Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui marimar

Noi sintem bine, ceva contractii neserioase (combinate cu diaree) azi noapte dupa ce am mincat picant la un restaurant mexican !!!

In rest, sper ca in acest week-end sa montam patutul lui bebe, sa spal hainutele si sa-mi fac bagajelul de spital, totusi am 39 de sapt si 3 zile !! Ar fi cazul sa ma mobilizez.....

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Adina, imi place calmul tau...nu cred ca as fi in stare sa fiu atat de calma la 39 de sapt si 3 zile...

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 31 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sun, accepta bibul, dar nu cu apa . Nu stiu cu mulsu :((((, nu am facut asta niciodata ...., si cred ca trebuie sa mulg ceva ca sa se dizolve aia, cam 50ml.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna ziua, fetelor am fost aseara la Dr.Tutunaru ca am avut ultima menstruatie pe 12.06.2008 si la echo intravaginala nu sa vazut nimik, mi-a zis ca poate sa fie prea mica sarcina la un ciclu neregulat sau poate sa fie sarcina extrauterina. Sper din tot sufletul sa fie bine.
Am facut astazi analiza sange BHCG si scrie asa 189.! la VALORI 0 - 5
Va rog frumos ce inseamna asta 189.! stie cineva, pana vb eu cu dl.doctor la telefon?
Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

magda, narci, bubuleana, mii de felicitari, refacere rapida si bebei sanatosi, cuminti si mincaciosi

Ce de surprize, din pacate vad ca si neplacute. Imi pare tare rau sa aud vestile legate de camy si dara, ma rog si eu ca totul sa fie bine pentru micutii Darius si Denisa.

marimar, sa inteleg ca nu mai asteapta bebe al tau pina pe 08.08.08? Neaparat sa ne dai vesti, eu sint tare curioasa sa aflu ce surpriza ascunzi si cum decurge nasterea in apa.

bujo, tin pumnii pe miine sa treaca totul cu bine

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Intru si eu putin sa vad ce mai este cu Camy,sper ca au ajuns cu bine in tgm si daca e posibil Bujo da-mi un pm cu nr ei de tel ,o sun zilele astea poate o pot ajuta cu ceva,e si sotul acasa si daca are nevoie de ceva fug sa o ajut.
Bine ca au reusit sa ajunga aici.
37+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

SUN eu ma gandesc ca totusi o operatie costa destul de mult si daca mai e si complicata,nu stiu,dar totusi cred ca cineva care are nr ei de tel si e si mai apropiat de ea ar putea incerca sa o sune sa o intrebe.Sau poate incerci tu,si tu ai trecut printr-o grea incercare si poate ai sti cum sa o intrebi.Eu nici nu am nr ei si pe deasupra nici nu cred ca stie cine sunt tinand cont ca nu am fost asa activa pe forum,sau poate altcineva,nu stiu.

Ioana33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Wow ce de-a vesti.
Narcisa, Bubu, Magda felicitari sa va traiasca pepenasii sa creasca mari si frumosi si santaosi si voua refacere rapida.
Eu sunt rupta de somn dupa ce ieri noapte de la 4 dim am avut spectacol cu Amira acuma la pranz Ari a adormit si cand sa adorm si eu s-a trezit Ami si nu a mai dormit pana la 3 aproape. Ari s-a trezit devreme si normal ca acuma Ami doarme de numa si eu adorm pe scaun. Bine ca vine weekendul si mai recuperez ca e Flo acasa.
Uff greu tare greu cu somnul asta.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

felicitari tuturor fetelor care acum isi tin puiutii in brate, multa sanatate lor si bebelusilor lor, refaceri rapide si mult laptic pentru bebelusii lor.

ma rog si eu pentru puiutii de cami pus si dara_d, Dumnezu este mare si cu siguranta ii va ajuta sa treaca cu bine de aceasta grea incercare, ei nu au pacate si Dumnezeu ii va ajuta.

bujoooo din cate am inteles maine este ziua cea mare si pentru tine, ziua in care il vei tine in brate pe Filip, Doamne Ajuta sa decurga totul bine si sa vii repede acasa.

[b]eu azi am fost din nou la eco pentru reevaluarea cardica a lui bebe si totul este in regula, multumesc lui Dumnezeu. Data trecuta dr nu a putut vedea absolut tot din cauza pozitiei fetale si m-a rechemat pe la 24-25s.

pentru toate mamicile si gravidutele care mai au de asteptat putin pana isi vor tine puiutii in brate.

maryb 24+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turtu o colega de salon cu mine cea la primul copil a nascut in apa si a zis ca a fost super experienta si a mers exact cum planuisera adik numai putin gas and air pt durere si atata, numai ca era sa il innece pe sotz oleaca. Ca l-a cam bagat cu capul la fund de vreo cateva ori.
Mary ma bucur ca ai vesti bune.
Anna aici inlocuirea laptelui nu se face treptat, eu asa am citit pe dc ca treptat dar aici zice sa il schimbi efectiv si gata vezi daca ii prieste sau nu lui bebe, vezi cum sunt scaunele cat de des face si daca urineaza cum trebuie si atata tot. Oricum incerca mai multe marci pana gasesti una potrivita. Noi am avut noroc si fetele amandoua se impaca f bine cu cow and gate si nu am fost nevoite sa mai schimbam. Oricum copii care primesc formula este normal sa nu aiba scaune zilnic ci se poate chiar si la 3-4 zile chiar, oricum asta nu e un semn ca sunt constipati atata timp cat consistenta la scaun este molcutza.
Anna legat de buric noi nu am facut nimic deosebit baitza spalat frumos si atata tot. Bine aici nici inainte nu zice sa dai cu alcool sau betadina sau altceva.
Anna si noi i-am dat ceai de regula formula trebuie sa tina 4 ore cam asa e scris pe cutie cel putin la noi si eu daca plange intre de ex ii dau ceiutz cantitatea cat bea ea, bine sa nu fie prea aproape de cand a papat sau prea aproape de cand trebuie sa pape. Eu ii fac 100 ml odata ca ii dau de la milupa-milutee in ro se gaseste la billa si e de musetel si Ari totdin asta a baut si f bine s-a impacat cu el. Si e o lg la 100 ml de apa de aia fac 100 de ml cat bea bea cat nu nu.
Oricum ce e scris pe cutia de lapte e un ghid sunt bebeii care papa mai mult sau care papa la 3 ore nu 4 depinde de fiecare bebe eu am mers pe regula de aici nu se trezeste bebe sa pape se trezeste el singurel cand vrea papa si crede-ma ca sigur il auzi intre mese daca plange si nu ii trece cu nimic ii dau ceiutz si cam asta e. Asa am facut si la Ari si nu am avut pb.
Capri welcome back. Asteptam mai multe poze si povestea of course.
Mobriq wow tu mai poti merge pe bicicelta? Super! Eu abia astept sa se vindece cusaturile sa putem iesi toti 4 cu bicicletele de cand nu am mai pedalat...
Bujo hang on pupici multi iti inteleg dezamagirea dar imp e sa fiti amandoi sanatosi ca the rest is history.
Vicky super ca ati depus actele abia astept sa avem sinoi toate actele gata sa putem calatori linistit. Oricum ale fetei tre sa le rezolvam pana in nov ca tre sa mergem in irlanda la finutza noastra. Sper sa reusim. Ca in stilul in care se misca astia...

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari multe multe noilor mamici Narcisa, Bubu si Magda! Sa fie puisorii sanatosi si voi sa va refaceti cit mai rapid!!!

Vicky eu am alaptat foarte putin ultimii copii, de aceea le dadeam probiotice 1 data pe zi amestecate cu laptele din biberon.Ce am eu sunt sub forma de picaturi, se puneau 5.Doar la adulti sunt capsule care se pot desface si contin ca un prafulet.
Daca te poti mulge, incearca sa scoti cu pompita cit pt. un biberon doua si vezi cum merge...Daca nu ai posibilitate de muls, incearca si amestecate cu formula adecvate virstei ei.(eu folosesc Nan hipoalergic, iar aici in spital tot Nan se da supliment la mamicile care au nevoie, in caz ca nu au rezerve de lapte de mamica).
Sper ca totusi sa reusesti sa le dai cu laptic de la tine...

Adina eu cred ca totusi apucati sa instalati patutul

Diana_Mirela multumesc pt. raspuns.Da, pain d'Espagne-ul clasic il stiu.

Am si eu o intrebare si puteti da si cu parul sau cu rosii sau cu daca doriti
In Romania exista cumva preturi publice si fixe pentru fiecare tip de operatie?Ca daca nu, cum stie pacientul ca plateste corect? Si cum stie spitalul ca e rentabil sa mentina sau nu pretul respectiv?

Mergi la inceput