Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)
Raspunsuri - Pagina 6
brie spune:
ma schimb in haine de casa si ma bag la cratita in bucatarie. Vreau sa fac un rasol de vita fiert cu cartofi natur cu morcovi si niste maioneza cu usturoi.(am luat maioneza din comert ca nu cred ca o fac aia cu ou crud la ce termen de garantie are)
va pup pe toate
24+ Androniki
wndyctygirl spune:
Iulia,Vonhelen, Elilov felicitocuri pentru analizele superbune!!!!!Yeah....Von Helen las-o balta cu buzitza te rog, stiu ca te obsedeaza, am si io o pasarica de asta pe creier legata de antibioticele pe care le-am luat in primul trimestru pentru o infectie urinara, da zau ca nu se merita sa te ambalezi....stai listinita, bebeul e ok!
Elilov la cat de tare e fii-tu, pot sa-l arvunesc pentru fii-mea????Te rogggggggggggggggggg.....
Alexa pai ce faci Frantz, tocmai tu, optimismul intruchipat te panichezi acum? Lasati povestile de pe alte forumuri si din ziare si amintiti-va ca 95% din copii se nasc perfect sanatosi asa ca avem mult mai multe sanse sa fie bine decat rau. Clar???????????????????????Asta asa, ca sa va trimit in week-end linistite si voioase...
Iulia, Babyzapi, Criss distractie placuta in concediu!!! Veau si iooooooooooooo....pe mine ma sperie toata lumea pe aici ca sunt prea bortoasa sa circul cu avionul la mare...a, si da, bine ca mi-am adus aminte....care-i exact faza cu condusul extensiv? Care sunt contraindicatiile????
Babyzapi, ce puisorii mei ne vom face noi fara tine....nu ne lasa..ia-ne in valiza......
22+ cu
vrabiuta spune:
buna seara burtici
vad ca multe dintre voi se pregatesc pentru morfofetala, si eu o sa merg probabil saptamana viitoare cu emotiile de rigoare. pana acum toate-s bune, am luat doar doua kg in greutate dar am facut o burticaaaa... sarafanul pe care il port acum si incepe sa imi fie fix este cel cu care am plecat la spital cand am nascut-o pe fetita mea!
in seara asta nu ma simt prea bine, am avut foarte multa treaba - telefoane de la birou, plus sedinta foto cu o graviduta la studio - asa ca am baut o cafea... si acum am palpitatii, ma ia cu lesin... eu care nu beau cafea decat foarte rar, ce mi-o fi venit?
pentru cine vrea sa vada o burtica frumoasa dati link pe semnatura. nu este a mea, eu eram fotograful
un weekend frumos tuturor!
impresii de calatorie
babyzapi spune:
Nebunica, Miky, Simona, Brie va multumesc tuturor.
Vacanta placuta lui Radu cred ca iti vine foarte greu Simona sa stii ca pleaca asa departe.
Babyzapi fericita 21+ cu
babyzapi spune:
WndyCtyGirl pai da' cine a zis ca va las? Concediu, concediu, dar tot o sa intru. Cecrezi ca eu pot sa stau fara voi? dupa aia sa raman pe dinafara? in nici-un caz.
Vrabiuta esti fotograf ? sunt inebunita dupa poze, dar in calitate de model ...chiar ma gandeam mai prin luna a 7-a cand am burtica mai mare sa-mi fac niste poze profi. Link-ul care l-ai pus nu a mers sa-l accesez
Babyzapi fericita 21+ cu
babyzapi spune:
Vrabiuta gata am putut sa accesez si link-ul. Frumoase pozele. Toate de acolo sunt facute de tine? Cam ce pret are o sedinta foto? Sau cat se plateste pe poza? Si este cineva care sa asigure si coafura si machiajul?
Sper ca nu te-am zapacit.
Babyzapi fericita 21+ cu
vrabiuta spune:
fotografiile de pe blog sunt ale... noastre (95% ale mele, 5% sunt ale sotului meu) avem aceeasi pasiune pentru fotografie, iar el m-a sustinut extraordinar de mult atunci cand doar visam sa am un studio foto profesional.
fug acum ca au venit tati si domnisoara mea sa ma "remorcheze" catre casa
weekend frumos tuturor!
impresii de calatorie
babyzapi spune:
Brie cand e gata papica trimite o portie si pe la mine!
Offff, iar e vineri seara si e pustiu pe aici..vorbesc mai mult singura :))
Babyzapi fericita 21+ cu
simona_1402 spune:
Am si eu nevoie de ceva informatii
Babyzapi, poate tot tu stii mai bine.
Am o finuta, graviduta 10 sapt, si trebuie sa isi faca cariotipul - atat ea si sotul cat si pt bebe mai tarziu (amniocenteza). Are in familie 2 cazuri de oligofrenie, defect care am inteles ca nu se vede la eco si nic la TT sau altele asemenea.
Daca stiti unde se poate face asa ceva, in ce conditii, cat costa, orice informatie cat de mica este bine venita
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+
criss703 spune:
Concediu placut Babyzapi sunt sigura ca te vei simti bine , relaxata si sa faci poze pe acolo sa ne arati...nu mergem prea des in Franta ...Bon voyage !!
wndyctygirl weekend placut si odihnitor ...cat despre avion eu stiam ca poti merge pana in luna a 7-a iar peste cu adeverinta de la medic
....aaa sa nu uit babyzapi am vazut pozitele tale sunt super sexy chiar si cu burtica iar nepotica o dulceata , la fel si mamica ei
Criss 20+
http://community.webshots.com/user/criss703