Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

E vorba de gradi 285 de pe Witing. E tot pe aceeasi strada cu Clubul Copiilor.
Sa stii ca la Clubul Copiilor, programul lung era 7,5 milioane. Nu stiu cat e anul asta, dar comparativ cu alte gradi, mi se par niste preturi de bun simt.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, stai linistita ca toate suntem pretentioase cand e vorba de copii, nu esti exagerata, e normal sa vrei sa fie tratat corespunzator. La noi la gupa mijlocie sunt 2 educatoare, fac prin rotatie, o sapt. e una dimineata, o sapt. cealalata. Si fireste ca una imi place mai mult si una mai putin, desi sunt ok amandoua...e firesc pana la urma, e si treaba de compatibilitate.
Witchie, mi se pare ca platiti destul de mult la gradinita voastra. Eu am mai auzit cu 11 mil program intreg si prietenele imi spuneau ca sunt gradinite din categoria scumpa. Dar pana la urma atata timp cat Irina e fericita, bine ingrijita si esti multumita de restul lucrurilor care se intampla acolo, asta conteaza, banii ii facem noi, sanatosi sa fim.
Liviana, tu nu ai varianta de gradi sau cresa mai apoape de casa? Sau le-ai ales sa fie aproape cand te vei muta? In cazul asta mai ai putin de asteptat si va fi bine.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, la gradinita voastra au mai fost locuri libere la gr mijlocie? Pana la ce ora pot sta copiii acolo? La noi a fost omor si locuri libere doar cateva la gr mici, nicivorba de celelalte gr. O explicatie e faptul ca aici programul e saptamanal si deci multor parinti le convine caci astfel ii pot lua seara pana la ora 19. Desi la grupa lui Matei sunt 30 de copii, sunt multumita ca cele 2 educatoare sunt f bine pregatite si au metode pedagogice bune. Din cate am auzit grupele lor anterioare de copii au dat randamente f bune pana acum. La noi contributia e de 9 ron/zi, dar spre deosebire de cresa, Matei nu mai prinde masa de seara (se serveste la ora 19).
Tomasa, din pacate nu. Ambele institutii sunt la distanta fata de casa si in varianta de acum si atunci cand ne vom muta. Dupa mutare insa locatia va fi mai indepartata de servici, desi si mai greu ca acum. E trist, dar nu am alta solutie.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Liviana, teoretic ar trebui sa intre la 4 ani, dar am inteles ca s-ar putea, nu stiu, sa vedem.
Cu Rayan si cu inca un baiat, ar fi 22 in grupa, si au discutat la sedinta despre ei sa intre la grupa mijlocie.
Acum, nu stiu cum e mai bine.
Banuiesc ca daca nu erau locuri, nu ar fi mentionat de asta.
Oricum, in comparatie cu alte gradinite, unde nr de copii este mult mai mare, eu zic ca aici e ok.
La cea mica ar fi mai putini in grupa, dar pe de alta parte, cred ca ar avea mai multe de invatat la cea mijlocie.
La noi chiar a mers struna la gradi asta, fara o floare macar.
Avem norocul ca stam langa gradi asta, o fi contat si acest aspect, nu stiu. Eu eram sigura ca ne vor respinge, si nici nu m-am agitat prea mult, avand cealalta gradi.
Programul cica ar fi pana la 18:00, dar noi oricum nu il lasam decat dupa masa de pranz.
Am putea sa il lasam si pana la 16:00, dar avand in vedere ca stam la 1 minut distanta, si, ca inca face in somn in pampers ( nu mereu, dar des, iar zilele astea a racit si face des), e mai bine sa doarma acasa.
Acum, ramane problema limbilor straine, dar de germana se va ocupa mama, iar de engleza eu. A inceput sa inteleaga in ambele limbi, dar eu vreau sa conversam.
Nu stiu, va trebui sa trec si pe la gradi particulara, sa vb cu ele, sa le explic, si imi vine sa...., pentru ca eu tot acolo as vrea sa il dau.
Sunt niste persoane cum rar am intalnit, si eu tin la aceste aspecte umane..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

vad ca voi aveti probleme cu gradinita ... noi am avut anul trecut, am vrut sa-l inscriem pe David la o grupa de limba germana, gradinita era langa serviciul nostru, nu prea imi convenea ca erau in aceeasi grupa copii de la 3 la 7 ani (nu inteleg cum se ocupau educatoarele de ei separat) si directoarea facea "talente", ca nu mai are locuri, de fapt parintii care aveau copiii la grupa de germana i-au impus sa nu mai inscrie alti copii ca cica erau prea multi si educatoarele erau depasite de situatie, altfel ei isi vor retrage copiii (era vorba de niste vip-uri locale)
vazand ca face fite m-am dus la gradinita de la noi din cartier, unde a fost acceptat fara probleme, la program prelungit, acum l-au trecut la grupa mijlocie desi nu are varsta, au doua educatoare, una tanara si apropiata de copii si una mai in varsta si mai autoritara, eu sunt multumita de gradinita, e curat, mancare buna, anul acesta au renovat, au mai facut o baie, David e ingrijit, administratoarea ne cunoaste si merge zilnic sa-l vada pe David cum se descurca ... educatoarele se ocupa de ei, au observat anul trecut ca le place sa picteze si anul asta ne-au intrebat daca suntem de acord sa le introduca mai multe ore de pictura ...
cu germana o sa mai vedem, daca ne hotaram sa-l dam la scoala germana, poate grupa pregatitoare sa o facem la alta gradinita cu grupa de germana, mai sunt in oras dar cu program scurt si noua deocamdata ne e mai convenabil la program prelungit

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Io astept pozele Tomasei din Bulgaria, si ale Ioanei ( tizei mele) din Rodos.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Si noi la gradinita...Azi e a treia zi si vad ca a supravietuit. De dimeata a plans un pic (asa, un marait de control- sa vada daca reactioneaza mama) dar la pranz mi-a zis bunicul ca a fost vesela si a luat chiar 10 - cred ca la colorat. A zis ca a mancat tot (ea cu gura ei mi-a zis) si ca nu a plans. Voi afla mai mute diseara cand vin acasa.
Eu am fost asa de nepregatita de gradi...Am fost plecati in concediu, timp in care s-a facut sedinta. Asa ca duminca seara m-am trezit ca nu stiu ce sa-i pun in rucsacel. Sper sa mai faca o sedinta cat de curand sa ne zica ce si cum. Deocamdata sunt incantata. Dar de acum urmeaza greul - ca la inceput totul e roz si frumos...

Noi am fost in Turcia in concediu - in Kemer - MINUNAT!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, am aici cateva poze, nu sunt numai din Bulgaria, dar sunt si de acolo (ultimele poze). O sa mai pun, am si cu Tudor de Bestutza mai multe (e incarcata doar una, facuta seara la programul de mini-disco de la hotel), problema e ca imi ia mult sa le incarc:

http://www.flickr.com/photos/30313421@N02/

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

stiu ca sunt datoare cu poze dar de cand am venit din rodos sunt intoarsa pe dos, mi-e greu sa ma adaptez la frigul de afara, mie imi place foarte mult vara si parca ma apuca o depresie cand ma gandesc ca vine iarna
promit ca imi fact timp sa pun poze

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

vad ca vb de gradinita,eu inca nu l am dus pe cris,pt ca nu risc sa vina cu vreo viroza pe care apoi sa i o dea celui mic.

eu am probl cu cris,care e f neascultator,venirea celui mic l a dat f tare peste cap.

eu in continuare ma chinui cu necroza facuta din cauza unei injectii,acum o luna m am operat iar, a tb sa mi scoata tot ce era afectat si am ramas cu 2 gauri mari in sold pe unde sa se scurga infectia,abia apoi imi vor fi inchise gaurile.
daca vreti sa vedeti poze cu necroza,contactati ma pe pm.am cateva poze puse la pepenasi,daca vreti,va dau parola de pe picassa.va avertizez insa ca imaginile sunt de groaza.

Mergi la inceput