Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Magnetism79

Revin pe baricade si va spun ca al meu pitic la proba cantaruylui de joi , la 4 sapt de la nastere a luat 1.100 g adica acum avem 5 kg si 10 g si am plecat de la 3.900 g deci E BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, e voinic , sanatos si ff. cuminte , mai nou dormim de la 12 la 6.30 adica toata noaptea ceea ce e grozav.
Sper ca sunteti bine noi azi facem o luna si deja suntem mari,ma duc sa pregatesc cate ceva ca marti e ziua mea si mai am o groaza de treburi de facut , astept invitati azi iar marti mergem la restaurant
Va pup
Lavi cu Bogdanici Pogonici

mai lavinia, facem din Bogdanici Pogonici model de urmat de toti ceilalti copii!!! am ajuns sa te invidiez!!
Spor la pregateli !
ia zi, ce pregatesti..venim si noi

vianne, va dam noi nishte bucureshteni galagiosi, colorati si vesnic certaretsi!! Vreti?
sau mai bine venim noi

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!!

De lipsa pietonilor ne plangem si noi... nu vezi picior de om pe jos.. toti sunt in masini, de fapt pe aici in multe zone nici nu sunt trotuare. Tin minte cand am venit in America asta mi-a lipsit cel mai mult: lumea pe strada...( nu vorbesc aici de orasele mari in centru gen Manhattan in NY sau Philadelphia - unde abia poti sa mergi pe strada de aglomerat ce e). asa ca fetelor poftiti.. va rugam!!!

Simonacip mutumim mult - super draguta ca de obicei. Lasa grijile si fa nani.

Alin_anto..multumim frumos si intoarcem si noi pentru Sara cea dragalasa.

Simonix merci-- norocosilor !! V-au sosit intariri!!! Cat priveste decizia cu alaptatul eu zic ca tu esti cea mai in masura sa decizi pentru voi si ca nu trebuie sa te simti vinovata nicicum, nu cred ca Robert ar prefera o mami stresata si nemultumita iar cu dulceata de trandafiri sunt de-a dreptul geloasa!!

Cleo, Miss P mai primiti in clubul "inghetata sa traiasca" pe cineva..? Asa de fain merge seara dupa ce culc piticodromul si stau in LINISTE!!!! si savurez ... si ma mai mir de ce nu slabesc....... dar stiu raspunsul:: cantarul ma uraste!! e un complot!!

Laurita sa porti sanatoasa bluzitele!! Si spor la cumparaturi de sandale!!

Magnetism felicitari pentru gasunel!!

Stefany cel mai sigur suna la medic si vezi ce spune de limbuta.

Mihaser felicitari pentru micuta crestina si la cat mai multi ani fericiti alaturi de sotul tau!!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

'neatza!

Plecam la curte la bunici... Speram sa ajungem si la shopping...lasam comoara cu bunica si strabunica...s-or descurca ele!

Eu pap acum...orez cu lapte! Pot sa zic, daaaa? Nu stiu ce am dar am dezvoltat o adevarata obsesie pentru acest desert...a propos de discutiile despre calorii, kg, dulciuri si alte pacate! Si eu mai am de dat 5 kg jos...of,of..mai,mai!

Copilul meu nu s-a linistit cu colicii...sau nu inteleg eu ce are! Tipa efectiv la biberon (tipete ascutite) si la san mananca super agitat...se zvarcoleste efectiv! As zice ca de la burtik...sau de la limbutza...sau de la Dumnezeu stie ce!

A propos de asta, Miss...si noi ne arcuim, dar ne si incovrigam! Sfarcurile mele...dar sa nu mai povestesc!

Vianne bravo, bravo pentru Stefana si meedicamentul minune...!

Stefany referitor la limbutza alba..si noi avem! Noi papam si lapte praf insa...eu o sterg cu glicerina+nistatin (preparat de farmacie). Procedura ti-au spus-o fetele! Eu zic insa sa nu te panichezi...daca papa inseamna ca nu il deranjeaza!

Mihaser sa-i fie de bine lui Eli, dupa botez! Voua felicitari si la multi ani inainte! Te pentru comentariul de la Povestea nasterii...!

Cleo sa treaca nodulii! E prea mult laptik si Mara nu mai face fatza! Goleste si stocheaza!

A propos...Simonix, te inteleg cu pompa...cel mai aiurea sport ever asta cu mulsul. Pe de alta parte, ai mai incercat cu sanul? Sau cu metoda aia a lui Doloress cu furtunasul? Poate-l convingi pe Robertzel pana plecati spre Romania...Ne vedem la intalnire!

CamiM ieri ma uitam pe pozele voastre...mai adaugati poze noi, va rugam!

Dat gata castronul cu orez...merg sa incep sa ma imbrac, sa scol sotzul, sa ambalez pitica...4 ore am dormit azi-noapte!
Iasmi a dormit de la 12 la 5...ultimele 2 ore pe umar la taica-su, ca sa pot si eu sa ma odihnesc!

si o duminica linistita sa aveti!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui inais

'neatza!

Plecam la curte la bunici... Speram sa ajungem si la shopping...lasam comoara cu bunica si strabunica...s-or descurca ele!

Eu pap acum...orez cu lapte! Pot sa zic, daaaa? Nu stiu ce am dar am dezvoltat o adevarata obsesie pentru acest desert...a propos de discutiile despre calorii, kg, dulciuri si alte pacate! Si eu mai am de dat 5 kg jos...of,of..mai,mai!

Copilul meu nu s-a linistit cu colicii...sau nu inteleg eu ce are! Tipa efectiv la biberon (tipete ascutite) si la san mananca super agitat...se zvarcoleste efectiv! As zice ca de la burtik...sau de la limbutza...sau de la Dumnezeu stie ce!

A propos de asta, Miss...si noi ne arcuim, dar ne si incovrigam! Sfarcurile mele...dar sa nu mai povestesc!

Vianne bravo, bravo pentru Stefana si meedicamentul minune...!

Stefany referitor la limbutza alba..si noi avem! Noi papam si lapte praf insa...eu o sterg cu glicerina+nistatin (preparat de farmacie). Procedura ti-au spus-o fetele! Eu zic insa sa nu te panichezi...daca papa inseamna ca nu il deranjeaza!

Mihaser sa-i fie de bine lui Eli, dupa botez! Voua felicitari si la multi ani inainte! Te pentru comentariul de la Povestea nasterii...!

Cleo sa treaca nodulii! E prea mult laptik si Mara nu mai face fatza! Goleste si stocheaza!

A propos...Simonix, te inteleg cu pompa...cel mai aiurea sport ever asta cu mulsul. Pe de alta parte, ai mai incercat cu sanul? Sau cu metoda aia a lui Doloress cu furtunasul? Poate-l convingi pe Robertzel pana plecati spre Romania...Ne vedem la intalnire!

CamiM ieri ma uitam pe pozele voastre...mai adaugati poze noi, va rugam!

Dat gata castronul cu orez...merg sa incep sa ma imbrac, sa scol sotzul, sa ambalez pitica...4 ore am dormit azi-noapte!
Iasmi a dormit de la 12 la 5...ultimele 2 ore pe umar la taica-su, ca sa pot si eu sa ma odihnesc!

si o duminica linistita sa aveti!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

niatsa vecina!!
io bag lapte cu cereale .
hai sa iti explic ce am inteles io ca is colicii. Adicalea citisem pe undeva (nu imi cere unde, ca is lobotomizata, nu imi aduc aminte nici unde imi pun...), cum ca colicii au 3 faze:
-faza 2 e cea regulata, cand plange la intervale clare de ore, cu semne clare, de ex. cu declanshare la masa/dupa masa etc.
-faza 3- cand incep sa se rareasca, dar o mai apuca, normal.

Si sa argumentez: la noi pe la 6-7 sapt au inceput sa se rareasca, sa nu mai planga ca inainte, show continuu de la 12 la 17-18, ci doar ciraiala de cate 30min, pt un parts. Apoi...30min pauza...sau nu
Treoptat, si alea 30min de chiraiala pt parts au inceput sa se michsoreze, deshi aseara pt o suita de partsuri, 1 ora s-a frecat la san, si am alaptat plimbandu-ne prin casa. Romantice mai suntem...

shoping? ce? unde? cum?

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele

Wooow ... nu imi vine sa cred, Robertzel face azi 3 luni !!! Wooow... 3 luni ! Multumim Mihaser de urare ! Sa traiasca toti bebii nascuti pe 20 vad ca sunt o gramada care azi fac 2 luni

Azi Robert o sa pape tort diplomat facut de bunica lui. Bine, o sa se indoape maica-sa... si uite asa o sa isi primeasca si el portia hehe Inca nu imi vine sa cred ce baietzel mare am, s-a schimbat asa de mult in astea 3 luni, e ditamai golanul acum De cand au venit bunicii lui vorbeste si chiuie non stop, a uitat sa planga, doarme bustean noaptea... ia uitati-va aici sa vedeti ce bucurie pe capul lui:

http://picasaweb.google.com/r.vilau/BebeVorbeste/photo#5224685498900707298

Si inca nu i-am filmat avanturile conversationale... asta era asa, un preludiu (cred ca i se trage de la prea mult Eco haha)

Cami - aha, deci nu sunt singura ... singura cuc Exact asa e si aici, toti sunt in masini, pleaca dimineata si se intorc seara, pe la 5-6 e un moment de aglomereala pe strada si apoi... liniste si pace. Nu am magazin la coltul blocului... singurul minimarket e la 15 minute distanta, inchide la 8 seara iar duminica - toate sunt inchise aciulea. Daca vrei o paine... la restaurant cu tine Am o prietena aici care nu se poate obisnui cu stiul asta de viata - viseaza in continuare la valuri de oameni care se revarsa pe strazi si care polueaza fonic si nu numai Plange dupa tara ei si dupa atmosfera de acolo. EU una... sunt mai practica si ma gandesc ca pt un bb mic e bine asa, cu aer curat si liniste.

Mda, si dulceata de trandafiri... ce sa zic... astept cu nerabdare si alte preparate made by socrela - aseara a stat pana la 1 noaptea in bucatarie sa ii faca tort lui bb si mie salata de boeuf si ciorba de parca au intrat zilele in sac (este o bucatareasa grozava - se vede pe barbata-miu )

Inais - colicii astia trec ei, dar nu asa, dintr-odata. Cleo a esplicat bine... mai e chinuiala, insa se vor rari episoadele cu crize Iasminutza ! Creste ea mare, o sa vezi. Ce descrii tu seamana cu febra de somalez trece si asta :p

Cat despre pus robert la tzitzi o sa incerc, avand in vedere ca s-a calmat in ultimele zile si e mucalit rau, poate il imbunez (slabe sanse, daca seamana cu mine...)

Vreau si eu in clubul inghetatelor !!! Mi-am redescoperit o pasiune ... si in primele 2 luni de Robert traiam numai pt momentul de seara, cand savuram o inghetata hmmm (bine, si pt zambetele lui bb :p)

Laura eu de-abia astept sa vin in tara sa cumparacesc yupiii pe aici nu prea ajung, caci sunt departe mall-urile si alte magazine iar in tara am Titanul la coltul blocului ! Mai e mult pana in septembrie ???

Pai, sa trecem la nani, sa ne facem somnicul de frumusete, caci avem invitati azi Va pe toate, o duminica placuta va urez !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

la multi ani, robertel!!

si la toti puii nostri.

Mda, zboara timpu...fetelor....zboara!!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Netaza si de la mine ca al meu cu puiul dorm de rup patul, se audf niste sforaituri din dormitor, mamaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

buna mamicutelor, va citesc zilnic, dar cand sa scriu si eu ceva, ori incepe Teo sa palnga ori Ana vine la calc si ma deranjeaza

multa sanatate puitilor bolnaviori, distractie placuta celor care ies si o zi linistita tuturor

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

pentru Robertzelul scump de Simonix si toti ceilalti bebei care azi implinesc 3 lunisoare!!

Neata, dragele mele! A fost mai bine azi-noapte, m-a trezit doar la 2 si la 5:30, dupa care am mai adormit si eu ca lumea. La 7 l-a luat tati in camera PC-ului, ca tare mai tusea si horcaia si ma trezea din 5 in 5 minute… Dimineata a papat bine, iar acum o ora a plans putin ca voia in bratica, l-am luat si am stat cu el pe canapea o ora, mi s-a incalzit sufletul si mai mult de dragul lui, cum dormea cu manutele langa cap la mine in brate… Acum l-am pus sa doarma pe burtica, fiindca statuse prea mult pe spate si la mine in brate transpirase la ceafa… In rest nu am apucat sa fac nimic in afara de baut cafea si mancat 2 croissant-uri de mic dejun, desi voiam sa scriu o multime de anunturi de nastere si plicuri cu adrese, ca sa le trimit maine pe majoritatea. Ti-ai gasit!

Ieri a fost Bogdan pentru prima oara cu el la plimbare, i-a apucat si o ploaie pe drum, dar s-au adapostit bine sub un copac gros si dupa 20’ iesea soarele… Altfel, vremea e ok la noi, 23-24°, mai mult nici ca-mi trebuie, ptiu, piei arsita si du-te in Sahara!

Aseara a venit Mutti pe aici si am vorbit putin mai pe larg. I-am spus ca am alunecat si am cazut de doua ori pe trepte (sunt foarte alunecoase!), o data cu sosete si o data in picioarele goale chiar acum 3 zile, am o vanataie pe fund cat o vanata (i-am si aratat-o), ea zice ca sa ma tin de balustrada cand cobor, dar de cazut am cazut intotdeauna pe ultimele trepte, unde nu mai e nici o balustrada si treptele sunt mai strambe si mai inguste... In conditiile astea, mai ales si cu operatia mea, ea i-a interzis aseara "multiubitului" ei sot sa mai mute carutul din hol, a zis ca are si ea un cuvant de spus in casa asta si punct, in fond si el a schimbat nu stiu cate chestii pentru caine, a intins covorase, presulete, obiecte de uzul cainelui prin toata casa si ea a acceptat totul, ei, n-o sa moara nici el daca vreo 5-6 luni sta un carut in hol. Auzi "argument" la el: "nu e normal", ca in alte case caruturile stau la subsol (o fi verificat el in stare treaza ). Mutti i-a zis ca in la fel de multe case chiriasii isi pot lasa carucioarele pt. copii in holul de la intrare, ca e loc destul de trecut pe langa.

In final Mutti mi-a strecurat un mic repros, ca vezi Doamne s-a simtit respinsa, ca eu las impresia ca nu vreau sa-l "dau" pe David la nimeni, nici macar lui Bogdan... Adevarul este ca vreau doar sa-l protejez de prea multa excitare, fiindca aseara Mutti se bagase iar la patutul lui si, vazandu-l treaz, incepuse sa-l scuture putin de manuta (a "joaca"), lucru care iar m-a deranjat... O sa-i spun ca sunt hormonii de mama in perioada asta de inceput si ca el este inca prea mic pentru a putea ea sa interactioneze cu el cum trebuie. Mai tarziu nu va fi o problema, insa acum e prea devreme... sau cel putin asa simt eu.

Fetelor, si Daviducul are limbuta usor alba, dar zau ca eu nu-i fac nimic. O s-o intreb pe moasa daca e cazul sa curat cu ceva, dar pana atunci ma bazez pe autoreglarea corpului si nu intervin cu nimic. Astea sunt dealtfel solutiile care-mi plac mie cel mai mult: lasa natura sa lucreze si nu interveni decat minimal si doar in cazuri de urgenta

Lavi, esti de invidiat!!! Sa doarma 6 ore si jumatate… wow, ce visuri!

Cami, eu nu ma plang de liniste aici, sincer eu am urat din toti rarunchii forfoteala aia din Bucuresti, mie si lui Bogdan ne place linistea, noi suntem mai “padureti”, asa…

mihaser, felicitari pentru botez! Poate-poate gasesti cateva pozute…

inais, eu sunt cu grisul cu lapte, as manca zilnic, dar am facut o pauza ca eram constipata… acum vad ca mi-am revenit, de cand mananc iaurturi Activia cu mere si cereale…

cleo, nu te invidiez cu mulsul si cu nodulii, zau! Parca e un cerc vicios: s-au format noduli si trebuie sa mulgi, pe de alta parte cand mulgi se produce si mai mult lapte… Of, eu ma incapatanez sa nu fac nimic, decat sa pun o compresa mai rece pe sanul cu care se ineaca el, am vazut ca da rezultate si la urmatoarele doua alaptari nu se mai ineaca. Ce-i drept, mie nu-mi curg sanii sau alte alea, ci se ineaca doar Daviducul cand suge, el are forta si probabil ca si sanul reactioneaza pe masura, iar el nu mai pridideste cu inghititul…

Simonix, vai, ce incantare e sa-l urmaresti pe Robertzel cum se foieste, cum zambeste, cum va vorbeste pe limba lui, ce ochi jucausi si expresivi are

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

de unde iau eu glicerina boraxata? mie nu mi-a zis sa curat gura cu ceva acum...cica mai tarziu, aproape de 3 luni cu un soi d epasta de dinti de la farmacie....
DOLERESSSSSSSSSSSSSSS...HELP......
e ceva mai bine acum..a dormit azi noapte, mananca bine, ziua e mai agitat si nu prea vrea sa doarma....se mai strange, ii aud matele cum chioraie...offff

Mergi la inceput