Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 5
AnnaBaby spune:
Truli-luli ms tare mult de raspunsuri. 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
Caprioara spune:
Helooooou fetele,
De ieri suntem si noi acasa dar nu am apucat sa deschid calculatorul. Deci nu am citit nimic-nimic din urma. Si abia astept sa citesc tot ce am pierdut.
Noi suntem bine si acum pe cale sa ne trezim, deci o sa fug la pisicutza mea sa o hranesc (Matei e motanul si Ilinca e pisicutza
).
Cand mai am un pic de timp intru sa citesc, sa va povestesc cum a fost si sa mai pun poze. Stiu ca Anka v-a pus deja o poza (prima poza a Ilincai). Anka,
.
Ne auzim mai tarziu.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Violeta_m_tm spune:
Caprioara ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine , astepam sa ne povestesti cum a fost.
39+
Miruna AMR 5zile
poze
bebele meu
vio
andrey2008 spune:
Doamne m-am cutremurat cand am citit despre bebe DARIUS si CAMY,cat a mai indurat ea toata sarcina si inca nu sa terminat.O sa ma rog si eu pt bebe DARIUS sa se faca bine cat mai repede.
O zi nu am reusit si eu sa intru pe forum ca am fost plecata la tara si cand m-am intors am vazut vestile rele,sper sa nu se mai repete,si sa speram sa fie toate vestile bune de acum inainte doar e o odisee speciala.
SUN nu cred ca era lichid,am intrebat o verisoara care e asistenta si are si ea copii si mi-a zis ca daca era lichid ar fi trebuit sa curg tot timpul,nu doar atunci cand merg la baie.
CAPRIOARA bine ai venit acasa.
Felicitari noilor mamici MAGDA, NARCISA, BUBULEANA,sa fie sanatoase si ele si bebei lor.
Ioana
33+
dana81 spune:
Bine ati venit acasa mamica de pisoiasi, incepusem sa ne facem griji
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR17 zile
bujo spune:
Felicitari proaspete mamici, Magda, Bubu, Narcisa

Buuun deci ma oftic de numa. Bubu naste natural bb de 4,3 kile. Si io am indicatie de cezariana. Park vad ca nici 4 kile n-o sa aiba si atunci ma zgarii pe ochi.
Da ce sa fac? Ca doar nu nasc singura ca sa hotarasc io, merg pe mana doctorului. Oricum daca ea asa zice, fac ce e mai bine pt bb. Iar tradatoarea de Narci mi-a luat-o inainte. Of of.
Monica am uitat sa-ti multumesc de urari.
Io am fost la o plimbarik, am fost la biserica si am aprins niste lumanari pt bebei si am stat la taclale cu o prietena ca sa mai treaca timpu. Ca ziua asta trece cel mai greu. Acu astept sotu ca sa ma mai scoata si el un pic in oras.
bujo
40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
andrey2008 spune:
Am uitat sa va intreb :A MAI AVUT CINEVA PROBLEME CU TENSIUNEA,SA FIE MICA?CE SE POATE INTAMPLA?
Eu iar nu ma simt asa bine,si am fost dimineata la medicu de familie si mi-a luat tensiunea 70/40,sunt foarte ametita si mie somn mai tot timpul.Iau centrum materna,fier si calciu cu d3 am luat o tura acuma fac pauza zece zile si apoi inca o tura.Si pana acuma am avut tensiunea mica 80/50, 90/50 dar parca precum se apropie dpn e tot mai mica.
Ioana
33+
punca1976 spune:
ANDREY2008,
EU AM TENSIUNEA 90/50 IN MOD NORMAL, NU SUNT AMETITA DAR SOMN IMI ESTE SI MIE. CAND AJUNG LA 80/50 DEJA SIMT CA IMI VIJIIE CAPUL SI SUNT CA UN PUI DE GAINA.
DR CE SPUNE??
andrey2008 spune:
PUNCA dr ma tot intreba incontinu daca ma simt bine,dar atunci cand am fost acolo cu ea nu am avut nimic,dupa ce am ajuns acasa au inceput toate.
Ioana
33+
punca1976 spune:
ANDREY,
EU LA PRIMA SARCINA AM RATAT EPIDURALA DN CAUZA TENSIUNII MICI.ASTA A FOST SINGURUL INCOVENIENT IN CAZUL MEU.SE SPUNE CA EPIDURALA SCADE TENSIUNEA ..SPER CA ACUM SA MI-O POATA PUNE..CITEODATA MAI AM SI TENSIUNEA 10/60 DAR CAM RAR..
ITI DORESC NUMAI BINE SI VB CU DR CIND TE MAI DUCI SAU MAI CERE PAREREA SI ALTUI MEDIC.NU CRED CA BEBELE E AFECTAT IN VREUN FEL.