Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)
Raspunsuri - Pagina 5
simona_1402 spune:
Elilov, multi pupici pentru tine si pentru bebe D!
VonHelen ! Ne bucuram pentru tine. O sa vezi ca nu are nimic bebelul! (cumnata mea a fost racita pe toata perioada sarcinii si acum am o nepoata nu doar f frumoasa ci fffff desteapta).
Babyzapi Concediu placut! Sa te distrezi de minune
Si eu fac bagaje acum, dar nu pentru mine... Maine dimineata pleaca Radu in tabara, e prima data cand pleaca singur de acasa si am ceva emotii, mai ales ca se duce "doar" pana in Croatia. Am o lista cu ce sa ii dau la el, tot mai tai din lucruri, nu stiu cum sa le asez sa nu ii fie nici greu, nici sa nu ii lipseasca nimic
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+
flori76 spune:
Babyzapi:suuper burtica,iar nepotica este o dulceata mica!Sa va traiasca!
Alexa:bafta multa la morfofetala.Te asteptam cu vesti bune.Cu siguranta fiecare dintre noi avem emotii si la o simpla eco,nu mai spun de morfofetala....
Eli:ce fain de tine ca ai filmuletul cu bb Abia astept sa am si eu,cred ca o sa ma uit toata ziua la el.Chiar vroiam sa va intreb:la morfofetala se da automat dvd sau trebuie sa ne ducem noi cu el de acasa pt inregistrare?
Ramo:mi se pare infiorator si revoltator ce i se intampla prietenei tale Dupa ce ca saracii oameni sunt stresati ca au un copilas prematur...sa-si mai faca si griji care de fapt nici n-ar trebui sa existe intr-o lume civilizata!!!
Oti:bine ai venit de la mare,ca n-am apucat sa-ti spun pana acum Am inteles ca vreti sa va duceti si la munte..distractie placuta in continuare si un pup dulce pt Anuta-blonduta
VonHelen:Sunt sigura ca bb tau e bin si ca doar a stat intr-o pozitie in care nu s-a putut vedea buzita!Sigur miercuri o sa te linistesti
BraveGirl:spor la cumparaturi!Sa ne arati si noua cu ce te-ai innoit.
Simona:distractie si vacanta placuta lui Radu!Sunt convinsa ca ai emotii...
------------------
Flori 16+
brie spune:
Buna fetele,
Nici eu nu ma simt prea bine. Avem niste chestii de rezolvat si mai dureaza pana saptamana viitoare.M-am saturat de drumurile astea Bucuresti-Constanta pana peste cap si-un picior mai sus. Fac saptamanal cate 1.000 Km cu masina, chiar nu mai pot sa mai conduc, ma doare ingrozitor de tare burta cand ajung la destinatie.
Imi vine sa plang din orice, tot ce imi spune sotul am impresia ca e impotriva mea, am plans ultima perioada cat nu am plans eu de cand ma stiu. Nu ma mai suport nici eu pe mine, dar el saracu', il inteleg. Acum plec iarasi duminica spre Constanta..... Dar am spus ca scap saptamana viitoare si sper sa ma linistesc si eu.
elilov si elen, FELICITARI PT REZULTATELE BUNE ! Sa dea DD sa fie pana la sfarsit tot asa.
babyzapi, am vazut si eu nepotica ta, este o dulceata mica.Sa va traiasca! Iar tu esti o gravi frumusica.Drum bun iti doresc, concediu placut si sa va intoarceti cu bine.
otilia, concediu placut in continuare.
24+ Androniki
simona_1402 spune:
Brie, hai sa te cert si eu putin. Nu e bine sa mergi cu masina, nici macar in calitate de pasager. Si eu am facut prostia asta, sa conduc f mult, si nu mi-a fost deloc bine la final.
Acum am renuntat total la condus, evit chiar si mersul in dreapta. Orice ai face la servici de este necesar sa conduci atat de mult nu merita!, nu iti ridica nimeni statuie, este mult, mult mai important sa ai grija de tine si de BB.
Ai sa vezi ca daca mai stai pe acasa si te odihnesti iti vor disparea si starile depresive, si "toanele"
21+
kita spune:
Simo, Subscriu si eu la admonestarea pentru Brie referitoare la condus (sorry Brie dar cam are dreptate);
la mine s-a uitat chioras dr. gine cand i-am spus ca am gasit departe loc de parcare la municipal; a zis sa nu mai auda sa conduc si sa ma gandesc bine cand vreau sa ma duc dintr-o camera in alta; dar cred ca nu a fost prea atent la mine caci m-a intrebat ce face baiatul (primul nascut Andrei) si i-am spus ca alearga la soacra-mea cat e curtea de mare; cred ca numai asta a retinut, sau o fi crezut ca locuiesc prin vastele apartamente regale (deh oi locui eu langa palatul Ghica, dar tot in bloc e...)
Kitacu fulgulet +19-20s si Andrei (10.02.2005)
Ramo2007 spune:
Nu e gata rezultatul la TT...mai sun luni la 17:30...
Am cumparat ce mai era nevoie pt balcon si acum ne apucam din nou de treaba, maine si poimaine facem pauza.Maine mergem la turta nepoatei.
Sper ca duminica sa pot ajunge la prietena mea la spital si sa vad mogaldeata cea dragalasa...daca ma lasa asistentele, daca nu...fac un scandal monstru...
Ramo 18+
Puiutul meu scump
wndyctygirl spune:
Ziua buna de peste balta, zanelor!!!!!
Mav, Diana ,Mirtha, Brie injectii cu optimism si voie buna va trrimit dragelor!!!! Inteleg perfect prin ce treceti, si io am cateodata niste zile de-mi vine sa-mi iau glanda...nu stiu daca e depresie, e mai mult anxietate legata de bebelica, ce-o sa ne facem cu banii, trebe reorganizat cuibul, etc...pana la urma la linistesc si imi aduc aminte ca cel mai imp lucru e sa fie bebe sanatos...si pe urma dau de alte angoase( da' daca are aia si aia si aia????) si intr-un final ma linistesc total pentru ca ma napadeshte o liniste metafizica si realizez ca daca e sa se intample ceva, nu e sub controlul meu, si ca toate se intampla pentru un motiv...
Asadar, Happy Friday gravidutzelor!!!!!!capul sus, mergem inainte si va fi bine!!!!
22+ cu
brie spune:
simona, kita, da !!! aveti dreptate. Imi vine sa-mi trag singura una-n cap, dar ma impac cu ideea ca mai e o saptamana si termin.Sper ca bebe sa nu se supere asa rau pe mine. Oricum cred ca o sa fie o usarnica la cat am plimbat-o in sarcina asta.
Iar pe 4 august plec in Grecia, acasa, trebuie sa mergem si acolo sa vedem ca nu am mai fost din aprilie.Mai trece soacra-mea pe la noi dar acum 2 zile a nascut si cumnata mea si e acolo cu ea sa o ajute.
O sa plec singura cu avionul ca mi-e teama de 1.500 km pe drum cu masina intr-o singura zi.
w....girl, mi-ar cam trebui o injectie cu optimism, serios !! Inca putin si o iau razna cred.
24+ Androniki
simona_1402 spune:
L-am pus pe Radu sa imi faca poze la burtica (burtoi). Mama imi tot zice ca ea abia in luna a opta avea burta atat de mare. De, ce sa fac, daca lui BB ii prieste si creste ca Fat Frumos!!
http://good-times.webshots.com/album/564155249sFZuUx
21+