Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Magnetism79 spune:
Revin pe baricade si va spun ca al meu pitic la proba cantaruylui de joi , la 4 sapt de la nastere a luat 1.100 g adica acum avem 5 kg si 10 g si am plecat de la 3.900 g deci E BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, e voinic , sanatos si ff. cuminte , mai nou dormim de la 12 la 6.30 adica toata noaptea ceea ce e grozav.
Sper ca sunteti bine noi azi facem o luna si deja suntem mari,ma duc sa pregatesc cate ceva ca marti e ziua mea si mai am o groaza de treburi de facut , astept invitati azi iar marti mergem la restaurant
Va pup
Lavi cu Bogdanici Pogonici
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui Reallaura
Ylari s ane spui si noua ce restaurante ai gasit!
Vezi ca suntem pe-aproape, eu stau la diham.
Pe unde te plimbi? IOR? Riviera?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Iubita eu ma plimb mai mult prin Morarilor, ca mi se pare mai aproape, zilele trecute am fost si la Riviera (restaurant) si Zet (tot restaurant pe Vatra Luminoasa (eu nu o sa am multi invitati) dar nu am avut succes, ziua de 17 era ocupata
Aaaaaa, pana am ajuns mi s-a parut o vesnicie si 2 zile m-au durut picioarele si mijlocul.................
De aia prefer sa merg in Morarilor (ma amagesc ca e mai aproape (stau la Delfinului).
Pupici pupici!!!!
Haideti fetelor, dati-ne o idee cu DJ-iiiiiiiii...........
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
stefany_p spune:
fetele, am o INTREBARE ARZATOARE....
bebelusii vostri, cei alaptati, au limbuta albicioasa? intreb pentru ca ieri, cineva l-a vazut pe Iustin cascand, si vazand ca are limbuta albicioasa a exclamat...vai, a facut candida....
este posibil asa ceva? eu nu am avut niciodata candida..cum sa aiba copilul la nici 3 saptamani?
inca se frichineste mult, doarme prost, ii aud matele cum chioraie...uoffff
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui stefany_p
fetele, am o INTREBARE ARZATOARE....
bebelusii vostri, cei alaptati, au limbuta albicioasa? intreb pentru ca ieri, cineva l-a vazut pe Iustin cascand, si vazand ca are limbuta albicioasa a exclamat...vai, a facut candida....
este posibil asa ceva? eu nu am avut niciodata candida..cum sa aiba copilul la nici 3 saptamani?
inca se frichineste mult, doarme prost, ii aud matele cum chioraie...uoffff
Limbutza alba o au si bebeii alaptati la san si cei alaptati cu formula. Cred ca persoana respectiva totusi a exagerat. Bebelusii ne "anunta" ei cand ceva nu este in regula, iti dai seama ca o candida in guritza nu e deloc ceva placut, ar fi tzipat bb ca din gura de sarpe, ar fi mancat cu greu, etc... Reactioneaza asa bb tau? Doctorii recomanda de 2 ori pe zi curatarea limbutei cu compresa sterila bagata in glicerina boraxata. Mie personal mi s-a recomandat si masarea gingiilor in acelasi timp pentru a le pregati din timp de iesirea dintilor . Limbutza este alba pur si simplu ptr ca papa laptic. Bebeluna are zile si zile, caci nu o curatz nici eu in fiecare zi................. Bineinteles ca exista si situatii in care intr-adevar limbuta alba = probleme. Dar mai bine vorbeste cu pediatrul, sigur te va lamuri cel mai bine!
YLARI
Reallaura spune:
Ylari, pai cred ca ar trebui sa faci rezervarea la biserica in functie de restaurant, e mai bine asa...
ca la biserica gasesti mai usor.
Stefanyspala-l cu glicerina boraxata. infasori degetul intr-o compresa sterila, inmoi in glicerina si te plimbi cu degetul prin gurita lui.
Vezi ca se curata.
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
YLARI spune:
quote:
Ylari, pai cred ca ar trebui sa faci rezervarea la biserica in functie de restaurant, e mai bine asa...
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Pai un om normal asa ar fi facut, dar eu "Batman, Batman"!!!!! Intr-un fel sunt legata de data asta: pana pe 15 este post, apoi pe 17 am rezervat la biserica (e si ziua mamei, plus ca stiu eu sigur ca exact pe 17 august anul trecut am conceput-o pe bebeluna) apoi pe 23 nu pot nasii ca merg la o nunta, apoi pleaca Iuby in Germania + Finlanda, ei bine, iar apoi fata ar fi preaaaaa mareeee, nu stiu, imi doresc tare mult sa o botez cat mai repede.
In principiu am gasit liber deasupra la BRD-ul din Blocul turn (fosta cofetarie Florentina) Nu o sa avem multi invitati, ba dimpotriva, vor fi vreo 20, maxim 25... eu din partea mea am doar o matusa + verisoara, mama, tata, fratele si cumnata . Ai lui Iuby sunt ceva mai multi + cativa prieteni. Sa vedem... Sincer n-am organizat niciodata evenime nte de genul asta... mama nici atat... ooooof, mi se pare complicat, banii nu sunt prea multi sa imi permit orice... in fine... Trecem noi si peste asta.
Am mai gasit o locatie, e dragutz restaurantul ala la prima vedere, dar (intotdeauna exista un dar) mai este un botez in aceeasi zi si n-as vrea sa fie vreunul al unei etnii mai... coloratee (sorry, nu sunt de felul meu un om care discrimineaza, dar n-am chef sa rada soacramea sau cumnatamea de mine)............
YLARI
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui YLARIquote:
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Pai un om normal asa ar fi facut, dar eu "Batman, Batman"!!!!! Intr-un fel sunt legata de data asta: pana pe 15 este post, apoi pe 17 am rezervat la biserica (e si ziua mamei, plus ca stiu eu sigur ca exact pe 17 august anul trecut am conceput-o pe bebeluna) apoi pe 23 nu pot nasii ca merg la o nunta, apoi pleaca Iuby in Germania + Finlanda, ei bine, iar apoi fata ar fi preaaaaa mareeee, nu stiu, imi doresc tare mult sa o botez cat mai repede.
In principiu am gasit liber deasupra la BRD-ul din Blocul turn (fosta cofetarie Florentina) Nu o sa avem multi invitati, ba dimpotriva, vor fi vreo 20, maxim 25... eu din partea mea am doar o matusa + verisoara, mama, tata, fratele si cumnata . Ai lui Iuby sunt ceva mai multi + cativa prieteni. Sa vedem... Sincer n-am organizat niciodata evenime nte de genul asta... mama nici atat... ooooof, mi se pare complicat, banii nu sunt prea multi sa imi permit orice... in fine... Trecem noi si peste asta.
Am mai gasit o locatie, e dragutz restaurantul ala la prima vedere, dar (intotdeauna exista un dar) mai este un botez in aceeasi zi si n-as vrea sa fie vreunul al unei etnii mai... coloratee (sorry, nu sunt de felul meu un om care discrimineaza, dar n-am chef sa rada soacramea sau cumnatamea de mine)............
YLARI
Ylari si eu am rezervat la restaurant abia pe 14 septembrie, o sa aiba Mircea 4 luni!!
Si eu as fi vrut mai devreme, dar nu am putut sa ne ocupam si a facut sis in Iulie, deci...am zis sa le departajam cat de cat.
acum asta e.
Cat despre bani, cine are bani inainte?? sper sa ne acoperim cheltuielile. in mod normal nu ar trebui sa aduci bani de acasa...daca toata lumea confirma etc.
Succes, oricum!
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Vianne spune:
Mesaj inceput pe 18 iulie si postat in 19.
Noi am avut o noapte mai buna... Stefana a papat si a adormit pe la 10 seara, Pe la 11 ne-am culcat si noi dar nici nu puteam adormi ca nu suntem obisnuiti sa dormim asa devreme. Apoi s-a mai trezit sa pape pe la 1 si apoi la 4.30 si a adormit imediat de fiecare data. Am putut sa o pun si in patut, nu a mai intepat-o nimic. Dragutza de ea, asa ma bucur ca nu mai are dureri, e minunat Mylicon-ul asta..
Si cu toate astea peste zi ma apuca oboseala… plus ca uneori nu apuc sa mananc. Stefana uneori adoarme la pieptul meu si daca incerc sa o pun in patutz tipa de numa’…
DanaH, felicitari pt botez! Sa va traisca micutza crestina! Si mie tare dor imi e sa merg la teatru…
Anamea, multa rabdare iti doresc…si, Slava Domnului ca ai trecut peste toate..
Miss Parker, doctoral mi-a zis sa elimin toate lactatele, adica si branzeturile. Iar eu sunt dependent de astea. Acum stau si ma gandesc ce sa mananc…Nici eu nu stiu ce sa spun de fructe. Am mancat intr-o zi vreo 6 piersici si abia dupa asta am aflat ca nu sunt recomandate..
Ma bucur ca ati avut si voi o noapte linistita… E minunat sa mai poti dormi din cand in cand..
E superb, superb David
Mihaser, la cati mai multi ani impreuna si fericiti!
Alina_anto, tare fain la tine la Breaza! Si Scortisoara ta tare faina e!
Simonix, la fel si aici, nici tipenie pe strada, e deprimant… Zici ca a fost bomba atomic.. O sa fac poze sa vedeti si voi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
mihaser spune:
Salutare fetele!
Multumim ptr felicitari...insa am facut 4 ani de casnicie...speram sa-l facem si pe al 5-lea la anu`! Laura, Simo, Miss Parker, Vianne...Sper ca u am omis pe nimeni!
Alina_anto multumim ptr urarea ptr botez
bebelusilor Cristian Andrei, Sara Elena si Rares Sebastian, dar si celor sarbatoriti in 19 cu Eli a mea Ana Maria si Bogdanici pogonici!
si ptr ca azi suntem in 20 lui ROBERTZEL, ANDRA, DELIA ELIANA, BEATRICE si DANIEL CHRISTIAN
Laura Eli mai fornaie foarte putin, insa o sa-i treca...Ma bucur ca i-a trecut fornaiala lui Mirciulica!
Nicole sedere placuta la Alexandria...maine trecem si noi pe acolo ptr ca mergem la socrii in Turnu Magurele!
Gabitza sa stapaniti sanatosi masina si sanatate maxima lui big brother Andrei!
Fetele am scapat de botez...am scapat cu multe cadouri frumoase primite si o distractie pe cinste...Din pacate la capitolul poze stam foarte slabut...toti acumulatorii au murit!
Eli a fost foarte cumintica si ne-a lasat sa ne facem de cap la party! In biserica a plans foarte putin cand au bagat-o in cazan si apoi inca un pic la nasicul cel mic in bratze...spre diperarea lui saracu`...acum s-a convins si el ca nu-i chiar asa usor cu fetele astea!
Am avut 2 torturi...unul cumparat...cu o dedicatie ptr parinti din partea bebelinei "Mami, tati in jurul meu/ Sa va vad zambind mereu/ Multa dragoste sa-mi dati/ Ca sa aveti de unde lua...Maria Eliana" ( suna cam ca la Sapanta si nu rimeaza pe final, insa mesajul e pozitiv
- cofetarese poete...mai rar!) si unul pe care l-a facut soacra mea si a iesit mult mai fain decat ala cumparat! Acelasi lucru s-a intamplat si la botezul trecut cu torturile!
Nasii au fost super...ca de obicei! Au pus foarte mult suflet in tot ceea ce s-a intamplat....Legat de cadou...mama ne-a dat o sugestie super...I-am luat un covor nasicii mici Eliana cu niste floricele in nuante de maro/bej si alb de la Praktiker si au fost super incantati. M-am bucurat foarte mult ca le-a placut! Noi ne cunoastem de mult timp si nu stiam ce cadouri sa mai iau.
Va pup si va doresc o duminica placuta tuturor!
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui mihaser
Salutare fetele!
Multumim ptr felicitari...insa am facut 4 ani de casnicie...speram sa-l facem si pe al 5-lea la anu`! Laura, Simo, Miss Parker, Vianne...Sper ca u am omis pe nimeni!
Alina_anto multumim ptr urarea ptr botez
bebelusilor Cristian Andrei, Sara Elena si Rares Sebastian, dar si celor sarbatoriti in 19 cu Eli a mea Ana Maria si Bogdanici pogonici!
si ptr ca azi suntem in 20 lui ROBERTZEL, ANDRA, DELIA ELIANA, BEATRICE si DANIEL CHRISTIAN
Laura Eli mai fornaie foarte putin, insa o sa-i treca...Ma bucur ca i-a trecut fornaiala lui Mirciulica!
Nicole sedere placuta la Alexandria...maine trecem si noi pe acolo ptr ca mergem la socrii in Turnu Magurele!
Gabitza sa stapaniti sanatosi masina si sanatate maxima lui big brother Andrei!
Fetele am scapat de botez...am scapat cu multe cadouri frumoase primite si o distractie pe cinste...Din pacate la capitolul poze stam foarte slabut...toti acumulatorii au murit!
Eli a fost foarte cumintica si ne-a lasat sa ne facem de cap la party! In biserica a plans foarte putin cand au bagat-o in cazan si apoi inca un pic la nasicul cel mic in bratze...spre diperarea lui saracu`...acum s-a convins si el ca nu-i chiar asa usor cu fetele astea!
Am avut 2 torturi...unul cumparat...cu o dedicatie ptr parinti din partea bebelinei "Mami, tati in jurul meu/ Sa va vad zambind mereu/ Multa dragoste sa-mi dati/ Ca sa aveti de unde lua...Maria Eliana" ( suna cam ca la Sapanta si nu rimeaza pe final, insa mesajul e pozitiv
- cofetarese poete...mai rar!) si unul pe care l-a facut soacra mea si a iesit mult mai fain decat ala cumparat! Acelasi lucru s-a intamplat si la botezul trecut cu torturile!
Nasii au fost super...ca de obicei! Au pus foarte mult suflet in tot ceea ce s-a intamplat....Legat de cadou...mama ne-a dat o sugestie super...I-am luat un covor nasicii mici Eliana cu niste floricele in nuante de maro/bej si alb de la Praktiker si au fost super incantati. M-am bucurat foarte mult ca le-a placut! Noi ne cunoastem de mult timp si nu stiam ce cadouri sa mai iau.
Va pup si va doresc o duminica placuta tuturor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
niatsa
felicitari pt botez, mihaser, si pt ideea stralucita de cadou la nasi!
pun de si mai mulg un pic. iar am saniii cu noduli.....
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii