Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata si de la noi,

De citit am reusit sa mai citesc, dar de scris...
Si eu sunt deacord cu propunerile de conturi pentru Camy.
Ma rog in continuare pentru bb Darius.

Felicitari Bujo si Atb pentru copilasi!

Nu stiu cand o sa am timp sa va povestesc toate aventurile noastre, ca tot vreau sa ma apuc si cand sa scriu trebe sa fug ca mai e ceva urgent de facut...

Ne luptam si noi cu alaptatul, bineinteles ca am facut rani la sani (ca si data trecuta), din unul din sfarcuri imi curge si sange uneori, dar doctorii (gineco si pediatru) au zis ca daca suport, sa alaptez si asa. Sper sa treaca de tot intr-o saptamana, parca atat a durat data trecuta. Oricum, eu nu ma las, chit ca ma doare rau. Alaptatul e un lucru la care NU RENUNT.
Bonus, ma doare al naibii taietura de jos. La Matei parca nu a fost asa. Acum ma seaca pur si simplu . Dar si asta va trece, nu ?

Luni merem la Polizu din nou cu Ilinca, sa-i recolteze sange pentru analizele de tiroida, pe care trebe sa le ducem noi la Parhon, cica sa faca aia dozari hormonale, iar marti trebe sa mergem again, la aceeasi tanti draguta, sa ne puna cercelusi (cica pe shustache, ca nu le da voie in Polizu sa puna, si doar atunci poate sa faca asta, ca nu o sa fie cu alte colege prin preajma).

Luni cand mergem trebe sa primim si rezultatele ei pentru streptococul b (ne-a recoltat exudat, caca si din buric). Speram sa iasa bine. Apoi repetam pe 4 august aceste analize. Primele pe care le-au facut deja in ziua 1 si 2 au iesit ok (exudat si caca).

Matei a fost incantat de surioara, dar mai apoi a inceput sa simta ca nu avem timp de el si e cam suparat pe noi, ne scrie bilete de protest . Oricat l-am pregatit inainte pentru momentul intoarcerii acasa, i-am explicat ca o sa fie mai greu si nu vom avea asa mult timp si pentru el si sa nu se superere, se pare ca nu a fost destul... Sper ca in cateva zile sa ne facem un program si sa nu mai fie probleme, iar el sa nu se mai simta neglijat.

Pitica acum a adormit, dar de la 5:30 ma tot ocup de ea. Sunt destul de obosita, asa ca fug si io sa bag cornul in perna un pic.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Boti contul are 25 de caractere, cred ca ai pus la sfarsit 3 de x in loc de 2. sa modifici tu cum e corect sa nu viram banii in alt cont.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gabi, ai dreptate, am corectat si in mesajul anterior si acum la semnatura. Sper sa apara corect

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete! nu ma dati disparuta dar nu am avut posibilitatea sa intru deloc sa vad ce mai faceti, dar mi-a fost tare dor de voi!

Felicitari tuturor mamicilor si noilor pepenasi!

Sunutz
te pupa mama, multumim de grija, suntem bine

nu prea mai am spor la scris de cind am am citit vestile proaste, am sa ma uit in urma ca nici nu stiu exact ce se intimpla cu bb-ii de Cami si Dara Ma rog la DD sa fie bine....

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

boticelina, am primit adresa pe PM, am notat-o si o voi folosi numai in cazul in care contul e in euro, altfel nu pot daca e in lei.
Sa vedem ce zic si fetele din strainatate, daca ramane contul tau sau altul, ca probabil nici tie nu iti este usor sa mergi la banca acum cu Garga asa micuta, abia iesite din spital.
Scuze de deranj.
Pupacim fetele!

Fetele care folosesc Galactogil, la voi sunt rezultate?.... ca eu folosesc de vreo saptamana si nimic, lapte ioc.
Pacat as fi vrut sa-l hranesc cu lapticul meu da vad ca nu a fost sa fie.
Ceva remedii cunoasteti?

Pup fetele, aveti grija de voi si de bebici.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Am intrat sa vad ce nooutati mai avem despre Darius !!!

Narci, bine ati revenit!!! MA bucur sa aud ca sunteti bine, desi a trebuit si voi sa treceti printr-o experienta neplacuta. Am vazut poze cu " mica sirena ", o papusica nu altceva...sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

Capri , am vazut pozicile cu Ilinca...Doamne , ce ochi albastrii are!!! [

Dma , mie mni-a zis dr, Popa ca atunci cand suspectezi fisurarea membranelor sa pui putina vata ...lichidul amniotic trece prin vata, o scurgere vaginala nu trece..

Boti , super!!! Putem deja sa trimitem banuti???

Struluta , nu mai fi asa agitata; nu ii face deloc bine lui bebe!!! Problema ta cu coloana nu contraindica nasterea naturala...si cu lichidul amniotic incearca sa bei lichide multe si sa stai cat mai linistita!!!

Dia , bine ati revenit si voi!!! Asteptam pozici cu Mirunica si povestea nasterii..

Sisialberg , bine ai revenit!!MA bucur ca sunteti ok.. Nu ai mai scris de ceva vreme...Vei face cezariana de stii deja cand vei naste???

Mina , multumim !!! dragut din partea ta ca te duci la Camy. Asteptam vestile de la tine..

Boti , felicitari pentru masinuta!!! CUm adica ai vecini care nu s-au prins ca tu esti graviduta??!!!

De bebe Denisa mai stie cineva ceva???

Sunt in zona...sper sa avem vesti de despre Darius si Denisa...

Sun , nu ai mai vorbit cu Dara??

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 29 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Am reusit si eu in sfarsit sa adorm ariciul, ca de la 5 dimineata n-a mai pus geana pe geana. Bine macar ca a dormit bine pana atunci, cu pauzele de rigoare pt papa, bineinteles. Efectiv sta cu ochii deschisi, se agita si nu vrea sa stea singura, vrea in brate!!! Si are cel putin un episod din asta pe noapte, acum depinde cand are chef... Oricum, nesomnul incepe sa-si spuna cuvantul, adica deja am dat jos 1,5 kg de cand am venit acasa. Adica mi-au mai ramas 11,5 ca sa ajung la forma dinaintea sarcinii Offf, macar burta asta de s-ar retrage mai repede, ca nu ma mai suport cand ma uit la mine in oglinda!!!

Am incercat sa fac si eu un cont cu poze pe picasa dar nu stiu de ce nu am reusit,imi zice ca nu selectez bine data!!! Nu stiu ce gresesc, ca doar la pozele cu noi mu am avut nici o problema cu deschiderea contului!!!Ma poate ajuta cineva?

Azi vreau sa-i fac prima baita ariciului...au trecut cele 3 zile de cand a cazut buricul asa ca today is the day! Trebuie sa chem ajutoare!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

pt bebe Darius si fetita lui Dara.
Narcisa, Bujo v-am vazut bebelusi si amandoi sunt superbi, multa sanatate, si sa va aduca multe bucurii.
Eu acum plec la spital la control, pt ca medicul cu care voi naste este de garda. Sper sa fie totul in regula.
Va pup pe toate si sper cand ma intorc sa citesc vesti bune.

39+ Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
citat din mesajul lui Violeta_m_tm

pt bebe Darius si fetita lui Dara.
Narcisa, Bujo v-am vazut bebelusi si amandoi sunt superbi, multa sanatate, si sa va aduca multe bucurii.
Eu acum plec la spital la control, pt ca medicul cu care voi naste este de garda. Sper sa fie totul in regula.
Va pup pe toate si sper cand ma intorc sa citesc vesti bune.

39+ Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio

Violeta, bafta!!! TE asteptam cu vesti bune!!!

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 29 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Hello
Fetelor, multumesc mult mult mult pentru urari si incurajari.
Eu sunt oarecum depasita de problema, plang in fuecare zi....fara un motiv anume.
Suntem bine, pitica e bine, iar pe mine ma chinuie ingrozitor de tare epizitomia. Din cauza asta nu am intrat .... nu pot sa stau in fund, nici pe o parte...nicicum.
Nasterea a fost super ok.....rapida si fara dureri....dar recuperarea este groznica.
Eu am ceva probleme din cauza asta.... am fost joi sa mi scoata firele si s a deschis operatia ca o carte.... asa ghiciti ce ????....a trebuit sa imi coasa din nou pe viu un fir. Am avut multe peripetii in spital....toate dupa nastere.
Sotul a fost permanent alaturi de mine, chiar si in sala de nasteri. Asa ca acum astept pana pe 1 august sa scoatem firele.
O sa pun si eu ceva poze pe picassa.
Cam atat despre noi.
Va pupam si va multumim mult de tot.
Merci Diarux pentru poezie.....la inaltime ca de obicei.
Merci Cristina26 pentru ca ai transmis mesajul meu.
Pupici

oana silvia si pruncuta Daria...40 sapt

Mergi la inceput