Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
[Restul fetelor?? Ne pregatim de gradinita, nu?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

ne pregatim intens, azi am fost la gradinita, sa iau necesarul de rechizite .... spor la cumparaturi

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ioana, ce rechizite sunt necesare?
Urmeaza sa ma interesez si eu maine...

Apropo, cine ma lamureste si pe mine de ce unele gradi incep azi si altele pe 15 sept? Sau azi incep doar de cele private?

Bestutza fata, pe unde esti? Mi-e dor de tine si de puiii tai cu ochi migdalati. Mai da un semn pls!

Tomasa, la ce gradi va merge Tudor? Ce fain e facilitatea aia de la serviciul sotului...

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Am revenit si noi in Bucuresti. Am fost la Baia Mare la bunici, la Tarnaveni la ceilalti bunici, la mare, in delta, ce mai am umblat o luna incheiata. Dragos e super bine, din pacate cam razgaiat dupa vizitele la bunici si cam invatat cu dulciurile. Incercam sa ne revenim.
Noi am inceput gradi de ieri, dar nu am avut nevoie de rechizite.

Va pupam pe toti,

Lali si Dragos

Mergi la inceput

Buna fetele,
scuze ca postez iar off-topic, insa timpul ma preseaza si am nevoie urgent sa vand apartamentul actual. Va rog daca stiti pe cineva interesat, as aprecia sa-i faceti cunoscut anuntul meu:

Rahova - str Anghelache Ivan, apartament 2 camere, et 2/8, cf. 1, decomandat, 54mp, renovat recent, G+F+UM+T, AC, apometre, radiatoare noi, partial mobilat Mobexpert, balcon inchis, loc parcare ADP, proprietari familisti seriosi, pret negociabil. tel 0745-175020.
Merci.

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, da, e super ca serviciul sotului este foarte centrat pe angajat si nevoile lui, este norocos din punctul asta de vedere. Daca aud ceva in legatura cu ap. de vanzare, iti spun. Tudor va merge la gradi de stat 252 din Aleea Alexandru. Tu ai reusit la gradi in Drumul Taberei sau ii duci la MAPN?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Tomasa, la gradi in Drumul Taberei.Iti dau si un PM.

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Multumim pt. aprecieri!
Stefan s-a facut si el mare, e un dulcic. E papacios, rade, "vorbeste" non-stop, doarme noaptea, doar cateodata cu mici treziri pt. o gurita de ceai sau suzi.

Imi pare rau ca nu-l pot da si eu pe Vlad la gradi...poate la primavara, dupa ce implineste Stefan 1 an.
Liviana, nu merge la arte martiale, dar s-a uitat de 100 de ori la kung fu panda , de m-a capiat pe mine si era f. incantat. Acum nu se mai uita, dar se "lupta" in continuare. Poate la anul il ducem la arte martiale...nu stiu...
Cumnatei i-am cumparat o friteuza Philips si un expresor Brown. Sambata viitoare mergem la nunta. Mi-am cumparat rochita lunga, Vlad are costum cu papion. Abia astept! Pe Stefan il lasam acasa cu Lica.

Vladut e foarte cuminte, mai face si el nebunii si ii repet de cateva ori sa faca un lucru, dar in general e f. ascultator. Il iubeste mult pe Stefan, ma ajuta cand ii cer una-alta, se joaca cu el. Vorbeste f. corect, il spune si pe R si pe L, ii place sa-si asorteze hainele, mananca singur, dar se mai alinta sa-i dau si eu, ii place mult sa coloreze si in ultimul timp i-am scos o gramada de desene de pe net...a invatat sa-si puna singur dvd-urile cu desene. La calculator nu i-am dat voie si vom mai amana momentul.
In seara sta am redescoperit cutiile cu jucarii si s-a jucat o gramada.
Se duce in continuare cu tati la inot, chiar azi au fost si ii place mult.
Acum cateva zile l-a dus soacra-mea la circul acvatic de la Palatul copiilor, el zice ca i-a placut, mi-a povestit ce-a vazut, soacra-mea zice ca-i o porcarie

Cam atat despre noi...
Va pup pe toate!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am fost azi la sedinta cu parintii de la gradi si sunt foarte incantata de conditii, sper doar sa nu se tina lant racelile, in rest nu-mi mai fac griji. Am plecat de acolo emotionata...sedinta cu parintii, deja am baiat mare.
Bestutza, tu ce ai hotarat? Pana la urma il duci la 251? N-am mai apucat sa vorbim, sa ne vedem...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, cu cit vrei sa il vinzi? Ati gasit deja apartament in alta parte, cind va nmutati?

De luni il duc si eu pe Vladut la gradinita program lung. Trebuie sa ii duc si pijama de rezerva?

Irina, ai fost la sedinta cu parintii Avem copii mari ce mai

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

raspund si eu cu intarziere, abia ne-am intors din Rodos si suntem debusolati total, dupa caldura de acolo am ajuns aici la frig si nu ne putem adapta

pentru gradinita am luat caiete de desen, creioane colorate, plastilina, carioci, lipici, foarfeca, hartie creponata, hartie glasata, carte de colorat, coli de hartie, acuarele

o sa revin cu impresii de vacanta si cu poze

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput