Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
lbelciug spune:
Anda, bafta multa! Sunt sigura ca vei gasi o gradi de stat care sa va primeasca si sa va ofere conditiile de care aveti nevoie! Tu lucrezi mai putin, asa ca nu trebuie sa gasesti una cu program f lung.
IoanaIub, ma bucur ca v-a priit asa bine vacanta. De curiozitate, imi poti spune cat v-a costat biletele pt Rodos (cazare+transport)? Pe plaja cum procedai ca sa nu alergi dupa amnadoi? Pe mine treaba asta n-a putut sa ma relaxeze pt ca practic nu stateam deloc intinsa pe cearceaf ca sa-i pazesc.
Sirimie, cred ca noi iesim in Cismigiu dupa-amiaza. Seara nu stam la concerte cu copiii, mai ales ca e f rece acum. Nu ne-ai zis unde merge Vlad la gradi acum?
Bestutza, multumim pt povestirile despre debutul la gradi, sunt sigura ca va fi f bine pt ambii pui! Dar de ce zici ca la stat trebuia sa platesti 600 ron? Mi se pare f mult. Eu platesc pt amandoi (cresa+gradi) cca 350 ron, la program prelungit. Ce varsta are Ilinca acum?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
tomasa spune:
Bestutza, ce bine ca ai mai intrat si tu cu vesti! Chiar ma intrebam cum a fost. Sa stii ca Tudor nu numai ca nu plange cand il duc, ba chiar e super entuziast si incantat, doar e foarte obosit cand ajunge acasa, se vede clar ca e frant si nu e invatat cu ritmul. Oricum el de-abia astepta experienta gradinitei, mereu intreba cand vine toamna ca sa plece la gradi. Joi era urat afara si l-am intrebat dimineata daca vrea sa ramana acasa si sa doarma tarziu si s-a trezit imediat. El zice ca asta e serviciul lui si se simte foarte important ca plecam cu totii si ramane doar bebelusa mica acasa, el nu mai e bebelus, hi, hi.
Apropo de ce ziceai cu numarul mare de copii la stat, cred ca in Miercani ar fi fost maxim 10 copii in grupa, dar era dezavantajul drumului pana acolo, aici cred ca ti-e mult mai aproape.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Vad ca de-acum subiectul nostru principal sunt gradinitele, asa ca eu sper sa vorbim numai de bine despre experienta asta si sa nu avem probleme, sa nu se imbolnaveasca, etc. Offf!
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug IoanaIub, ma bucur ca v-a priit asa bine vacanta. De curiozitate, imi poti spune cat v-a costat biletele pt Rodos (cazare+transport)? Pe plaja cum procedai ca sa nu alergi dupa amnadoi? Pe mine treaba asta n-a putut sa ma relaxeze pt ca practic nu stateam deloc intinsa pe cearceaf ca sa-i pazesc. |
Biletele ne-au costat 790 euro/persoana, la hotel de 4*super, all inclusive cu charter din Bucuresti. Pentru David mi se pare am platit jumatate si pt. Mara doar taxa de aeroport. Pe plaja a fost bine, nu alergam pentru ca Mara inca nu umbla singura, e mai lenesa, se deplaseaza doar in 4 labe. Am fost impreuna cu inca 5 familii, cu copii, asa ca David a avut parteneri de joaca, apa nu era adanca, nu imi faceam probleme pentru el. Mara se juca la nisip, mai facea cate o baie, i-a placut mult in apa, iar pe la ora 10,30 - 11 tragea un pui de somn pe sezlong, la umbra, pana la 12 cand mergeam la masa si apoi in camera. Ii culcam pe amandoi si eu mai ieseam la piscina de langa bungalow-ul nostru.
Eu sunt o mamica norocoasa, ma pot lauda cu niste copii cuminti si "cooperanti". Una dinte fetitele care au fost cu noi in Rodos a facut crize de plans, primele zile nu calca pe nisip, in apa nici vorba sa intre, iar daca mama ei intra in apa urla ca din gura de sarpe. Asa mi-am dat seama cat sunt de norocoasa

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
sirimie spune:
Vladut merge la gradinita (aceeasi) program lung si nu mai am probleme mari cu el, nu plinge si spune ca are prieteni pe acolo. Eu in schimb nu ma simt prea bine, parca am dureri reumatice, ma doare incontinuu spatele si capul, ma simt de parca am imbatrinit si m-au apucat toate metehnele 
Ma bucur ca se impaca bine cu gradinita, Irina, Bestutza, Liviana.
Copii mari.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Witchie spune:
Liviana, chiar daca am bafta sa lucrez mai putin la radio, sa nu crezi ca-mi petrec dupa-amiezele la solar sau la gym. Am nevoie de gradi cu program lung tocmai pt ca lucrez foarte mult si-acasa.
Eu stiu ca va fi bine. Mai ramane doar sa sun pe 1 octombrie si sa sper ca Irina se va acomoda rapid la noua situatie.
Am fost ieri la circ, va recomand daca aveti ocazia sa duceti copiii la spectacolul "Padurea fermecata". Ma dureau palmele de cat am aplaudat.
tomasa spune:
Fetelor, cate kg au copiii vostri? Intrebare pt. ele care i-au cantarit de curand...
tomasa spune:
Crinuta, ce ai facut? L-ai dus la noua gradi?
crinuta spune:
Irina, nu am decis 100%, e o situatie groaznica, dar va trebui pana la 1 sa decidem.
Sunt ultra obosita, nu mai stiu cum sa ma mai impart.
Rayan vb doar de gradi particulara, el vrea acolo, la prietenii lui, la miss-ele lui, offf.
Pe de alta parte, ne gandim ca am vrea sa stie bine germana si engleza, deci ar intra si scoala germana in discutie.
Nu stiu cum e mai bine, of, tre' sa ajung la cea particulara sa vad cat mai este taxa.
Tudor ce face? El cate kg are?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm