurta si niste papica.
Eu incerc sa nu ma bag in disputele care mai apar, pentru ca deja va cunosc virtual de atata timp ca va iubesc pe toate si pe puiutii vostri la fel. Si va citesc pe toate, chiar daca nu am mai scris o perioada.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
brazuca25 spune:
Daca asa ploioasa e si ziua de maine, s-a dus motzul fiica-mii in aer liber.
ddanagh spune:
Lia bucura-te de moment. E tare bine cand ii cumperi cate ceva frumos. Ai timp sa 'jelesti' in saptamana de dinainte de salariu.
Sa le poarte sanatoasa.
Corina asta mai imi trebuie sa mai si ploua maine, dupa ce am umblat 3 zile sa gasesc o terasa pe plac.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)