Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara si de la noi! de abia acum am reusit sa citesc totul din urma, ati scris mult si am recuperat pe bucati. zilele astea incerc sa scriu si eu cate ceva.
Felicitari mamicilor pentru pepenasi!!!!!!!
Imi pare foarte rau de problemele pe care le are bebe Darius. Sa ne rugam pentru el.
Printesica mea doarme acum, ma duc si eu la somnic, caci nu se stie cat v-oi avea parte de somn la noapte.
Nopate buna la mamici si pepenasi!

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Narcisa ma bucur ca acum sunteti bine, sanatate multa.

Dia bine ati venit acasa! si Irina mea face cam la fel, mananca in mai multe reprize sa se sature si cand o ridic sa scoata aerul se trezeste si o luam de la capat. eu cred ca tre sa astepti sa treaca timpul si sa se mai obisnuiasca si ea, noi asta facem. acum dupa aproape 3 saptamani o mai las sa oboseasca intre mese adica plimbat prin casa, o mai tin de vorba pana incepe sa planga foarte tare etc.

Struluta si celelalte gravi acum nu tre sa intrati in panica ca poate vi se intampla si voua, incercati sa fiti pozitive, rugativa la Dumnezeu sa fie totul bine si doar fiti atente la orice semn. daca va agitati mai mult rau va faceti si voua si la bebei.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

secretie am avut si eu mai ales in ultimele luni de sarcina, nu puteam sa stau fara protejslip, asta cred ca e normal. dopul cand il eliminati sigur o sa va dati seama, eu l-am eliminat in 2-3 zile, la inceput a fost galbui-incolor si apoi a devenit maroniu dar daca eliminati dopul si sunteti la termen nu este neaparat un motiv de panica, doar stiti ca se apropie momentul. la mine apa s-a rupt cand eram deja la spital, contractii in toata regula si dilatatie peste 6, deci nu va pot da detalii prea multe.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Multumim de sfat Gabriela!
Eu incerc sa stau optimista, si toata nadejdea trebuie sa ne fie la Doamne Doamne.

Doar ca au fost multe vesti nu tocmai bune in ultima vreme care m-au bulversat nitel...Sunt sigura ca va fi totul bine pana la urma.

Ma duc sa imi continui treaba prin casa, cei drept eu sunt mai mult cu datul directivelor, iar sotul face . Miercuri soseste mami!!!!

Ingry 37+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Ma rog pentru bb DARIUS, sa-l ajute DD, pentru CAMY sa-i dea putere.
Eu daca vreau sa trimit bani unde-i trimit? Un cont pay-pal?

DIA eu m-am spalat de fiecare data cand mergeam la baie cu SAUGELLA un detergent foarte bun pentru perioada post-partum - varianta verde. Si ma dadeam cu un spray MICROLENE un reparator rapid al cicatricelor, un hidratant si dadea o senzatie de proaspat. Nu stiu daca la noi se gasesc. Oricum tre' sa gasesti un detergent cu un ph de 3,5.

MADA e bine asa ca ARI te asculta si are un program. Deci ii dai si formula dupa cate am inteles din mesaj....Important e ca fetita sa ia in greutate. Am pierdut firul......te mai simti rau? Slabita? Ce spusese moasa atunci?

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Eu nu stiu cum e in tara cu transfer bancar, depuneri in conturi, nu am avut niciodata nevoie sa fac chestia asta.
Dar....aici in Japonia, ca sa depun niste bani intr-un cont bancar imi trebuie adresa persoanei in contul careia depun banii.
In cazul nostru, imi trebui adresa ta de acasa boticelina .
Spuneti-mi si mie, sa nu mor proasta, si in tara e la fel, ca atunci cand depui intr-un cont trebui sa specifici pentru ce trimiti, motivul depunerii? ex: pt carti, haine, cheltuieli zilnice
Plus ca aici nu poti fara stampila,nu poti cumpara pamant(terenuri), case, masina, daca nu ai stampila asta pe numele tau, bineinteles inregistrata la finante, habar nu am unde, sotul s-a ocupat de stampila mea.
Daca e sa trimiti bani in afara ca turist, trimiti prin posta.
Deci....boticelina daca se poate sa-mi dai adresa bine, daca nu, asta e, nu stiu cum sa trimit altfel, prin posta nu ma risc, ca sunt patita, sa dispara banii la intrare in romanica.
Cam asta e pe aici, poate o fi la fel peste tot, dar nu stiu eu, ca nu am avut ocazia sa lucrez cu bancile.
Aaaaaa, si contul va trebui sa fie in euro sau dolari, ca daca e numai in lei, iar nu am facut nici o treaba.

AnnaBaby, noi il punem pe Matei pe burtica cand plange, colici nu are, s-a invatat in brate.
Il punem pe burtica si oboseste in 5-10 minute, si adoarme bustean, apoi il intoarcem pe spate.
Dar va trebui sa-l supravegheati pe bebe cat sta el pe burtica, ca deja de la o luna juma cam prinde putere, si se impinge cu piciorusele, de poate cadea din pat,sau sa propteste in barele de la pat cu capul se impinge, si cum ei au moalele capului super sensibil acum, aveti grija.

Am plecat la urlator.

Groaznic merge forumul.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

Buna fetelor,

A trecut o buna bucata din timp si nu am mai intrat acum ma apropii de nsterea baietelului meu , ANDREAS, si am zis sa intru sa vad care este starea de spirit aici.
Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece Cami, este ceva ingrozitor, si totusi stau sa ma intreb daca doctorii nu stiau ca bebele este prea mic pt. a putea fi transportat cu avionul!!Ma rog pentru micutul Darius si pt. Cami sa ii dea Dzeu putere sa treaca cu bine peste tot!!
Eu am o sarcina f. ok, nimic deosebit inafara ca am retinut multa apa si am picioarele seara de elefant!Voi naste pe 1 August , mai naste cineva in ziua aceea?
Tuturor celor care au nascut le doresc multa fericire si bebeilor mult noroc in viata si multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata si din partea noastra,
Nu am reusit ieri sa intru deloc si nu stiam ce mai e cu Camy,vreau sa merg azi la spital sa-i duc ceva de mancare si probabil sa-i cumpar cate ceva daca are nevoie,insa vreau sa intreb fetele cu cezariana daca au voie sa manance orice?sau au vreun regim ceva?Nici nu stiu ce as putea sa-i duc,ma gandesc la niste fructe,iaurturi,niste suc si oare sa-i duc si mancare gatita?voi ce ziceti?Sper sa reusesc sa dau usor de ea ,azi este zi de vizita si oricum daca nu ma lasa o sale spun ca merg la control.Parca-mi vine asa de greu ,sper din suflet sa ma pot abtine sa nu plang.Oricum va tin la curent cu vizita mai dupa-amiaza.
Azi avem fix 38 de saptamani,oare cand vine bebe?De vreo 2 zile ma incearca niste contractii usoare si niste intepaturi prin col dar cam atat.Oare or fi semne?Doamne ajuta-mi sa fie bine.
Va doresc o duminica frumoasa!
38

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

ladymina, eu am cezariana, la mancare nu au fost restrictii, numai a doua zi dupa cezariana mi-a dat ceva foarte usor.
Cel mai bine e sa manance mancare care nu constipa, o supita, un pui la gratar, salate, iaurturi. Oricum ea are cateva zile de la cezariana, deci poate manca cam orice doreste, numai sa aiba grija sa nu se constipe.
Transmitei salutarile noastre si suntem in rugaciune alaturi de ea si bebe Darius Andrei.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata si de la noi! Am hranit printesa, am mutat-o pe pernuta pe care doarme ziua si am venit cu voi la o cafeluta!

Nati, daca si alte fete considera ca e cazul, pot luni sa ma duc aici la Banca la ghiseu si sa atasez contului de la semnatura si un alt cont in Euro, nu ma costa nimic si se administreaza la fel de usor. Nu am facut-o de la inceput pentru ca nu eram inca hotarata ce destinatie voi da contului (il facusem ori pt cumparaturi pe net ori pt alocatia copilului...). Dar alocatia o voi muta la CEC. Iti trimit oricum pr PM aresa mea. La detalii transfer poti scrie "transfer umanitar", eu asa scriu cand fac donatii.

Mina ce ma bucur ca ajungi la Camy... La mine dupa ceza in prima zi am avut voie doar apa si ceai, a doua zi supa si iaurt si apoi mancare normala dar mai usoara. Eu am rontait in continuare iaurt, branza Fagaras si Miniprajitura casei de la Alka, din cea cu mere, mmmm, yumiiii...

Dia, si Garga mananca in reprize, stam uneori si o ora la tzitzi, e un efort pentru ei sa suga, mai obosesc, io ma inarmez cu rabdare, imi iau cutia de lapte rece linga mine si stau cu ea atasata pina scapa sfarcul si cade in somn...

Noi am transformat masinuta cea noua in parcare de carucior si de 2 zile iesim la plimbare prin cartier Ieri toata lumea ne-a admirat, of, inca am vecini care nici nu s-au prins ca am fost gravida si ma intreaba al cui e copilul... Daca a fost burtika mica si io la munca pina in ultima zi...

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput