Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 3
Dianami spune:
Of, ce de vesti! Ne rugam si noi din tot sufletul pt. Denisa si Darius! 
Magda, felicitari pt. bebe, reuperare usoara si laptic mult! ![]()
Narcisa, felicitari! Printesa mica, bine ai venit pe lume, sa ai parte de tot ceea ce este mai bun! 
Ieri am vorbit cu Narcisa si avea scurgeri cam ciudate, cred ca avea membranele fisurate tinand cont ca au operat-o (dr. o chemase direct la spital sa o vada). Bine ca sunt sanatoase amandoua
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Eu va citesc dar nu imi vine sa scriu, am o stare mai ciudata. De ziua Iuliei am petrecut in familie, am avut tort cumparat (Mariana, blat fac din reteta aia clasica de pandispan, nu ma complic. Daca nu o stii o scriu).
Sunt pe aici si eu...
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
SunSmile spune:
Woooow. Deci cine intreaba de lichid, naste!
FELICITARI Narcisa! Din tot sufletul! Bine ai venit Anais! Sa fii sanatoasa tun, frumoasa si papacioasa!
Felicitari Magda! Sa va traiasca sanatos Patrick si sa va bucure inimile!
Si sa continuam cu anunturile. Am primit sms cand eram in parc:
"Dupa 7 ore de travaliu, azi la ora 7.30 a venit pe lume bebe Luca de 4.300kg si 54cm. Natural cu epidurala. Scor apgar 10. Mami si tati sunt f. fericiti. Bubuleana"!
Asadar FELICITARI Bubule! Bun venit bebeloi Luca! Sa fii sanatos tun si sa ai parte de tot ce-i mai bun!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Gini75 spune:
Felicitari Magda, Felicitari Narcisa, Felicitari Bubuleana. Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!
Ma rog din tot sufletul pentru Denisa si Darius
Gini
SunSmile spune:
Biri, te rog eu, scrie-ne macar 2 cuvinte. Chiar imi fac griji! Te rog!
Andy multumim. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate pt ca ajuti un sufletel mic si nevinovat!
Pentru Camy si Cristi este o piatra grea de incercare. Pentru ei ca oameni si pentru ei ca si cuplu. Ma rog la Dumnezeu sa ii intareasca si sa-i lumineze, sa le dea puterea de a se sustine pana la capat!
Curcubeul se arata celor care infrunta furtuna! Si ei doi trec prin cea mai mare furtuna din viata lor! Dar curcubeul va veni si le va aduce puiutul Darius Andrei, care sa-i intregeasca!
Doamne-Ajuta! Candela mea arde de ieri si asa va ramane cat va fi nevoie!
dana81 spune:
Ce-mi place asa..cu multe vesti bune..
Felicitari Bubuleana, bine ai venit LUCA
De CAPRI nu mai stiti nimik? Ce o fi facand ILINCA?
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR17 zile
Gini75 spune:
Turturica, in legatura cu ruperea membranelor... mie mi s-a intamplat pe strada, dupa ce am coborat dintr-un taxi. Aveam la mine tampoane, dar nu am mai apucat sa-mi pun. Veneam de la injectie, eram extrem de suparata, era foarte mare aglomeratie in trafic si i-am zis taximetristului sa opreasca, desi mai aveam ceva pana acasa. Cum m-am dat jos, m-am udat toata. Noroc ca aveam niste pantaloni pe care nu se observa lichidul. Si uite asa mergeam eu pe bulevard, aproape alergand spre casa, uda de la mijloc in jos.
Gini
Marina_1609 spune:
Magda, Bubuleana, Narcisa
felicitari! sa aveti bbi sanatosi!!!

_
36+ cu
ANA SOFIA
AMR 18 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
blueeyes2003 spune:
Magda,Narcisa,Bubuleana,felicitari!!!
Sa va traiasca bebelusii,sa fie sanatosi,norocosi si sa va aduca numai bucurii!!!
Recuperare rapida si mult laptic!
Fetelor,daca fac cezariana la 38 sau 39s trebuie sa se faca injectii pentru maturarea plamanilor lui bebe?
Mirela
36w 
Our little Miracle!
SunSmile spune:
Mirela nu, nu trebuie sa faci! Daca nasti mai devreme de 37 cred ca trebuie!
I-am dat sms Caprioarei dar n-a raspuns pana acum...
Eu o sa devin paranoia cand vad ca lipsesc fete si nici nu raspund!