Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
M&M spune:
Ce de-a vesti!!!
Narci, Bubu felicitari!!! Refacere rapida !!! Anais, Luca, bun venit , puiutilor pe lume!!! Sa fiti sanatosi , restul vine de la sine!!!
Deci , de-asta intreba Narci de ruperea membranelor...Sper sa imi dau si eu seama cand o fi cazul...
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 31 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ankalaura spune:
Sa dea DD sa avem cat mai curand vesti bune atat de la Camy cat si de la Dara 
Fetele, multumesc pentru parerile despre criza hormonala a fetitelor. Si la Eliza a trecut fara sa fac nimic special, asa ca voi proceda la fel si acum.
INFARIX-ul ce vaccinuri inlocuieste?
Eu o sa le fac pe cele gratuite, dar o sa facem si cele suplimentare Havrix / Priorix / Hiberix....
CRIS - chiar ma intrebam ce o face Magda... Zisese ca iti trimite SMS imediat ce e "lucida"
BUN VENIT pe lume pui! Felicitari mami Magda si refacere rapida!
NARCI????? Ei, la asta chiar nu ma asteptam!!! Sa fiti sanatoase fete frumoase, mami si mica sirena!!!
EXTRAORDINAR! Si BUBU? Bun venit BB Luca! Bubuleana, sa fiti sanatosi mamico si sa aveti parte numai de bucurii!
Noi am mai cumparat o transa de hainute, de data asta pentru 6 luni pana la 1 an. Tot de la Redoute. Si azi am primit mail ca au inceput preturile "ronds" cu 3 euro, 4 euro....
Ma duc la bucatarie sa termin papica.
dma2007 spune:
avem pepenasi noi!!!!!!!!!!!!!!!uraaaaaaaaaaaaaaa!
FELICITARI NARCISA, BUBULEANA, MAGDA! va doresc numai bine si pui sanatosi
sa stiti fetele ca si eu ma gandeam oare ce face adriana
Doamne ai grija de darius si de denisa!
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
AnnaBaby spune:
Vine weekend-ul, vin si pepenasii!!! Felicitari noilor mamici, Narcisa, Magda si Bubu, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si mancaciosi!!!
Noua ne-a cazut buricul noaptea trecuta, de fapt am ramas cu el in mana cand i-am scos pamperesul! si acum nu stiu daca trebuie ingrijit altfel decat pana acum, adica cu baneocin si cu comprese sterile cu spirt. Voi cum ati procedat?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
AnnaBaby spune:
Fetelor, cine stie sa modifice la listuta, va rog sa treceti si la mine 48 cm, apgar 10 si 39 saptamani. Ms mult 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
Violeta_m_tm spune:
Felicitari Magda, Narcisa, Bubuleana, refacere cat mai rapida si multa sanatate micutilor.
pt Camy si Dara sa primim numai vesti bune.
Eu am avut virusat calculatorul si nu am reusit sa intru pe internet deloc saptamana asta, imi pare rau ca citesc de atatea vesti proaste, ma cuprins o teama, of sper sa fie totul bine, sa ne bucuram cu toate de micutii nostri.
39+
Miruna AMR 5zile
poze
bebele meu
vio
truli-luli spune:
Felicitari prospetelor mamici: MAGDA sa va traiasca micutul Patrik
NARCISA ce super surpriza placuta. Bun venit Anais!
BUBULE felicitari pt flacaul vanjos!
SANATATE TUTUROR SI MULTA FERICIRE ALATURI DE PUIUTI!
Ma rog si eu alaturi de voi pt Darius si Denisa. Te rog Doamne ai grija de aceste sufletele nevinovate si ajuta-i sa treaca peste aceste clipe grele.
Cami
35s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
AnnaBaby spune:
Cine stie sa-mi explice si mie cum se face trecerea de la un fel de lapte praf la altul? La mine baza e laptele praf ca de la san abia suge cate putin, iar azi nu a mai vrut sa traga deloc - cred si eu ca e mai usor la bibe, acolo curge fara efort! dDar problema mea este ca in maternitate i s-a dat un fel de lapte care se cheama LAILAC, si laptele asta nu se gaseste nicaieri in farmacii!!! Cu mare greutate am reusit sa fac rost de o cutie de la cineva din spital inainte de a pleca, dar nu cred ca ma mai tine mult, ca deja dupa 2 zile am ajuns aproape la jumate. Asa ca trebuie sa o trec pe alt lapte si am inteles ca se face progresiv, adica mai intai adaug 10 ml din laptele nou peste cel vechi, si tot asa. Dar nu stiu exact cum, cat timp ar trebui sa dureze inlocuirea? Adica daca azi la o masa papa 90 ml, in astia 10 ar trebui sa fie din cel nou, dar cand incep sa maresc doza?
Si inca o intrebare - am inteles ca trebuie sa-i dau ceai ca sa-i tina de sete, ca laptele e pt foame. Bun! Dar cat ceai? si cand? Adica banuiesc ca nu inlocuieste o masa, nu? Si daca papa lapte mai vrea si ceai dupa aceea? Ca i se umple burtica si nu mai are loc.
Of, cred ca v-am zapacit cu intrebarile mele, dar chiar nu stiu cum sa procedez! Sper sa ma ajutati voi!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
mobriq spune:
Felicitari Magda, Narcisa si Bubuleana !!! refacere rapida si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
off, am citit acum si despre bb Denisa ... ma rog ca medicii sa gaseasca o solutie . Cat despre bb Darius, am googalit si eu si am aflat ca transpozitia de vase mari implica o operatie complicata. Doamne-ajuta-l sa se face bine!
Azi am fost la dentist (de fapt higienista) si era sa ma preling de pe scaun ... am crezut ca rezist la pozitia aproape orizontala dar m-am simtit rau ... pana la urma am continuat cu scaunul aproape la verticala si cu pauze ... bine ca a durat numai vre-o 15 min cu totul.
Ultima zi de servici oficiala ... uraaaa! dar o sa mai vin si saptamana viitoare ca si asa sunt singura acasa si in plus fac miscare pe bicicleta.
Monica
35+ si Eduard (05.04.04)
truli-luli spune:
quote:
citat din mesajul lui AnnaBaby
Cine stie sa-mi explice si mie cum se face trecerea de la un fel de lapte praf la altul? La mine baza e laptele praf ca de la san abia suge cate putin, iar azi nu a mai vrut sa traga deloc - cred si eu ca e mai usor la bibe, acolo curge fara efort! dDar problema mea este ca in maternitate i s-a dat un fel de lapte care se cheama LAILAC, si laptele asta nu se gaseste nicaieri in farmacii!!! Cu mare greutate am reusit sa fac rost de o cutie de la cineva din spital inainte de a pleca, dar nu cred ca ma mai tine mult, ca deja dupa 2 zile am ajuns aproape la jumate. Asa ca trebuie sa o trec pe alt lapte si am inteles ca se face progresiv, adica mai intai adaug 10 ml din laptele nou peste cel vechi, si tot asa. Dar nu stiu exact cum, cat timp ar trebui sa dureze inlocuirea? Adica daca azi la o masa papa 90 ml, in astia 10 ar trebui sa fie din cel nou, dar cand incep sa maresc doza?
Si inca o intrebare - am inteles ca trebuie sa-i dau ceai ca sa-i tina de sete, ca laptele e pt foame. Bun! Dar cat ceai? si cand? Adica banuiesc ca nu inlocuieste o masa, nu? Si daca papa lapte mai vrea si ceai dupa aceea? Ca i se umple burtica si nu mai are loc.
Of, cred ca v-am zapacit cu intrebarile mele, dar chiar nu stiu cum sa procedez! Sper sa ma ajutati voi!
Annade Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
Anna eu iti pot spune din experienta cu Ana. Cand am schimbat un lapte cu altul am inlocuit cate o masura din laptele vechi cu cel nou. Adica din 90 ml i-am dt 60 din cel vechi si 30 din cel nou. Daca nu are nici o nemultumire legata de noul laptic, adica il bea bine si nu are dureri de burtica dupa aceea poti incerca la masa urmatoare sau la cealalta sa inlocuiesti 2 masuri din cel vechi cu cel nou. Asta depinde si de beb cat de bine accepta schimbarea. Si asa treptat il inlocuiesti de tot.
Cat despre ceai eu as zice sa i-l dai in cazul in care dupa ce a papat suficient, incepe sa planga din nou mai devreme decat ora de masa obisnuita. Atunci s-ar putea sa fie cazul de ceai. Cat? Nu mai stiu, la Ana parca ii dadeam cam 50ml pe zi la inceput. Dar daca bebe e linistit si nu prezinta vreo nemultumire eu zic ca nu e cazul sa intervii cu ceai. La tine se aplica pt ca ii dai formula, pt bebelusii alatati excusiv se spune ca nu e cazul de apa sau ceai pt ca laptele matern tine si de sete si de foame (la inceput curge un lapte mai subtire care tine de sete iar cand se mai goleste sanul curge un lapte mai gros,mai consistent, care tine de foame. De asta se si spune sa pui bebe la un san pana il goleste si apoi sa treci la celalalt daca e cazul)
Cami
37s+ cu
si
ANA (17.08.2005)poze Ana
varsta Anei