Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)
Raspunsuri - Pagina 5
ghinetz spune:
Waw! Pai pentru George Michael si eu as fi stat sa ma pregatesc. Ca nu stii de unde apare o invitatie in culise. Desi...parca nu-i placeau femeile. Valen, distractie maxima!
Dana nici mie nu-mi suna bine asocierea asta: viroza si antibiotic. (ca s-ar chema antivirotic, nu?) Multa sanatate. Eu zic ca merg bretelele si cu bubite, daca e sa fie...stai linistita. E frumoasa foc Daria, oricum.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
de-o poza mai! ntz ntz ntz!
te pup, distractie placuta!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
ghinetz spune:
Uite ca la asta cu poza eu nu m-am gandit si mai ca in imaginatia mea nu ma mai machiam, ca daca tot degeaba. Dar daca e pentru o poza...
Simo78 spune:
pai oana, pt o poza edificatoare, ce nu face omu?
dana, bubitele alea sunt mai mult ca o iritatie, nu-s f spectaculoase, asa ca nu-i problema cu bretelutele. si la ce fata dulca are daria, cine mai vede o bubita?...ochii pe motz!
jadi spune:
Ce doamne iarta-ma sa faca in culise, ala primeste doar baieti frumosi nu doamne bine
Deni & Vlad & Tudor
ghinetz spune:
Asa, cu Georgica deci ne-am lamurit.
Sa-i raspund lui Ame:
Nu am sugerat nimanui "sa-si ia talpasita". Nici nu am puterea asta si chiar de as avea-o nu as face asa ceva. (chiar sunt draguta si amabila, nu doar par). Am pus doar o intrebare. La care mi s-a raspuns. Eu stau aici pe forum pentru ca de aici am aflat multe-multe si, mai apoi, pentru ca am prins tare drag de voi. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca forumul poate fi, pentru unii, sursa de distractie. De aici si nelamurirea mea: daca despre tine nu mai vorbesti ca..., cu prietenele schimbi informatii in particular, atunci care e rostul forumului? Asa cum am spus, am primit raspunsul. (stiu ca eu nu sunt citita, asa ca sunt fericita ca eu nu-s de amuzament)
P.S. - parca duminicile erau cu bancuri, nu? Ce-o mai fi de ras in restul saptamanii? ca nu papa cate un bb? Ca nu mai resusesc sa dau jos kg adunate? ca are piciul temperatura?
ghinetz spune:
Azi o prietena mi-a adus inapoi colectia de reviste "Mami" pe care o devoram cand era Stefan mic si pe care i-am imprumutat-o mai apoi ei. Am reusit sa ma uit doar pe Ghidul de alimenatie. Si am gasit cateva raspunsuri la intrebari pe care le-am intalnit aici. De exemplu de ce nu mai papa (problema pusa de Nikole, de Lia, de mine s.a.). Va scriu raspunsul de aici:
"Pana la un an te-a obisnuit cu o foame de lup. Acum, abia daca se lasa convins sa ia cateva lingurite din mancare. Nu te ingrijora prea tare, mai ales daca respecta curba de crestere si medicul de familie e multumit! Un sugar grasut se poate transforma acum, o data ce-a simtit independenta primilor pasi, intr-un copil slabut si foarte activ. Important este sa manance cate putin din toate alimentele necesare: lactate, carne sau ou, fructe si legume verzi, cereale. Apetitul lui a scazut si pentru ca ritmul de crestere a incetinit sau pentru ca descopera mereu lucruri interesante, care il fac sa uite de foame? Adevarul e ca, orcare ar fi raspunsul, aceasta etapa este normala"
Simo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui jadi
Oare s-o fi terminat desertul ca sa stiu daca mai stau
Deni & Vlad & Tudor
mai stai sa pap si eu o piersicuta
ghinetz spune:
Eu mi-a regasit descris copilul in postarea de mai sus. Si aici:
"Nu iti vei convinge copilul sa manance cartofi gratinati sau mazare garnitura la friptura, dar l-ai putea convinge mai usor sa accepte carnea de dragul...painii. Da, da, copiii adora painea. Tu te straduiesti sa le cumperi ce e mai bun, iar ei rod incantati la un colt de paine"