Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
Alex2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Hello, Alex2, wow, ce revenire cu surprize! Felicitari pt reintregirea familiei si pt minunata veste! Despre Alexandru ce ne mai zici? |
Multumesc!

Da, vine bebe2!

Cred ca de Claudiu doreai sa intrebi (fiul meu din generatia voastra). Noi suntem in concediu acum, de vreo 9 zile. Clau inoata foarte bine, are 105 cm, e cam slabut, numai 14 kg, dar e energic si a facut niste picioare demne de mostenirea genetica (mai ales de la atata inot). Maine plecam la Paris, sa salutam Turnul Eiffel.

Alexandru, tati de copil perfect
Vine bebe2
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
crinuta spune:
Ce fac fetele?
Am fost si eu la cumparaturi si m-am intors cu asta
In rest, sper ca sunteti ok toate.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crinuta Ce fac fetele? Am fost si eu la cumparaturi si m-am intors cu asta In rest, sper ca sunteti ok toate. pupici Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. http://www.jnsr.be/ro.htm |
Heeei, buna Crinuta!
Foaaaarte frumos cadoul!

Ce mai faceti voi?
Noi suntem bine, crestem mari cu totii. Stefan mai are putin si face 4 luni, am inceput cu suculetul de mar si cereale in laptic seara. N-am mai avut rabdare inca o saptamana
E un grasan si un papacios.
Vlad e lesinat dupa el, il iubeste mult, se joaca cu el si-l pupa tot timpul.
Sambata plecam la munte pt. o saptamana, abia astept!
Alex, bine ai revenit! Felicitari pt. bb 2 si vacanta placuta!
Va pup si eu pe toate!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
Poze
sirimie spune:
La Multi Ani de Sf Maria!
Si petrecere frumoasa sarbatoritilor!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Alex2 spune:
Multumesc, Oana!
La multi ani doamnelor si micutelor domnisoare cu nume de Maria!

Alexandru, tati de copil perfect
Vine bebe2
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
lbelciug spune:
Alex, multumim pt info legate de Claudiu. Si Matei al meu are 14 kg dar cata vreme mananca f bine, nu-mi fac griji. Distractie placuta la Paris si sa ne arati poze cand revii!
Crinuta, ce noutati mai sunt pe la voi. O data cu absenta ta, ritmul de postare aici al fetelor a scazut drastic, asa ca te asteptam cu noi dezbateri.
Monalac, voi cum mai sunteti?
Cateva cuvinte despre noi: in ultima vreme Matei m-a asalteaza cu nenumarate "De ce"-uri, fabuleaza destul de mult, foloseste niste expresii/cuvinte ne-existente, dar si imaginatia lui e destul de larga.
Ieri am evadat la "tzara" la o cunostinta pe langa Urziceni si tare bine le-a prins baietilor, in ciuda caldurii: au alergat in curte, au vazut animale, M a cules legume. M-am amuzat teribil de ei in timp ce sa balaceau fiecare intr-o cadita, respectiv lighean. Imi pare rau ca nu am avut apartaul foto sa ii pozez.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
monalac spune:
LIVIANA,baietii sunt bine,multumesc de intrebare.eu insa si acum o trag cu necroza care nu mai trece,desi au trecut 3 luni...tb neaparat sa ajung iar la bucuresti...
crinuta spune:
Fetelor, imi pare rau ca nu prea mai scrieti...
Noi plecam la mare joi, sper sa ma relaxez.
Eu am patit o chestie din cauza stresului, mai precis mi s-a spart un vas de sange la ochiul drept, si inca nu a trecut complet, asa ca acujm vreau sa evadez, sa nu mai stiu de nimic, sa ma relaxez cu puiul meu.
In rest, ce sa va spun: sotul incearca sa vina aici definitiv, cautam de zor job in domeniul lui, dar e greu ca nu prea stie romana, ma rog, probleme de tot felul.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ioanaiub spune:
buna fetelor,
vreau sa va intreb, ca se apropie toamna si incepe gradinita: voi dati copiilor ceva pentru intarirea sistemului imunitar? eu cred ca voi incepe din septembrie o noua cura cu bronchovaxom si cu toate astea ma tem ca David, odata cu inceperea gradinitei, o va lua de la inceput cu bolile ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)