Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Of! Voi cu desertul vostru...! Acum trebuie sa merg sa mai iau o gurita din ciocolata de casa pe care am facut-o azi...Ca mi-ati facut pofta. Si daca tot a ramas jadi pana la ora asta...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

matei adora paine! nu stiu cat mananca din ea, dar o face firmituri pe covor si e in extaz...apoi le "matura" cu manutza din calea lui. ar trebui sa-mi cumpar niste pui vii...pacat de atatea firirmituri risipite

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
citat din mesajul lui jadi

Oare s-o fi terminat desertul ca sa stiu daca mai stau

Deni & Vlad & Tudor

Ha-ha-ha, esti mortala, Jadi

Cum merge remodelarea, duamna?
Iete ca mi-am adus aminte ca am uitat sa-ti spun ca mi-a placut cum esti tunsa in pozele de la motzul lui Tudor.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hai sa va zic una tare.
Astazi, la ora 3, pe caldura aia infernala abia mai rasuflam sa ajung acasa, erau doi tigani romanizati cu tente clare de manelisti inraiti si impingeau la un carucior. Normal ca mi-am aruncat ochii sa vad bebelusul, Cand. Ce vad? Bebelul era dezbracat complet, in putza goala, dormea asa in soare. Credeti ca era dat cu crema de protectie? I-am zis si sotului si cica astia si-au intarit gena, nu au nevoie de creme

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Simo lasa ca vine Daria pe la Matei si le mananca, ca ea intai le face tot asa faramitze si apoi le mananca de pe jos. Se mai duce mai da o tura la casa, se intoarce mai ia o faramitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hai ca iar radeti de mine, eram doar curioasa daca desertul ala se mananca cu lingurita!

Remodelarea incepe maine, rezultatele peste 2 luni! Va spun maine ce si cum, cica fac impachetari cu alge si masaj de liposuctie (ptiu ce cuvant greu). Da' scrie acolo ca sa fac si impachetari cu ciocolata dar sunt de fite, nu dau rezultate

Hai noapte buna ca maine sunt singura pe plantatie cu Dodo si stau calma, am si paine in casa, bibe e pregatit pentru la prima ora, nu o vrea sa manance, asta e... oricum al meu a slabit, ma regasesc in revista Mami!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

peseu: cred ca moderatorii sunt fericiti, am umplut 4 pagini si nu ne-am certat ... trafic de asta mai rar! Paaaaaaaaaa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Fetelor, e naspa cu temperaturile astea ridicate din Romania, eu sunt rea si sufar tare la caldura. Dar va invidiez un pic asa cand va vad pozele cu bretelute si copilasi in picirutzele goale si cand ma uit cum stau frumos pe umeras in dulap toate rochitele si bluzitele de vara pe care le-am cumparat pentru Sonia. Noroc ca vom pleca la mare si o sa le poarte macar acolo .

Valen, bafta sa ajungi la concert la timp si fara peripetii.

Hai ca ma duc sa hranesc sotzul din dotare, va pupez,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Parca i-ai da tztza Anto . Asa a sunat.
Ma duc si eu la culcare. Se pare ca novocalminul si-a facut efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hi hi hi duamna Jadi esti haioasa rau.

Eu la desert abia acum ca vreau sa se puna mai bine pe coapse. Eh, lasa ca mi-a calculat al meu BMI si cica am 22, scria acolo ca sunt un exemplu viu de sanatate.

Oana si Adelise manaca paine mai bine ca orice. In rest nu ma plang, oricat de mititica e (si e un copil mignon comparativ cu Cosmin care era urias) mananca foarte mult. Cam 220g-150g la o masa plus iaurt si apoi mai rontaie si niste paine.

Anto si noi asteptam...iarna deja. Am avut o singura zi 28 grade in rest nu a sarit de 22-23. Avem sertarele pline cu lucruri de vara, in plus azi cand a fost mai frig am constatat ca nu are decat vreo 2 perechi de pantaloni lungi ca deh, i-am luat fetii lucruri de vara. Care vara nu stiu.

Va pup ma duc la nani.

P.S. Cafera sincer nu am stiut cum sa reactionez la ceea ce ai scris mai devreme. Socant. Sanatate multa.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput