Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)
Raspunsuri - Pagina 8
elilov3 spune:
andreyutza felicitari raspund eu la intrebare, oricum era si pe prima pagina
IgM caracterizeaza faza acuta a bolii infectioase, ce poate insemna, intr-un procent foarte mare (70-90%), afectarea produsului de conceptie, cu urmari grave, ca malformatii (SNC, sistem oftalmic-atrofie de nerv optic, sistem auditiv-surditate, s.a.). Din pacate este indicata o intrerupere de sarcina.
IgG caracterizeaza cronicizarea bolii (numai prezenta de anticorpi), fara sa fie afectata sarcina.
23+Dimitrie
Roxyn spune:
Buna gravidutelor.
Incerc si eu sa ma lamuresc cu ceva si va intreb pe voi, deorece suntem de "varste" apropiate. De cateva zile simt niste intepaturi in partea de jos a burticii. Iau No Spa, maxim 2 pe zi. Medicul mi-a spus sa iau si Utrogestan, daca e nevoie.
De ce simt intepaturile astea? Din cauza contractiilor? Ultima oara am fost la control marti si totul e in regula. Nu stiu ce sa mai cred... Am inceput sa ma ingrijorez...
20+
mav spune:
Deea, nu eu ti-am pus caruciorul, ci Ale sau Otilia sau Maria. Deci, nu mi se cuvin multumirile...
In schimb, iti multumesc eu tie pt cuvintele pe care mi le-ai adresat, m-ai facut sa ma simt mai bine!
Eu am stat azi pana la ora 21 la birou, sunt franta....
Am niste arsuri releee de la stomac.....
Roxyn, probabil ca te doare "ligamentul rotund" (daca dai o cautare gasesti destule info despre asta) sau... Dne fereste... sa n-ai vreo infectie urinara?!
Noapte buna!
25+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Roxyn spune:
Multumesc mav pentru ajutor. Sper sa nu am infectie urinara. Merg des si la toaleta dar pun pe seama sarcinii.
20+
vrajitoarea spune:
buna burtici.mai apar si eu mai rar pe aici.am probleme cu sanatatea ,acum la25 sapt.mi-a gasit dr meu infectie urinara si mi-a dat ofloxacin ,antibiotic dar alt dr mi-a zis ca nu e bun in sarcina , am repetat analiza si nu mi-a mai iesit infectie ,desi am niste dureri ciudate in partea de jos,ca la cistita-cred ca am si racit pe acolo.aproape tot timpul am burta rece.dar ce e mai rau e ca nu am voie sa fac efort ,si eu mai am un copil ,fff neastamparat-acum ma ajuta ai mei ,dar o sa plec sa nasc in bucuresti unde e sotul si acolo nu am ajutor deloc.voi ati avut asa ceva, astea sunt contractiile?un fel de presiune in partea de jos ,si cand urinez am senzatia ca vrea sa iasa bebe.acum parca mi-e mai bine.oricum trebuie sa rezist cel putin luna asta ,pana face 7 luni ,altfel nu are nici o sansa bebe2.va pup.
diana mami de andrei(19.10.2006)si15+
andreyutza spune:
Elilov, multumesc!!
si eu simt cateodata intepaturi in partea de jos. acum sunt stresata ca nu l-am mai simtit pe bebe de ieri dim. sper sa fie bine.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+
vrabiuta spune:
neata
nu stiu daca e vremea de afara de vina... dar dorm din picioare.
babyzapi - ma bucur tare mult ca ti-au placut pozele cu burtica. si clienta mea e fericita, acum asteptam reactia sotului (fotografiile sunt o surpriza pentru el la aniversarea casniciei). nu stiu daca e ok sa iti dau detalii despre oferta pe forum, sa nu se considere reclama. mai bine ne auzim pe privat si iti povestesc ce si cum (oricum nu sunt tarife astronomice, cum practica henessy sau baragan).
evilov - multumesc!
amalia - si domnisoara mea, la fel ca nasica mica, a stat bine la caldurica si nu s-a lasat convinsa prea usor sa iasa afara. m-am internat si am facut perfuzii cu oxitocina, si am tot asteptat de dimineata si pana tarziu dupa amiaza sa se intample ceva... abia la 7 seara am nascut, dar in 10 min era gata! nastere usoara nasicii tale!
weekend frumos va doresc, plin de ganduri pozitive si stari de bine!
impresii de calatorie
Amalia spune:
Neata fetelor!
Multumesc mult pentru urarile la adresa nasicii lui David! Asteptam sa vedem ce se intampla
Am dormit si eu neintoarsa cu vremea asta. Acum m-am gandit sa fac o ciorbita usoara de vara, ceva sa fie bun si rece si am sa fac una simpla de legume, ca tot sunt de toate pe piata.
Sunt in pana cu ideile la gatit in ultima vreme.
David e necajit ca afara ploua...el ar fi vrut la joaca
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 25+ Luca Gabriel
Alexa.1983 spune:
Neatza fetelor....am fost aseara la morfofetala si in mare se pare ca e totul ok....din pacate i-a iesit totusi un INDICE DE REZISTENTA aiurea de 2ori a zis ca e inca prea devreme...m-am speliat lau olicum.... stiu ca reprezinta fluxul circulatiei sangvine intre mama si fat....se pare ca la asta nu am fost tocmai ok.....in rest la inima , organe, fata, cap si ce mai era suntem in standarde....astept pe 29 sa mergem la Herghelegiu ca el le stie cel mai bine si le zice cel mai clar
...Vine unla mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA 22+ Deniel Alexi
criss703 spune:
Simona ai deja acasa un fotograf grozav Radu , ti-a facut poze frumoase si te-a incadrat bine ...si vacanta placuta in Croatia
Amalia si eu acum am pus de supa pe curcan ...la mine e prima data cand incerc supa (am facut doar ciorbite )...sunt curioasa ce va iesi !
vrajitoarea sper sa te simti mai bine si sa n-ai nici infectie urinara , stiu cum sunt am avut destule pana la sarcina iar acum sper sa nu mai am asa ceva ...sigur ai un bb luptator si va fi bine pana la termen
O zi frumoasa oriunde v-ati afla
Criss 21+
http://community.webshots.com/user/criss703