Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

BUJO unde e anuntul umanitar ptr CAMY?Am tot cautat dar nu am gasit nimic.Si inca ceva, zicea cineva ca tre sa pregateascca bani,multi daca merg la tgm la operatie,tu esti apropiata de CAMY daca crezi ca o putem ajuta in aceasta privinta te rog sa ne anunti.

Ioana33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

PUNCA eu nici nu ma gandesc sa nasc fara epidurala,mi-e frica de durere mai rau ca de orice,fac chiar orice numai sa nu ma doara,si daca asa stau treburile sa vezi ce-mi creste tensiunea instantaneu numai cand vb de durere.

Ioana33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Ei ma pregatesc sa plec de acasa, mai intru duminica cred, am maine poamana de 40 zile si culmea ...seara o nunta, asta e...

BUJO eu scot majoretele pt tine sa decurga bine totul maine

ma rog in continuare pentru bebelusii nostri aflati la nevoie, pt CAMY si pt DARA...si sper ca vom afla numai lucruri bune despre ei!!!

Va pupacesc, si daca putem face ceva orice nu ezitati sa lansati anuntul

37 si

CLARA ANDREEA

AMR17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

MIHAMIHA FELICITARI PENTRU BEBELINA LEIA MARIA! CE FRUMOASE NUME LA COPIII TAI SI CE BINE SE POTRIVESC UNUL CU ALTUL: LEIA SI LEON

FELICITARI MAGDA PENTRU PATRICK !!

FELICITARI NARCISA PENTRU FETITA CU NUME DE PRINTESA, ANAIS IMAN! NU-MI VINE SA CRED CA AI NASCUT DEJA!

FELICITARI BUBU PENTRU BEBE LUCA!

SA AVETI COPII SANATOSI SI FARA NICI UN FEL DE PROBLEME ! RECUPERARE RAPIDA MAMICILOR

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Felicitari noilor mamici!!!!

pentru bebe DArius si CAmi.

Mariana, please HELP!!!. In sfarsit am reusit de iau probiotice de la farmacie (dupa ce am fost la nu stiu cate si imi spuneau ca nu e bun pentru nou-nascuti, desi scrie clar pe cutie ca se da de la nastere). Buun, deci am pliculete de 1g, care zic ei ca se pun in bibe cu lapte. Problema mea este ca eu o alaptez, deci am incercat sa-i dau cu apa dar nu a vrut sub nici o forma . Prin urmare am pus niste baby drink in apa aia si l-a luat. Tu cum faci???
Merci mult .

Gata, am depus actele pentru pasaportul fetei .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dana, drum bun!!! NU imi vine sa cred ca deja au trecut 40 de zile de la cumplitul eveniment!!!
, ai grija de tine!!!

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 31 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ioana sa stii ca si eu m-am gandit ca poate ar trebui s-o intrebam pe Camy daca ar ajuta-o sa strangem niste bani. Cati putem, sunt buni acolo.

Bujolinu, iubita, fruntea sus! Tu esti o fata speciala si meriti numai lucruri frumoase. Si meriti un Filip sanatos tun. Ce greutate, lungime & stuff are, conteaza prea putin si tu stii asta. Nu-ti mai face atatea ganduri negre. Daca trebuie cezariana inseamna ca trebuie. Punct. Fii pozitiva, gandeste-te ca indiferent de modalitate, maine iti vei tine puiul mult iubit in brate! Mai conteaza altcevaaaa? Eu o sa ma rog pt voi si o sa adorm cu voi in gand diseara! Vine Filip...in sfarsit! eu sunt chiar fericita!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Am citit despre Camy si Darius si nu-mi vine sa cred !!! Am inteles ca e operabil la Tg Mures! Da Doamne sa il opereze cit de curind si sa se faca bine bebe Darius! Ne rugam pentru el !!

Doamne Ajut-o si Denisa a Darei, sa fie sanatoasa cit de curind si sa nu mai aiba nici un fel de probleme!

Doamne Ajuta-i pe copilasi si da-le multa putere mamicilor !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vic ma bag si eu ca musca in lapte. Ma gandeam...nu poti sa te mulgi putin si sa-i pui in lapticul tau? Si il dai ori cu biberonul ori cu o lingurita, daca nu accepta biberonul. Nu stiu, ma gandesc ca nu trebuie sa mulgi mult, merge si fara pompa.

Scuze daca nu e treaba mea!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Noi sintem bine, ceva contractii neserioase (combinate cu diaree) azi noapte dupa ce am mincat picant la un restaurant mexican !!!

In rest, sper ca in acest week-end sa montam patutul lui bebe, sa spal hainutele si sa-mi fac bagajelul de spital, totusi am 39 de sapt si 3 zile !! Ar fi cazul sa ma mobilizez.....

-------
vine bebe 3, surpriza
........

Mergi la inceput