Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)
Raspunsuri - Pagina 7
babyzapi spune:
Simona prea multe lucruri nu stiu nici eu, dar hai sa-ti spun ce stiu. Mai intai se face o programare la genetica pt consultatie, in functie de asta dr recomanda ce analiza tre facuta.
Cariotipul din sange periferic + consulatie = 400 RON (pt sot asta)
Cariotipul din lichid amniotic + consultatie = 1050 RON.
Sper ca ti-am fost de folos catusi de putin
Babyzapi fericita 21+ cu
babyzapi spune:
Mersi frumosCriss
Ah ! Si astazi am schimbat si noi semnatura!
Babyzapi fericita 22+ cu
criss703 spune:
Amalia , Andreyutza merci de incurajari sa o las mai moale cu serviciul ...ma bucur ca mai sunt si alte burtici care inteleg despre ce "bilanturi" vorbesc ...oricum sper bebelina sa nu-mi urmeze meseria ...mai bine se face fotbalista ca tot am dus-o la Euro
Criss 20+
http://community.webshots.com/user/criss703
wndyctygirl spune:
Cherie stai mujer linistita ca daca nu poti, nu poti si basta!!!!Da' mai incearca, prefa-te ca fumezi caca, na....sau marijuana...valeu, sinistra duhoare!!!!
A propos, Jamaica e superieftina de aici, cu o mie de paralutze stau o saptamana all inclusive...ei na, depinde de sezon, of course....Dar e demential acolo, pe bune, ca in cantecele lui Bob Marley..iar cuvantul de ordine e no prob mon'....
Mav multzam fain de carucior!!!!
Ma car acum, cred ca ma mai aventurez duminica , caci imi vine barbatoiul acasa pentru 30 de ore si pe urma se cara iar....amaratii de noi, iaca ce face America din noi!!!!
22+ cu
elilov3 spune:
seara buna fete dragi
anes
off drage pesimiste ma omorati dam bataie sa plece gandurile rele de la voi.......si apoi mai dam odata bataie sa nu ajunga la noi
simona parca vb diaca acu cateva sapt cand ia plecat fata in excursie...lasa mai mami ca se descurca e o ex 'doar' in croatia
brie te rugam numai conduce facem galerie daca vrei, dar insist numai conduce
babizapy concediu placut hot mama...si da bb Dimitrie chiar face salturi in burtica la pozicile tale, dar na am vazut si sora si nepoata...tot pe tine te iubim
vonhelen lasa buza ai incredere in Dumnezeu...tu nu intelegi ca nici noi nu l-am vazut pe bb Dimitrie la fata se juca cu noi punea manutele pe fata si apoi sa intors cu spatele la noi...trebuie sa fie bine
flori da pai cam asa ne uitaram la dvd si as mai fi vrut, dar ma bucur de el acum cat e in burtica e asa dragut cand il simt..
Otilia concediu placut pe mai departe...pup Anuska
bravegirl cumparaturi placute desi daca ma uit la ceas cred ca te-ai si intors...ce ne aduci bun?
ramo off lasa trece fuga vremea si luni facem galerie
dea hehe auzi la ea sa il arvuneze ea pe fiumiu cuscra vrei sa ii gasim in camera
vrabiutza frumoase pozele si facem galeri sapt viitoare
andreyutza
Azi o vecina mi-a spus ca radiez de fericita...oare de ce?
23+Dimitrie
monicus spune:
Noapte buna gravidutzelor,
Sper ca maine sa fie ami racoare sa putem sa respiram.
Asa-i? Caldura asta de afara de oboseste repede.
17+
Amalia spune:
Seara buna fetelor!
Mi-au placut tare mult pozele, dar ma iertati ca sunt asa aiurita azi ca nu mai stiu nici pe cine am vazut..stiu de Babyzapi, de Simo si sigur am mai vazut, dar nu dati cu rosii ca sunt uituca
Duminica mergem la un botez la fetita unor prieteni...abia astept!
Nashica lui David este si ea deja la termen, are 39 de saptamani, bebelina se simte bine in burtica si inca nu are de gand sa vina din cate se vede, asa ca daca pana miercuri 23 iulie nu naste sigurica, ii induce nasterea, pentru ca la ecografie s-a vazut o imbatranire prea mare a placentei si este de ajuns. Stau deja cu emotii pentru ea de o saptamana....dar miercuri cel mai tarziu o s-o vada pe bebelina.
Se pare ca are colul deschis de la 36 de saptamani, dar nu s-a declansat nasterea. Nu i s-a recomandat sa stea in pat, mai are un baietel de 3 ani si 4 luni cu care a iesit si la joaca in fatza blocului aproape zilnic...deci este ok
Vroiam sa accentuez ca sunt si povesti fericite, nu va mai stresati pentru tot ce auziti! Se intampla si multe lucruri rele, dar nu trebuie sa ne raportam la ele, trebuie sa fim niste gravidute optimiste si sa inducem o stare de bine si bebicului pe care-l purtam in pantece!
Eu stiu ca voi sunteti de fapt niste optimiste si asta e doar o faza, si cum deja faza asta a trecut , ca e vara si e frumos afara si noi suntem sanatoase, am sa va pup dulce de pe acum pe toate!
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel
simona_1402 spune:
quote:
citat din mesajul lui babyzapi
Simona prea multe lucruri nu stiu nici eu, dar hai sa-ti spun ce stiu. Mai intai se face o programare la genetica pt consultatie, in functie de asta dr recomanda ce analiza tre facuta.
Cariotipul din sange periferic + consulatie = 400 RON (pt sot asta)
Cariotipul din lichid amniotic + consultatie = 1050 RON.
Sper ca ti-am fost de folos catusi de putin
Babyzapi fericita 21+ cu
Multumesc mult. Spune-mi te rog, banuiesc ca analiza se face la voi, la medL, un nr de telefon unde putem suna sa cerem mai multe informatii, eventual sa o programam.
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+
elilov3 spune:
monicus somnic placut
amalia asa gata eu zic sa facem galerie tragem si un cantec si un party sa plece gandurile rele de la fetele dragi
23+Dimitrie
andreyutza spune:
fetelor mi-au iesit si mie analizele. cele de la cantacuzino sunt bune adica listeria, chlamydia si CMV. IgG inseamna ca ai anticorpi si IgM e pozitiv daca ai infectie, parca asa e, nu?
mi-am vazut pe net si analizele la TT de la medlife si mi le-a trimis si babyzapi. din cate ma pricep eu si din ce valori de referinta dadeau ei sunt ok. astept totusi si interpretarea scrisa.
azi m-a durut toata ziua mijlocul si putin burta. chiar nu stiu de ce, pana acum n-am avut nimic.
Alexa, hai, nu vi cu vesti??????????
brie, fac galerie cu fetele, sa nu mai conduci.
simona, stai linistita, Radu o sa fie bine acolo in Croatia.
Amalia, distractie placuta la botez si nastere usoara pt nashica lui David.
Elilov radiezi de fericire si nu stia de ce? trebuia sa-i explici cum sta faza cu bebe Dimitrie si ca el e "vinovatul".
babyzapi, o sa-ti ducem dorul, optimista noastra.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+