Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mirtha, problema e ca din bucatarie intru in balcon, nu mai am usa, e doar o arcada...si tot ce smirgheluiesc baietii in balcon se duce in bucatarie...e alb peste tot .N-am chef si mi-e sila sa fac mancare cand vad toata nebunia aia.De joi n-am mai gatit, am papat pe la fini, nasi, parinti, KFC, Mac...Si uite asa ne plimbam cu praful prin toata casa.Cand terminam facem o pauza, abia prin septembrie o sa punem centrala...sa vezi atunici praf si nebunie...

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

hai ca s-a dus naibii mesajul meu
Martha si eu vreau sa iau fier din trim. III dar ma gindesc cu groaza de pa acum ce efect va avea asupra Carucior cu 3 roti mi se par super alea pe care le vad prin parcuri..dar habar nu am cit sunt de stabile, bune...mi-ar placea si mie, dar am de la Bia unul de iarna de la Barza si unul de vara de la Chicco si daca mai tin pe astea am de gind sa le folosesc!Apropo ala de la littlebaby imi place mai mult, dar trebuie sa vezi cu ochii tai carutul..eu una asa as cumpara..numai pe incercate!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Aaa...si sa nu mai spun ca eu sunt carausul de materiale.Sotul e la birou pana seara la 19, iar finul, cel care ne face lucrarea are un Matiz, in care nu incap materialele...asa ca merge fata cu masina ei , rabateaza bancheta din spate si cara rigips si profile...

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha am vazut caruciorul nush ce sa zic arata bine, dar vb ta cate kg are? ce stie sa faca...mama lor de neseriosi asteapta poate azi iti raspunde cineva daca nu...
eu vreau carucior pe 4 roti ne decidem noi de care noi sa fim sanatosi ca apoi ne luam noi de toate
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Va salut si eu dupa mult timp. Nu am mai avt timp de scris deloc.
N-am citit mai nimic din urma, asa ca nu pot raspunde nimanui scuze....
Lorena, merci pt PM.
Maria K, pe undeva e bine ca ai greturi, asta inseamna ca sarcina evolueaza cum trebuie...Doamne ajuta

Si eu cam am probleme cu constipatia, ma doare burta continuu aproape, cu mici pauze, nu am timp sa stau pe wc mai mult, tot timpul apare ceva de facut...asa ca am o senzatie supernasoala, ma apasa pe intestine....nu stiu ce sa mai fac.
In afara de asta, sunt ok, totul era in grafic, la ultima eco morfo, dupa cum am povestit.

Sarcini usoare in continuare, si fara emotii...mai avem pe jumatate, poate chiar mai putin pana la nastere

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

loren@ eu iau feretab...e ceva in genul calciului efervescent in sensul ca organismul ia din toata cantitatea decat cat are nevoie, iar de constipat vad ca nu are vreun efect rau...pe mine ma omoara elevitul
ramo off stim cu e cu atmosfera alba...si imi pare rau ca trebuie sa faci drumuri pt rigips si toate cele...te rugam sa nu faci exces nu merita bb e cel mai important a sotul nu poate sa isi ia macar un minim concediu de 2-3 zile sa va ajute? un medical ceva?
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Loren sa iti spun sincer sunt convinsa ca ai dreptate : caruciorul tebuie vazut.
Vineri am facut ultimele cumparaturi pt. botez si intr-un din cele 6 magazine pt. copii am observat un carucior Bertoni cu 3 roti. Bineinteles - la mine in mesaj apare impreuna , pe site separat bine si inteles- cunoscind ca marca e ceva laudata - am citit pe site discutiile mamicilor - m-am repezit in el. Acu" fata de la vinzare sare la mine : "stati ca nu e de vinzare ! E a-l patroanei. L-a lasat un pic aici , e plecata 2 minute cu bebe. "
Bineinteles ca m-am desumflat toata si am venit acasa , pusa pe net.
Acum e posibil ca ce apare in poza sa nu fie si in realitate sau sa nu fie similar cu cel vazut de mine si apartinind patroanei.
Cert este ca pentru a-l vedea ar trebui sa mai fac un drum la Bucuresti. Ce este prin magazinele din Craiova e cam jale.
Nu am ajuns inca la 7 Pitici , am auzit ca acolo ar cam fi ceva marfuri bune.E prea mult insa inca un drum la Bucuresti. La ultimul eco aveam colul de 36 mm. Sunt iarasi pe tratament.
Asa ca voi posta imaginile pe site la Clubul scutecelor si Nasterea unei stele si astept sa vad ce zic fetele. Poate am noroc si l-a achizitionat vreuna dintre mamici.
Cit priveste "disputa" carucior cu 4 roti/carucior cu 3 roti majoritatea opiniilor culese de mine de la mamici au fost in sensul 3 roti. Atit pentru mobilitate dar si pentru stabilitate.
Eu sunt decisa pentru 3 roti , aici nu mai incape negociere , dar nu sunt inca decisa pt. marca . Fie Wampol Explorer Full cam asa ceva , fie Bertoni Atlanta cu 3 roti. Ambele sunt tranformabile din carucior cu landou in sport. Restul accesoriilor gen copertina de ploaie sau chiar altele gen geanta le pot achizitiona separat.
Duap ce deschid subiect nou va comunic.

Edit :Am incercat sa mai corectez din mesaj. Sper sa imi fi reusit.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ce faceti fetelor? noi am schimbat semnatura...si ne-am facut simtit si de tati....era un adev meci de fotbal la mine in burtica sambata dimineata...de 2 ori l-a simtit.joi mergem la eco de 23 de saptamani si la control. abia astept sa-l vad pe bocanila!!!!!!
intrebare: pot sa folosesc autan? sunt ciupita rau de tantari...noi suntem in zugraveala in camera noastra si abia la sf saptamanii vin baietii cu termopanul...

23+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ramo ma uit la ce povesteti si parca recunosc pe cineva.
Vezi ca la noi in Craiova Pracker si Bumax ofera transport pina la scara blocului. Dar cu confditia sa cumperi marfa inainte de ora 18,30 -c am asa ceva. Noi am avut probleme cu placile de rigips cumparate pt. izolare. Nu intrau in niciuna dintre masinile noastre - parinti , priteni , fini , nasi etc. Asa ca ne-am cam organizat sa "intram" in programul lor de transport.
Multa bafta !

quote:
citat din mesajul lui Ramo2007

Aaa...si sa nu mai spun ca eu sunt carausul de materiale.Sotul e la birou pana seara la 19, iar finul, cel care ne face lucrarea are un Matiz, in care nu incap materialele...asa ca merge fata cu masina ei , rabateaza bancheta din spate si cara rigips si profile...

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neata!

Elilov in concediu trebuia sa plecam maine, dar cum sotul nu si-a rezolvat toate treburile...plecam candva saptamana asta. Si eu mor de ciuda!

Mirtha aveti o finuta tare frumoasa si scumpica si dulcica. Mult succes cu amenajatul casei si sa nu te obosesti prea mult. Am vazut ca intrebai si de supliment de fier, eu iau Tardiferon.

Dandusa ce frumos ai povestit de Crinuta. Si eu cred ca o sa imi tin copilasul mai mereu in brate, sunt innebunita dupa copii.

Monicus nu am auzit de acea fundatie, dar astept sa ne spui cum a fost la primul curs.

Ramo felicitari pt semantura si facem galerie pt rezultatele la TT.

Andreyutza bebicii in burtica misca dupa bunul lor plac. Inainte nici la mine nu misca zi de zi, de la 19 saptamani a inceput sa fie mai activ si sa-l simt zi de zi.

pe burtici la toate mamicutzele!

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput