Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MAGDA felicitari pentru bb PATRIK! Sanatate multa si refacere rapida.

Am ramas inmarmurita sa citesc despre bb Darius. CAMY sa dea DD sa reusiti sa faceti ceva. E groaznic. Nici nu pot sa cred. Apai tu......
D-ne ajuta!!

NARCISA in sfarsit ai nascut ai tu!! Ce de pepenasi. Sanatate si refacere rapida. Laptic mult si bb linistit!

BUBULEANA felicitari si tie pentru bb grasunel! Refacere rapida si mult laptic!

MIRELA normal un bb e ok dupa 38 s. Uite eu am nascut la 38 s. Sunt colege de-ale mele care au nascut la 36s4z. si bbii erau ok. Acu' ca tu faci cezariana nu stiu.....dar de ce faci cezariana??

ANNA eu l-am mai dat cu spirt acolo la buric ptr inca vreo 2 zile si ii puneam asa intre piele si pampers o compresa sterila. Fara sa o fixez cu leocoplast sau banda elastica. Cat despre lapte....uite eu nu stiam cum stii tu.....eu trecerea de la un lapte la altul am facut-o asa simplu...am inlocuit laptele. Acu' nu stiu daca am facut bine sau nu. Cat despre ceai.....trebuie sa-l dai intre mese.....dar nu tot timpul...numai cand crezi ca are sete adica daca vezi ca intre mese isi suge degetele sau intoarce gura ca si cum ar cauta sanul.....dai putin ceai.....Sa nu ii dai ceai imediat dupa ce bea lapte. Sper ca ti-am fost de ajutor.....la cat ma pricep si eu.....ca dupa 41 zile nu pot zice ca-s super informata.....

CAPRIOARA bine te-ai intors si asteptam poze si povestea nasterii.

ANDREY mai bine sa ai tensiunea mica decat mare. Asa mica nu e asa bine ca poti ameti...te poate lua cu lesin.......ca sa o mareste bea foarte multe lichide. Cel putin 2 l de apa pe zi. Bea si o cafeluta ca nu face rau.

ALEXA 189 ar insemna ca esti gravi. Acu' nu este asa relevant numai o recoltare ptr betahCG. Ca sa fie relevant......adica , ca sa vezi daca sarcina evolueaza trebuie sa faci 3 recoltari de sange ptr aceasta analiza odata la 48 de ore. Abia atunci poti vedea evolutia betahCG-ului si abia atunci poti stii daca sarcina evolueaza. Tu aveai un CM neregulat? Ca daca tu ai ovulat tarziu tare inca mai ai sanse. Tin pumnii!

MADA au inceput colicii si la voi? Dar tare greu tre' sa-ti fie cu 2 copii. Sper sa ma descurc si eu cand a fi sa vina bb 2. Lapte ai deci. Ma bucur. Asa imi dai sperante ca poate poate data viitoare voi reusi sa alaptez si eu.

MARYB d-ne ce a mai trecut timpul! Deja ai trecut de jumatate de timp din gravidanza. Sanatate multa!

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Noi suntem bine. BB ALESSIO creste si e un grasunel: are 4,900 gr la 41 zile. In schimb, pe mami o chinuie faptul ca are hidrocel la testicole. Cel mai naspa e testicolul drept. PArca are o minge de ping-pong. Speram ca in cateva luni sa se rezolve de la sine.....ca daca nu ar trebui sa-l operez si tare ma chinuie gandul asta. Mami de baietei....v-ati confruntat cu astfel de problema??

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Vicky, m-am mai gindit un pic. Sa nu rizi, dar daca o alaptezi exclusiv, ce ar fi sa iei tu acele probiotice asa cum se recomanda pentru adulti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mariana, e obligatoriu cu lapte ??? Nu e ok cu ceaiul ala??

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

pt Bujo si micutul ei Filip, mai putin mamico si iti tii comoara in brate, nu fi dezamagita ca nu nasti natural, important sa fiti sanatosi amandoi.
in continuare pt Camy si Dara sa fie bine micutii lor.

39+ Miruna AMR 5zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mariana, sunt deschisa la orice propunere :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Vicky, aici astia nu au baby drink si pe cutia mea scrie sa punem in lapte (ca astia presupun si recomanda ca un bebe sub 1 luna nu bea decit lapte sau formula), dar daca bebelusa ta accepta sa bea si altceva din bibe, incearca, oricum nu-i pot face rau probioticele.
Eu insami le-am luat cu apa simpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

pt bb Darius Andrei!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! SA AVETI PARTE DE BB SANATOSI!
Caprioara bine ai revenit pe odisee!
Cristina LA MULTI ANI! pt sotul tau!
Eu am fost azi la policlinica Eforie cu Raluca,a fost cea mai micuta pacienta a policlinicii,fiind nou-nascuta nu am stat la cozi.Se pare ca icterul a trecut,la buric nu am curatat-o cum tb si a facut un granulom care va trece in cateva zile.Am fost si la dermatologie pt ca i-au aparut pe obraji si in barbita niste bubite ca niste cosuri pline cu puroi,dr ne-a dat o crema si a zis ca in maxim o sapt scapam de ele.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dana da e greu intr-un fel dar si frumos is rupta de oboseala ce e drept am niste cearcane de toata frumusetea dar e super.
Oricum noi avem noroc cu Ari ca ea are un program bine stabilit e cuminte si poate sta si singurica o perioada de ex cat sa fac eu un dush sau ceva. De asta ne-am si incumetat la bebe 2 pt ca a ajuns Ari la o varsta unde stim clar cand face nani cand papa si etc am cu cine ma intelege chiar daca ea nu vb cum trebuie dar pricepe tot ce ii zic si pot sa ma bazez ca intelege ce si cum. Si e si f ascultatoare momentan.
Da din pacate ne chinuie colicii la Ari nu am avut pb dar acuma nu am scapat asta este o sa treaca mi-e mila de ea ca se chinuie saracutza si mare lucru nu prea pot sa ii fac.
Mai am mai mult lapte ca data trecuta dar nu am din belsug sa zic ca se satura fomista mica numai cu laptele meu e si destul de lenesa si la supt de la san si la biberon si cum is si cu Ari nu prea reusesc sa stau asa sa take my time dar seara de ex o pun la san mai des ca e Flo acasa si se ocupa de Ari dar noi papam combinat asa a papat si Ari si slava domnului e ok si nu are pb deloc.
La noi probioticele alea sunt deja adaugate in laptele praf asta care il folosim de la cow and gate.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunule, abia acu am vazut mesajul tau. Te dulce, dulce.
Io tot incerc sa recuperez din urma.

Felicitari noilor mamici, care vaz ca sunt muuuulte, asa ca nu mai nominalizez.
Vaz ca am deschis o saptamana plina de pepenashi .

Ma rog si eu pentru BB Darius si pentru BB Denisa . Inca nu am citit mesajele in care e scris ce probleme sunt, dar am inteles din context ca sunt...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput