Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)
Raspunsuri - Pagina 4
ddanagh spune:
deci Simo duminica de ziua ei, cand ii rupem si turta, astept sa-i iasa bubitele I-am luat si rochita in bretelute subtiri sa se vada mai bine
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Simo78 spune:
ei, daca are fata rochie cu bretele, nu e roseola...o fi de la dinti
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
jadi spune:
Si daca ii dai antibiotic se duc bubele? Neeeeee
Las-o in pace pana luni, duminica o sa fie excelent. Am inteles ca ai bretele da' nasa ce a luat?
Deni & Vlad & Tudor
Miillyy spune:
ddanagh, e posibil sa poarte fata rochie cu bretele si sa nu iasa bubite! Mihnea a avut la un moment dat febra peste 39 in jur de 3 zile si nu am gasit motivul: nu infectie urinara (din care mai facuse), nu rosu in gat, nu bubite ... pana la urma a trecut asa cum a venit. O fi la fel si la voi.
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
ddanagh spune:
tot bretelute
Vezi, de-asta imi trebuia back-up
ddanagh spune:
Va multumesc din suflet fetelor. Vedeti, de-asta e forumul asta. Sa linisteasca oarecum mamici ca mine. Ma mustra constiinta ca nu i-am urmat sfatul medicului (ca si mama m-a zapacit ca stie ea doctoritza ce stie ca doar nu nu a invatat degeaba ).
Va pup
PS deci exista o multime de alte motive pentru care poate sa faca febra asa mare fara sa ia antibiotic. Mama ei de treaba
Simo78 spune:
milena, tare sunteti frumosi!
valen spune:
mei, ia s-aveti grija cand va exprimati spre mine...De azi de dimineata nu fac altceva decat sa ma pregatesc: m-am dusat, coafat, pedichiurat, am calcat haine, le-am probat, m-am admirat, am verificat biletu' de nu stiu cate ori si e azi concertu', n-a fost ieri, nu e maine dar na, pt. 2-3 ore cu Georgel, ce nu face omu', nu?Mai rau e ca intr-o ora juma tre' sa plec din casa (hehe, sper ca va imaginati c-am stat o ora sa fac traseul si sa stabilesc la cat sa plec, cand las fetele, cat stau cu ele sa se acomodeze, cat fac pana la metrou si de la metrou pana la locul cu pricina in asa fel incat sa ajung cu cel putin 15 minute inainte si sa ma prind in atmosfera), deci intr-o ora (de acum) tre' sa plec si prietena care s-a oferit sa stea cu fetele...nu-i de gasit, basca Ines n-a vrut sa doarma neam si nu vreau sa-mi imaginez unde se va tine adevaratul spectacol. Eheee, ma scuzati, da' merg sa ma machez si...
Simo78 spune:
auz doaman...da ai acces la culise, cu toata pregateala asta?
valen spune:
quote:Pai daca as avea, la ce mi-ar folosi?
citat din mesajul lui Simo78
auz doaman...da ai acces la culise, cu toata pregateala asta? Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei