Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, bafta la morfofetala azi.

Si eu sunt trista din cauza vestilor rele de la odiseea de iulie-august si nu-mi mai vine sa scriu nimic. Mamicile de acolo au inceput inca din mai sa nasca prematur si uite ca si acum la termen sunt probleme si mai mari.
Dar pe de alta parte ne dam seama cat de importanta este aceasta ecografie morfologica din trimestrul II si chiar ma bucur ca multe dintre voi ati reusit si aveti programari la doctori foarte buni. Eu din pacate nu m-am mobilizat la timp dar macar voi avea parte de o ecografie morfologica in Norvegia.
Dintre doua rele oricum este de preferat sa se stie cat mai devreme daca exista probleme pentru ca uneori daca se intervine repede bb poate fi salvat si avea o viata normala (ma refer la problemele cu inimioara).

Ramo, toti bebelusii scad imediat dupa nastere, scaderea fiziologica normala este in jur de 10% din greutatea lor in momentul nasterii. De aceea nici nu se externeaza pana nu incepe sa ia bb in greutate, adica sa recupereze din ce pierde in primele zile. Eu cred ca bb va fi bine, la 1,5 kg este un prematur mare, probabil s-a nascut la 30-32 de saptamani ceea ce este binisor.

Am vazut ca ati pus multe poze.
Babyzapi are o burtica finuta dar se contureaza bine, Cherie m-a intrecut si nu stiu cum ca avem cam aceleasi saptamani. Am mai vazut niste peisaje frumoase si o burtica rotunda de Mikiduta si Nebunica-Zapacica care pare o mami vesele si tare calma.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa- tu vrei bataita? Bebe tau e bine si tu-l superi daca te agiti degeaba. Facem galerie ca sa vii cu vesti bune.
Babyzapi- vazut nepotica scumpa foc si burtica mica...hihi eu te intrec. Cu putin, ce-i drept

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Salutare dragi gravidutze.
Si eu vreau sa le felicit pe gravidutzele care au obtinut si rezultate bune la eco.
Tare ma bucur ca este bine bebitza voastra. Cred ca ai fost foarte emotionanta cand ai vazut-o.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

BraveGirl( acum te poti mandri ca nu ai cea mai mica burticuta), Otilia, Elilov (chiar misca bebe Dimitrie de fiecare data cand ma vede?), Ramo, Andreyutza va multumesc ca v-ati uitat si la pozicile mele

Andreyutza eu aseara cand m-am uitat la rezultate erau gata valorile dar nu erau si validate de medic ceea ce inseamna ca momentan nu pot fi date. Intra pe site cu codul acela care ti s-a dat la recoltare si le poti vizualiza si eventual si printa de pe net. Dar pt interpretare (aia cu risc scazut, risc crescut) va trebui sa vii la clinica sa o iei, dar in 10 zile.

Babyzapi fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

babyzapi multumesc pt informatii. concediu placut si sa te distrezi in franta!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

burtici!
ELilov, VonHelen felicitari pentru rezultatele bune la eco

Babyzapi nepotica ta e o scumpa, sa va traiasca si sa fie sanatoasa si fericita!

Otilia, nu stiu cat de calma sunt, dar incerc, pentru BB, altfel nu o sa fie loc de 2 zapaciti in casa.El, la cat de miscaret este si la cat de energic loveste cu piciorusele si manutele lui,are nevoie de o mama relaxata care sa faca fata dupa nastere

Alexa mult succes la eco, uite galeria te sustine

Fetele care merg in concediu distractie placuta, relaxati-va, rasfatati-va ca meritati din plin si trebuie sa veniti cu forte proaspete

Weekend placut, burtici!

23+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna,burtici!Noi suntem bine,cu gandul la echo de pe 22.07.
Elliov,felicitari pentru vestile bune!Tine-o tot asa!
Bravegirl,sunteti tare petrecareti....lasa ca e bine,bebe o sa fie voios,plin de viata!
VonHelen,o sa vezi la urmatoarea echo ca bebe e f bine si te vei linisti!Gandeste pozitiv!
Criss si Andreyuta si eu lucrez in domeniul contabilitatii ....insa,incerc sa nu ma stresez cu termenele...
Iulia,felicitari pentru bebelina ta!Sa fiti sanatoase si voioase!
Babyzapy,concediu placut si sa profiti cat mai mult de vacanta!Aveti grija de voi!
Tuturor burticilor,sanatate multa si sa auzim numai de bine!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Elilov cred ca esti in al noualea cer acum! Felicitari pt. rezultatele bune!

Mirtha, suflu un aer de optimism catre tine! Te astept in stilu-ti caracteristic!

Von Helen, stiu ca este greu sa astepti urmatoarea ecografie! Crede-ma stiu din experienta! Daca nu s-a vazut buza din
cauza pozitiei, nu inseamna nimic!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Fetelor inca o data va multumesc enorm poentru ca-mi sunteti un adevarat suport moral !!
eu sper din tot sufletul ca odorul meu sa fie bine dar ce sa-i faci daca mami a lui are obsesia asta, din saptamanile 5-6 de cand m-am uitat pe net (am citit un articol si am vazut si niste poze tampite). acum stau cu spaima in san iar indoielile mele au devenit si mai apasatoare de ieri de cand exact ceea ce imi doream sa vad ca sa ma linistesc nu s-a putut vedea.
acum am alta idee tampita, si anume ca dr. a vazut ceva si nu a vrut sa-mi spuna....

21+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu plec in mall sa-mi iau ceva haine ca nu mai am cu ce sa ma imbrac. Trebuie sa-mi iau si sandale pt nunta si sotul costum. Poate iau ceva si pt bebe mic.
Cand revin sper sa citesc numai vesti bune si sa fiti toate pline de optimism.

==========
Corina 20+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput