Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirtha spune:
Nu stiu daca imi va reusi figura dar incerc.
As fi vrut sa fie in ordine cronologica crescatoare dar mi-a iesit pe dos.
Sper ca marti miercuri sa pot posta si poze cu nasa gravida.
http://flickr.com/photos/28791628@N04/?saved=1
Mirtha
26+
Eva
Mirtha spune:
Multumim Monicus. O noapte cit mai buna si tie!
quote:
citat din mesajul lui monicus
Noapte buna dragi gravidutze,
Sa visati frumos.18+
Mirtha
26+
Eva
dandusa spune:
Mirtha,
sa va traiasca finuta
dai de baut nenica nu ma ntereseaza...
auzi...unde pusesi poze cu burtica ca eu n-am ginit nici una...,admirat mandrete de miri indragostiti
da' sant putin nedumerita...,ati facut cununia religioasa inainte si apoi cununia civila sau s-a produs o eroare undeva in date?
Amalia,
jur ca aveam sa zic ceva,da' am uitat...,pana imi aduc aminte,trimit pupici
Carmendu,
felicitari pentru vestile bune
tine-o tot asa!!!
Mamica stralucitoare
25+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
Mirtha,
acum am vazut ca abia marti o sa pui poze...
,asteptam...
Ank,
si la mine au inceput carceii...,acum doua zile m-au luat din somn,am zis ca morrrrrrrr,de obicei la gambe mi se pun si morrr de durere...,la fel a fost si la prima sarcina...![]()
nu-l refuza cand cere sa-l iei in brate...,doar aseaza-te...,asa fac eu...bine se mai intampla si cazuri cand merg cu ea in brate dar jurrrrr ca-mi este ATAT de dor s-o tin in brate...,vai de mine ce dor imi este...Crinuta a fost un copil tinut in brate muuuuuult,ceva de genul cand era treaza o tineam numai in brate...,doar cand dormea faceam pauze...,de pe la 13-14 luni nu prea a mai vrut...,mergea bine in picioare si a devenit independenta...,nu credeam sa fie atat de aproape acest moment...,aveam impresia ca abia pe pe 3 ani nu va mai vrea in brate...
acum in putinele momente cand vrea in brate o iau doar un pic,pt ca-mi este si mie teama de consecinte,dar n-o refuz...,ii arat o vrabiuta si-i spun ca tati este mai inalt si el poata s-o ridice sa vada vrabiuta si eu doar ii privesc
vreau si eu...
fac o paranteza...,pt ca vb de luat in brate...
ma uit cateodata la "parintii intreaba,parintii raspund"...si vad acolo atatea subiecte deschise de mamici suparate ca pruncii lor vor numai in brate...,ca sant alintati,ca sant rasfatati,ca ele au treaba de facut etc...![]()
atat de greu imi este sa citesc toate cele...,mamicile vb de copii de cateva luni...,de cateva saptamani...,cum este posibil sa refuzi sa-ti linistesti copilul pt ca ai mancare de facut sau mai stiu eu ce treaba?
fetelor,va rog din sufletttttt...nu faceti asa...,tineti-i in brate...,asta le ofera siguranta,asta-i linisteste...,astfel cresc fericiti/impliniti...,universul lor nu va fi doar tavanul din dormitor sau carutul...,lasati-i sa cunoasca lumea inconjuratoare de sus...din bratele voastre...,de acolo de unde se simt in siguranta,vor creste fericiti,vor avea incredere in sine...,va vor simtii aproape...
daca vreodata am fost nevoita s-o transfer adormita,am fost in al noualea cer...,pt ca ea dormind se lasase moale in bratele mele cu capul sprijinit pe umar...
,aproape ca nu-mi mai venea s-o pun la locul ei...,as fi vrut sa dorm toata noaptea cu ea asa...
bai nene...,burta mea a inceput sa faca valuri,valuri...probabil in cautarea unui culcus confortabil...si cand il gaseste...burta capata forme ciudate...,gol in dreapta si bombat in stanga...ai impresia ca am inghitit o minge de rugby
si ma apaasaaaa pe vezicaaaa,vai de maiculita mea...,tre' sa incep sa-i filmez loviturile ca ma surprinde cu un sut cateodata de zici ca iese afara...o vrea sa se razbune pe Crinuta care i-a tras-o de cateva ori?!![]()
pai daca-o tine asa...,iese Raducu cu ochii vineti...,nu alta
burta mea este sprijin la nevoie...,daca Crinuta vrea sa se ridice sau sa se urce se sprijina pe burta...,in joaca mi-a tras-o de cateva ori...,in somn,nu prea ca-i fata mea mai la indemana...
da' ziua...mai ales cand o apuca dragostea...
,daca nu-l pupa pe "cucu" si il imbratiseaza...si-l mangaie...si...si...pana nu se satura ea nu-i chip s-o iei de acolo...,il iubeste la nebunie,mor de dragul ei...este atat de pupacioasa/mamoasa/afectuoasa...efectiv mooor de dragul ei
abia astept sa vina Raducu si sa-i vad reactia ei...,mi-am facut ATATEA planuri,m-am gandit cum o sa le fac baie,cum o sa-i hranesc,cum o sa-i culc...,respectand programul Crinutei...,off abia asept sa traiesc acele momente...,grele...,cu siguranta vor fi grele...,dar minunate in acelasi timp...
Mamica stralucitoare
25+
dandusa spune:
cu adresa de mail,va reamintesc ca m-am impotmolit
,daca stiti iesirea luminati-ma va rog
pt cine este curios sa vada live nasteri de tot felul,intrati www.birthdiaries.com/" target="_blank">aici
pt mai multe info despre de toate intrati www.naturalbirthandbabycare.com/index.html" target="_blank">aici
pt sfaturi legate de mancare/calmare/somn/baita etc...intrati aici
o noapte linistita va doresc
Mamica stralucitoare
25+
Amalia spune:
Neata fetelor!
Dandusa super siteurile, am apucat sa ma uit mai ales pe cel cu traducerea legata de sfaturile pentru masa, somn etc.
Sunt de acord cu tinutul in brate. Eu am gasit mereu variante ca sa pot face si treburile prin casa, cu toate ca eram cu David singura acasa si nu am avut niciodata ajutoare. Perioada in care vor in brate nu este vesnica...o sa-i duceti dorul si voi cand nu va mai exista
Va doresc o zi buna si o saptamana cat mai usoara! Va pupic si ne vedem diseara, ma retrag la servici.
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
25+
Luca Gabriel
futuremother spune:
buna dimi fetlor!
cred ca suntem dintre cele mai active
si cu multe vesti bune, nu- i asa ?
va doresc o saptamana buna si sa auzim ce ati facut un weekend ? semnaturi noi ?
22+
si mamica 
monicus spune:
Neatza gravidutzelor,
Multumim Dandusa pentru site-uri. Sunt foarte interesante.
Ati auzit sau stiti
cumva de Fundatia Romanian Angel Appeal?
Este un proiect First Bebe. Ati auzit? Eu ma duc astazi la primul curs - EVOLUTIA SARCINII SI PREGATIREA PENTRU NASTERE - luni 21 iulie, ora 17.30.
Este cineva printre gravidutze care s-a inscris? 
Pentru mai multe informatii va dau link-ul.
Merita sa va informati si poate o sa reusiti sa participati la aceste cursuri.
Site-ul este http://www.firstbebe.ro sau www.raa.ro
Iulia Sirbu, Coordonator proiect First Bebe
Fundatia Romanian Angel Appeal
Str. Agricultori, nr 116A, sector 2
Bucuresti, cod 021495, Romania
Tel/Fax: 021 323 6868
Fax: 021 323 2490
Mobil: 0731137528
Merita sa rasfoiti site-ul. Astazi dupa ce ma intorc va spun mai multe cum a fost si cat de intersant a fost in informatii.
Va pup.
18+
monicus spune:
La multi ani
pentru Flori76, Estyanda si Kita.
Sa va traiasca bebeii si sa aveti parte de tot ce este frumos. 
18+