Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Alexa.1983 m-ai mobilizat sa-mi pozez si eu burtica de 21 sapt. (dupa dr. meu gine 21 dupa dr. imagist de la eco 22 sapt. ...asa ca nu stiu sigur cate am ), tu ai o burtica f. draguta abia se vede ...si dai bine si in poze si mai ai rabdare pana in 29 cand mergi la eco sa vezi atunci ce-ti spune dr. poate nici nu ai de ce sa te ingrijorezi daca era ceva inneregula sigur iti spunea de aseara

Criss 21+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza!

Fara , croissante si suc, azi? Hai ca le servesc eu

. Azi ma duc in vizita la sor-mea sa-mi vad nepotica acasa in elementul ei. Azi cred ca o iau si in brate...poate schimb si un scutec asa de antrenament.

Alexa ma bucur ca bebita este bine dezvoltat, cat despre indicele ala de rezistenta sper sa nu fie cava grav si data viitoare la herghelegiu sa-ti dea numai vesti bune

Andreyutza sper ca nu te mai doare si azi spatele si burtica, dar totusi daca reapare durerea ia niste No-spa sa treaca. Eu zic sa tii cont de rezultatul asta de la TT si sa uiti de anteriorul.

Simona tel de la clinica este 209.40.30. Mai poti cere ceva informatii si la tel cand suni pt programare.

Amalia petrecere frumoasa la botez si nastere usoara nasicii lui David.

WndyCtyGirl esti tare haioasa! Sa te bucuri de clipele petrecute cu sotul

la toate mamicutzele.

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
alexa eu zic sa astepti echo de la herghelegiu se pricepe bine la asa ceva...si vb ta spune clar lucrurilor pe nume sa treaca supararea
vrajitoarea...uff mama ei de raceala..eu cand simt ca ma ia su dureri sau usturimi saul alet cele bag ceiut de musetel 2,3 cani si dau si jos la dansa si imi trece in maxim 2-3 zile, fara medicamente. daca ai facut analiza la urina imediat dupa antibiotic nu iti apare nimic la cultura ideal ar fi ca dupa tratament sa treaca 10 zile si apoi sa faci analiza...eu cel putin asa stiu
babizapy multumim de cafea si cornuri ce-as mai papa. a si da fai practica
amalia imi pare rau ca ploua si nu poate iesi puiutzu la plimbare...cred ca a facut demolari prin casa pana acuma
andreyutza batem fatarea ca se gandeste numai la prosti ai rabdare...
mav off arsurile astea ne omoara laptic, ceiutz....mancare usoara
pozica la burtica vreau sa fac si eu dar astept sapt 24
eu azi am facut ciorbita de vacuta si ghiveci cu piept de pui..mmm ce bune au fost..si am bagat si fructe si acuma deabea mai respir
24+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyapi multumesc frumos pentru urari!
Elilov se pare ca s-a facut frumos afara acum, dar e mancarea pe foc si nu pot pleca. Cu "demolarile" nu am treaba ca este copil cuminte si-si gaseste de joaca frumos fara sa strice. I-am dat voie si vreo ora la calculator, iar acum i-am umplut cada cu spuma sa se joace si e in extaz. E asa usor de multumit, puiul lu' mama!

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 25+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Buna fetele!

Mi-am imbarcat de dimineata baiatul in autocar. Acum deja au trecut de Caras Severin. Multumesc de incurajari tuturor. Ma ingrijoreaza insa noaptea pe care o vor petrece pe drum. Vor ajunge abia maine, inainte de pranz.

Babyzapi, multe multumiri, sa vedem ce facem cu programarea.
Vrajitoarea, si eu am aceleasi senzatii, cu toate ca nu am nici o infectie urinara, pur si simplu parca ma doare vezica dupa ce se "rearanjeaza".
Roxyn, nu ar trebui sa ai incredere intr-un medic care iti da tratament la nevoie, (sunt patita). Nu suntem medici sa ne dam cu parerea asupra a ceea ce inseamna "la nevoie". Tu trebuie sa ii descrii ce simti si doctorul sa iti dea un tratament clar.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+

Mergi la inceput

Simona drum bun pentru Radu si distractie placuta!
Este prima tabara in care merge?

si 25+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

multumesc , amalia. Da, este prima tabara in care pleaca si mai este si racit, dar sper sa se descurce. Oricum ii va fi greu fara mami!!

21+

Mergi la inceput

Simona eu sunt convinsa ca-i va fi foarte bine. Emotia despartirii de tine va fi mare si pentru el, dar se va simti bine acolo si se va descurca de minune. La sfarsitul clasei a 4-a am mers si eu in prima mea tabara, la Herculane si chiar daca seara imi aduceam aminte cu lacrimi in ochi de parinti, nu m-a impiedicat sa am 10 zile minunate alaturi de copii, zile de care imi aduc aminte si astazi..si au urmat multe alte tabere frumoase

si 25+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Amalia, ai si tu un baietel maricel, sa-ti traiasca, cum va descurcati cu "dependenta" de calculator?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna gravidutzelor,
Trebuie sa fie bine pana la capat. Deja abia fac fata paginilor. Nu apus sa citesc toate. EU nu pot tine pasul cu voi. Suntem alaturi de Amalia, cu baietzelul. Trebuia sa sa fie bine si lasa-l "sa repire". O sa se descurce. Este baiat mare. Are mama un baitzel mare.
Se va descurca suant sigura, pentru, ca cam toti copii sunt descurcareti in ziua de astazi.
Trebuie sa fim mai optimiste cu toate.

Am lasat caldura in "spate" si am tras un pui de somn. MI s-a recomandat foaret multa odihna si asta planuiesc sa fac. Si face bine, sa stii.
Mai tarziu voi intra in bucatarie sa fac o pizza, bine nu singurica ci impreuna cu cumnata-mea. Asa ca, vom face abstractie de cladura.

18

Mergi la inceput