Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)
Raspunsuri - Pagina 15
andreyutza spune:
Mirtha tare dulcica finuta voastra. Sa va traiasca!!
Dandusa tare dulcica si iubareata de fratior Crinuta voastra. multumim pt site-uri.
Flori,
La multi ani!!! 
sa fii sanatoasa, nastere usoara si bebe sanatos!!
fetelor, eu de cateva zile sunt stresata. de vineri bebe al meu n-a mai miscat.![]()
multi imi spun ca e prea micutz si de aia nu simt eu acum ca mai misca. dar cum, 11 zile a miscat in fiecare zi si acum nimic. sunt tare ingrijorata. cele care aveti sarcini mai avansate imi puteti spune daca ati patit asa?
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+ 
VonHelen spune:
Andreyutzastai linistita asa am patit si eu prin sapt 18. nu-l simtisem vreo zi si jumatate, dar apoi a miscat !
intr-adevar miscarile pe care le face el acum sunt prea fine deocamdata si nu le simti sau poate le-ai trecut cu vederea in timp ce erai ocupata cu treaba.
cand ai timp sa te odihnesti , stai intinsa, linistita, pune o muzica si mangaie burtica...ai sa vezi ca o sa-ti dea un semn puiul tau.
nu te stresa !!!!
21+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Am mai crescut cu o saptamana.Azi la 17:30 sun dupa rezultatul de la TT...nu mai am rabdare.
Lucrarile la balcon, nu le-am terminat
nebunie mare...sper ca pana sambata sa fie gata...zugravim si bucataria si balconul il amenajam frumusel, acolo o sa fie locul de luat masa, am desfiintat usa dintre bucatarie si balcon si e tare bine, am loc in bucatarie sa ma misc...
O saptamana frumoasa va doresc si sa auzim numai vesti bune!
Ramo
19+ 
Puiutul meu scump
andreyutza spune:
VonHelen multumesc pentru incurajari. sper sa fie totul bine. chiar am stat linistita, l-am rugat sa-mi dea un semn, l-am implorat dar...degeaba.![]()
![]()
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
17+ 
Ramo2007 spune:
Andreyutza, bebeii au zile cand misca mai mult si zile cand misca mai putin...cred ca obosesc si ei.Incearca sa stai linistita, sa nu intri in panica, schimba pozitia, eu o simt pe bebelina cel mai mult cand stau pe scaun sau pe canapea.Pentru linistea ta, poti merge sa faci o eco de control.
Ramo
19+ 
Puiutul meu scump
loren@ spune:
Neata si de la noi
Felicitari celor cu vesti bune de la eco..Carmendu, Alexia, Von Helen si scuze daca am omis pe cineva!
Andreyutza la 17 sapt. si eu aveam zile intregi in care nu il simteam pe bb si sunt la a2-a sarcina! Deci nu te panica...iar daca o faci, fugi macar sa faci o eco sa te linistesti!
Noi suntem bine...cu constipatia ma lupt intr-una..am trecut pe Activia, prune, lapte incerc sa beau macar 1/2 l/zi...in rest nimik nou..Pupici!
Am uitat...mastile cu argila sunt permise? Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
24+
criss703 spune:
Buna dimineata fetelor !
Tocmai am venit de la intepat..luat analize de sange sper sa fie ok miercuri merg dupa rezultat , am intrebat de la ce puteam sa lesin si mi-a zis de la glicemie scazuta , tensiune mica (si acum am 9 cu 5 !!) .Dar astept rezultatele la sange sa vad (sper sa nu mi le greseasca si de data asta ca le-au trimis la alt laborator ).
Le pup pe toate sarbatoritele de sapt. asta si sa fie sanatoase impreuna cu bb lor !
Andreyutza si eu m-am panicat acum 1 sapt. ca nu mai simteam bebelina de vre-o 2 zile dar nu a fost nimic...pur si simplu era ea cumintica
...inteleg ca nu suntem inca in perioada in care se misca toata ziua si deocamdata are si destul loc , nu-ti mai fa probleme 
Termin de mancat si plec la servici , o zi buna tuturor 
Criss
21+
http://community.webshots.com/user/criss703
criss703 spune:
Buna dimineata fetelor !
Tocmai am venit de la intepat..luat analize de sange sper sa fie ok miercuri merg dupa rezultat , am intrebat de la ce puteam sa lesin si mi-a zis de la glicemie scazuta , tensiune mica (si acum am 9 cu 5 !!) .Dar astept rezultatele la sange sa vad (sper sa nu mi le greseasca si de data asta ca le-au trimis la alt laborator ).
Le pup pe toate sarbatoritele de sapt. asta si sa fie sanatoase impreuna cu bb lor !
Andreyutza si eu m-am panicat acum 1 sapt. ca nu mai simteam bebelina de vre-o 2 zile dar nu a fost nimic...pur si simplu era ea cumintica
...inteleg ca nu suntem inca in perioada in care se misca toata ziua si deocamdata are si destul loc , nu-ti mai fa probleme 
Termin de mancat si plec la servici , o zi buna tuturor 
Criss
21+
http://community.webshots.com/user/criss703
vrabiuta spune:
buna dimineata!
mamici dragi, am racit raaaaaaau de tot... cred ca mi-a adus mandra de la gradinita un virusel, sau mai degraba un virusoi... nu sunt in stare sa fac nimic, asa ca zilele astea cred ca o sa ma vedeti mai des pe forum, ca stau acasa cu domnisoara mea.
andreyutza - nici eu nu l-am simtit pe bebe cateva zile, iar aseara se tot invartea prin burtica.
loren@ - si eu am aceeasi problema de cand iau supliment de fier... am incercat cu prune, lapte... cred ca in curand trec la ulei de ricin.
o saptamana frumoasa tuturor!
impresii de calatorie
VonHelen spune:
quote:
citat din mesajul lui andreyutza
VonHelen multumesc pentru incurajari. sper sa fie totul bine. chiar am stat linistita, l-am rugat sa-mi dea un semn, l-am implorat dar...degeaba.
nu-ti fa griji! ai rabdare si ai sa vezi ca o sa miste cand te stepti mai putin.
sa-ti povestesc ce mama denaturata sunt eu: cand mi se parea mie ca nu a mai miscat de mult, ciocaneam usurel pe burtica sau puneam muzica la un volum mai mare. el saracutul se speria si dadea din manutze sau din picioruse.
acum am citit un articol cum ca in burtica ei dorm majoritatea timpului, la fel ca un copil nou nascut..asa ca nu-l mai stresez pe bebe. cand misca el e ok!!!
21+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin