Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 20
sursula spune:
DOAMNE AI GRIJA DE BEBE DARIUS SI DENISA!!!Ingorzitor sa stii ca puiutul tau are probleme,dar D-zeu va fi alturi de ei ca si pana acum si totul se va termina cu bine!!!
Felicitari proaspetelor mamici:BUJO,ATB,RALU,BUBULEANA!!!
CAPRIOARA-Ilinca e o fumusete de fata!Sa-ti traiasca!!!
NARCISA-of,prin cate ai mai trecut si tu!!!Slava Domnului ca acum totul e sub control!
LADYMINA-multumim pt ca ai grija de Camy!
ALEXA101-la valorile astea de BHG sigur esti insarcinata!
PICA-eu voi naste saptamana viitoare la Euroclinic si am sa-ti spun cum a fost.
DIA-Ce pufoasa frumusica aveti!
CRISTINA,SUN-

ANKA-ma simt bine can lucrez!Si mai si trece timpul mai repede sa nu ma mai gandesc la afurisitul ala de cordon!Oricum,luni e ultima zi de filmare inainte de eveniment.Pupici pe talpite dragii de Erika!Ce poza comica are!:))
MCOCA-felicitari pentru romancuta!
Fetelor,voi cum ati ales pediatrul?Ar trebui sa ma interesez dinainte?
Sursula
37+bebe Tudor
SunSmile spune:
Neata,
La multi ani, Ilincuta! Sa traiesti cu numele! La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Ilie!
Boti super super. Maine il gonesc pe Dragos sa depuna bani. Multumim!
Nati nush ce sa-ti zic de galactogil...la mine a functionat atunci cand era nevoie. Si eu sunt suparata astazi...galushca se agita teribil la san, era nervoasa, scuipa tzatza...am zis ok, ia sa ma mulg sa vedem. M-a umflat si plansul si rasul in acelasi timp...40 ml din ambii sani...mdeah, normal, ma mir ca nu-mi pocneste inima de la atatea shocuri. I l-am dat pe asta dar sigur i se face foame repede si....nu stiu, asa brusc sa se termine laptele?!?
Noh asta e, am trecut noi prin focuri mai mari, ce sa zic....(ma dau rotunda, ca de fapt ma doare sufletul daca e asha....)
Cu Dara n-am mai vorbit. Imi va trimite ea sms cand poate, cand are chef. Asa am convenit! Dar o s-o sun mai pe dupa-masa.
Capri nici noua nu ne-au pus cercelusii...asa e politica acolo. O sa-i punem sapt asta, sper.
Biri ma bucur ca sunteti bine. Ma bucur cu adevarat!
Boti hehe ce vecini draguti! Adevarul e ca tu ai si aratat foarte bine toata sarcina. Sa stapaniti sanatoase masinuta. Si noi tot pe post de "adapost de carucior" o folosim. Eu cobor doar cu fata in landou si cu gentuta.
Tati si-a luat fata si au plecat in parc la plimbare, eu ma imbrac si fug la coafor. Am un par de ma sperii. Si asa, stie si el, aveam nevoie sa plang nitel departe de copil....daca ma lasa si lapticul....
O duminica frumoasa sa avem! Si cu vesti bune de la Camy!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
clabur spune:
Buna fetele,
felicitari celor care au nascut si multa sanatate caci vad ca este la mare cautare ![]()
![]()
.
Am tot citit ca s-a mai intamplat si cu un ochi rad si cu unul plang. Totul o sa fie bine. Asa trebuie sa gandim pentru a transmite energie pozitiva lui Darius.
In acelasi timp ar trebui sa ne mentinem si echilibrul psihic caci daca ne gandim ca ni se intampla numai rele nu am facut nimic. Trebuia sa ne gandim ca va fi bine.
Dia eu la prima nastere care a fost normala cu o epiziotome de toata frumusetea......am folosit ceai de pelin, spalaturi (externe) de 2 ori pe zi. Stiu ca te doare "broderia" dar ai sa vezi ca trece repede.
Scuzati-mi tonul filozofic dar si eu lupt sa ies din starea data de vestile din ultimile zile.
Salutare de la mare.
Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai
AnnaBaby spune:
Fetelor, cand pot sa o scot oare pe Ioana afara? Dupa 2 saptamani? sau mai devreme? Si cum anume, progresiv? Adica in prima zi cat sa stau? Ca abia astept sa mai iau si eu o gura de aer, ca sa nu mai spun sa vad si eu lumea civilizata ca deja mi se pare ca m-am salbaticit!!!
De Diarux ce stiti? Ca am vazut ca nu mai scrie, cel putin de cand m-am intors eu din spital n-am mai vazut nici un mesaj de-al ei.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
andrey2008 spune:
BOTI multumim mult ptr cont,maine dimineata o sa da si eu o fuga la banca sa depun bani.Esti o scumpa
Desi abia acuma m-am trezit cred ca o sa merg sa ma pun inapoi in pat ca nu ma simt bine,de aseara am o durere ciudata sub burta,doare tot timpul si nu trece cu nospa.Va pup pe toate si asteptam vesti bune despre DARIUS ANDREI si DENISA.
Ioana
33+
M&M spune:
Sursula, ce putin mai ai!!! Eu inca nu am ales pediatrul pt bebe Mihaitza...
Sun, sa iti fie de bine!!!
Anna, eu stiu ca e bine sa scoti bebeu afara, progresiv ..am auzit de la o prietena ca e bine sa il scoti cate 15 min dimineata si 15 min seara..
Oana, bine ati venit!!! Imi pare rau ca a trebuit sa tragi atata cu nastrea...REcuperare rapida in continuare!!!
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 29 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Fetele, bani se pot depune deja daca aveti internet banking sau de maine la ghiseu, de la orice banca, doar sa aveti la voi datele pe care le-am scris eu la semnatura. Am pus si CNP-ul pentru ca unele banci il cer si pe ala pentru OP.
Sun si alte fete la care descreste cantitatea de laptic, nu va lasati, nu va depresati, si la mine scazuse rau si iau acum un cocteil de stimulente, Galafor, galactogil, ceaiuri, toata ziulica sunt cu ceva in bot care sa stimuleze lactatia. Pina acum se pare ca fac fata, incercati si voi, poate mai trageti de timp. Observatia mea: dupa ce ma mulg cu pompa scade rau productia de laptic, imi ia vreo 6 ore sa se umple sanii la loc, nu stiu de ce, la alte fete e fix invers...
Anna eu am scos prima data gargaritza afara la 10 zile, 10 minute, in brate, apoi au fost zilele alea cu vant si ploaie cand n-am mai putut iesi, alaltaieri am iesit cu caruciorul 15 minute, ieri deja am stat vreo juma de ora 
Oana imi pare rau ca recuperarea e asa grea, of, bine ca pitica e bine, noi trecem altfel peste dureri 
Da ma fetelor, nu ma crede lumea ca-i copilu meu...
Si jur ca nu mi-am ascuns burta, din contra, nu stiam cum s-o lansez mai in fata si cum s-o pun in evidenta mai bine, am purtat doar haine mulate toata sarcina, sunt cu capu oamenii astia, zau!
Sun mercic de compliment!
Sa vezi ce bine arat acum! Pe bune, sarcina mi-a schimbat formele, eu aveam bazin ingust, acum am silueta clepsidra, arat si io a femeie in sfarsit... Acum am talie, plus ca nu mai am nicio ramasita de burtica, io nu stiu unde s-a culcusit draga gargaritza ca mami nu prea i-a creat conditii ![]()
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
sisisailberg spune:
cristina_23----
DA, fac cezariana , mai naste cineva la Giulesti....1-2-3...august?
dr_anca spune:
A nascut aseara Anca prin cezariana pentru ca nu se mai declansa nasterea ,desi membranele s-au rupt de 18 ore, o fetita de 3250 g.
Anca
39s cu
Sara-Stefania
AMR 5 zile maxim