Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

quote:
citat din mesajul lui lbelciug

Restul fetelor unde sunteti?
Lali, tu nu mai zici nimic?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Sunt aici, Liviana, va citesc pe fuga din cand in cand, dar nu apuc sa raspund... drumurile la Dragos, casa in constructie, firma si un client nou foarte mare ne mananca tot, tot timpul...Piticelul e tot la Baia Mare, saptamana viitoare il luam, stau la socri la Tarnaveni cu el 1 saptamana si apoi doua la mare.

Pupici, tuturor !

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, multumim pt. aprecieri!
Nu-l mai alaptez pe Stefan de doua saptamani, a refuzat usos-usor sanul dupa ce i-am introdus laptele praf. Asta e...
Pe Vlad nu-l dau la toamna la gradi pt. ca mi-e teama sa il imbolnaveasca pe Stefan...asa ca amanam pt. la primavara, prin mai.

Noi mergem mereu in Carol, mergem si maine pe la 11 dimineata. Daca veniti, ne vedem pe-acolo.

Simo, Ubi, multumim si voua pt. aprecieri!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Buna seara dragele mele mamici!

Am o prietena si totodata fosta colege de liceu aflata intr-un mare impas. Fetita ei de nici 2 ani se afla internata la Grigore Alexandrescu de 2 luni. Sufera de o boala care nu ii permite sa respire normal si astfel e conectata tot timpul la aparate. Parintii ar dori sa o aduca acasa si pentru asta au contactat cateva firme ce comercializeaza aparatura pretabila pentru ingrijirea la domiciliu.
Povestea o gasiti la Ajutor umanitar:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124255

Orice banut, gand bun, idee, solutie, pila..etc e binevenita. Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

In acest we, in Gradina Green Hours din Bucuresti, calea Victoriei 120 se face expozitie de creatii handmade. Va exista un panou pe care fiecare expozant va pune in vanzare un obiect. Banii stransi din vanzarea acestora, vor fi donati catre Anghel Ana Magdalena, mama fetitei Alesia.

http://greenfair.blogspot.com/

Va asteptam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ubi, ce program are, pina la ce ora e deschis?

Tu ai sa fii acolo?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Offffff...
pe mine m-au apucat insomniile, dar si lipsa de chef de scri, dar nu m-am putut abtine sa nu readuc subiectul macar pe primele doua pagini (sac!!!)
Am voie de la dr. gine sa plec in concediu, asa ca de marti plecam tocmai in grecia pe partea continentala;

Kitacu fulgulet +21-22s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ce liniste pe forum ... toata lumea e in concediu?
noi inca ne invartim prin jurul casei, David a fost in vacanta la bunici, la mama mea, l-am dus pe la inceputul lunii iulie si i-a mers tare bine acolo, la 18 km de Medias, nu prea departe, dar toata ziua in curte, la aer ... in iulie am avut si un eveniment nefericit, a murit socrul meu, exact cu o zi inainte de prima aniversare a Marei, asa ca evenimentul fericit a fost cam trecut cu vederea ... in rest ne balacim la Bazna, David e foarte incantat, toata ziua e pe tobogan, Marei nu ii place in mod deosebit pentru ca apa din piscina pentru copii e cam rece
peste o luna, mai precis in 4 septembrie vom zbura si noi spre Rodos, pentru o vacanta in 4 sau mai bine zis in 22, ca mergem mai multe familii cu copii

vacanta placuta in continuare!
avem si poze mai noi la semnatura

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna seara, buna noapte, sau buna dimineata! (cum o fi mai bine?)
He, he, am gasit subiectul la active si am zis, hai sa dau un semn si sa citesc pe sarite ce mai faceti voi.

Alexandru, tati de copil perfect
Vine bebe2

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello,
Alex2, wow, ce revenire cu surprize! Felicitari pt reintregirea familiei si pt minunata veste! Despre Alexandru ce ne mai zici?
Kita, vacanta placuta si asteptam poze! Cum te mai simti?
Ioana, ti-am admirat Ciuchilutii. La multi ani pt Mara-Teodora! Sa creasca mare, frumoasa si desteapta!

La noi singura noutate ar fi faptul ca de azi a inceput cresa si Bogdanel. Tati tot away este.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Liviana, multumesc de urari ... sa-ti traiasca si tie voinicii!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput