Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

dana, sa nu fie roseola infantum

a avut si matei
3 zile febra, fara alt simptom, si apoi a facut niste bubite
da un search pe google (au chiar si pe DC un articol) si ai sa afli mai multe detalii.

antibiotic, fara motiv, doar pt febra....hmmmm

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Voi nu va uitati la serialul Eli Stone, pe AXN? Ca eu de asta mi-am aminmtit cand a zis Valen ca se duce la concert, imi place tare mult serialul si de Georgica, of course.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Ba ma uitam la serial..dar cu nunta, operatia sotului...am uitat de el. Dragutel...nu chiar m-a dat pe spate, dar merge. Mie imi plac astea cu detectivi...daca mai au si un laborator, m-a rupt ...vezi CSI

Mergi la inceput

Dana, aici in toate cabinetele de doctori sunt afise cu explicatii de ce nu se dau antibiotice la viroze. Plus ca virozele sunt la ordinea zilei in familia noastra cu doi copii in cresa.
Tu fa cum iti dicteaza sufletul, eu iti spun numai cum as face eu: daca raspunde la antitermice si nu are alte simptome, mananca bine, bea apa, se joaca, nu e apatica, eu nu i-as da antibiotic. Sanatate multa,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Anto la noi, din nefericire, sunt medici care dau antibiotic si la gripa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dana, noi am avut luni , banuiesc ca si zilele astea rosu in gat cu vezicule sau cum se spunea pe vremuri herpangina ca se banuia ca e de la herpes. A avut febra exact 3 zile si nu i-am dat nici un antibiotic. Daca dupa zile nu ii trecea mergeam din nou la dr dar asa ni s-a zis, joi nu trebuie sa mai aiba febra. Da cu antitermice si asteapta 3 zile! Eu stiu ca virusurile nu dispar la antibiotic doar bacteriile!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Simo, astia aici sunt un pic in extrema cealalta, adica eu am prietene care au stat cu copiii bolnavi zile in sir si pana nu au facut convulsii din cauza febrei nu le-au dat antibiotic. Parca nici asa nu e tocmai bine, dar in mod cert, nu exista sistem perfect asa ca ne adaptam, nu avem de ales.

Hai ca plec acasa la sot si copiii ca mi s-a terminat tura.

Pupaturi, o seara buna si un weekend relax,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pai exact Anto asta e. Ca azi mi-a dat casa peste cap de-a dreptul, fiindca am lasat-o sa faca ce vrea sa nu se agite plangand sa-i creasca temperatura. Deci e super vioaie. De mancat - cu mofturi cum face de obicei. Adica doar ce ii place, deci nu e un reper obiectiv la noi.
Ma enerveaza si pe mine usurinta cu care imi da antibiotic tocmai de aceea am venit aici acum sa imi descarc oarecum constiinta ca nu i-am urmat prescriptia. Sper sa nu gresesc.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

io tot zic ca-i roseola

asa a fost si la noi...vioi, manca normal, dormea bine, numai febra si atat. fix in 3 zile a disparut si au aparut bubite.

Mergi la inceput

Anto, asa e! dar fiind o stiinta in dinamica, ne pliem si noi pe ce ni se pare mai pe "stilul nostru"

Mergi la inceput