Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
maitreyi spune:
neata mai pe la pranz
eu am facut o tura de shopping in timp ce bb a stat cuminte cu tati acasa. mi-am gasit de imbracat pt botez si cumatrie si ce m-a surprins a fost ca inainte de sarcina purtam 48 la haine si acum port 46 din 4 sacose 3 le-a umplut cu hainute pt bb...nu ma pot abtine cand le vad cat is de roz si inflorate
si un pont - in magazinele fox au reduceri si de 80% la hainele pt bebei si au lucruri dragute.
o zi frumoasa alaturi de bbei si soate!
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063
melly23 spune:
bonjour!!!
am si eu o nelamurire!!!este adevarat ca laptele praf hipoalergenic este dietetic????
as mai sta dar zbiara flurutasul meu!!!pup si weekend fain!!!
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
gabitzam spune:
Ce intelegi prin dietetic mai exact?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Jackie spune:
Buna ziua si de la noi...am tot citit dar nu mai apuc si sa scriu pe aici. Urmaresc cu atentie discutiile despre o intilnire: vrem si noi!
Noi suntem cuminti numai in brate la mami...cind il pun in pat, chiar adormit parca are senzori pe el si deschide ochii si se uita cu repros la mine.
Cleo, sa stii ca si eu am remarcat ca Patrick nu a prea luat in greutate de la vaccin incoace si cred ca l-am facut in acelasi timp. Intr-o seara am facut criza de suparare pe tema asta, dar acum incerc sa ma linistesc. De fapt asa pateam si cu fata cea mare, mereu mi se parea ca nu ia ca lumea in greutate si cind venea dr s-o cintareasca se uita la mine ca la prosti..
Alina,ma bucur ca va merge bine la Breaza, dar nu mai pot de ciuda cind aud cit de frumos se joaca Scortisoara. Vreau si eu sa rida bb!!! Deocamdata nu prea am noroc. Doar intr-o seara, statea la mine pe umar si l-am auzit rizind cu hohot! Ce-i drept n-am inteles la ce...ca in camera era intuneric, eu citeam pe calculator si el avea capul intors... offf!!
In schimb stie si el faza cu zimbitul cu tzitzi in gura. Cred ca se bucura ca m-a pacalit sa-l mai iau un pic.
melly23 spune:
adica nu ingrasa, mentine o anumita dieta, fara zahar...
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui melly23
adica nu ingrasa, mentine o anumita dieta, fara zahar...
niciul lapte praf nu are zahar. medicii zic ca organismul lor nu il poa digera cum trebuie pana la 1 an, si e un efort prea mare.
hipo=mai putin . Hiper =mai mult.
Laptele hipoalergic e mai scump si elimina unii alergeni. Nu ma pune sa ti-i inshir, ca nu stiu . Nu m-am stresat cu care, am zis ca dr- si am luat din ala in casa.
Hipoalergic insa nu inseamna hipocaloric, hipoglucidic etc. Uite, io is alergica, si ar trebui sa tin un meniu hipo alergenic. Dar asta nu inseamna ca e mai dietetic, ca nu sunt mai slaba
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
melly23 spune:
ca ne-a intrebat pediatra de ce ii dam hipoalergenic, si de la farmacie asta nea recomandat.deci ce sa-i dau hipo sau normal lapte praf ma refer?
Doloress spune:
Jackie probabil ca baieteii sunt mai seriosi, nici al meu Patrick nu prea rade, insa toata lumea se mira ce fatalie serioasa si hotarata are, un adevarat barbatel
Simonix nu iti mai fa mustrari de constiinta, been there, done that, cum s-ar zice, am fost si eu cu pompa legata de gat si e oribil! Daca nu se apuca Patrick de supt nu stiu cat mai rezistam cu mulsul, e o operatiune imposibila
andreap spune:
salutare..pe la pranz!noi am stat afara de ne uitase sfantu'..in Truvale,o padure super,unde e racoare si bineeee...galusca a dormit neintoarsa,Mariuca si-a gasit prietene,mami a lenevit pe banca.de maine gata,revin la Bucuresti si deci singurica cu amandoua.
Alina,la Breaza????ce racoare trebuie sa fie...
Cleo..tu esti doctor cumva?ca mereu esti pe faza
pe 6 august plecam si noi la mare,la Jupiter.cu ajutor din partea soacrei..normal,altfel ptr.mine plaja ar fi ramas un vis...abia astept.
in rest,toate bune
mai vb
we placut
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Reallaura spune:
Fetele, am venit si noi din Baneasa Mall.
Am avut un bb exemplar: a dormit de la 10 la 3!!!! se poate asa ceva? uite ca la noi se poate! L-am si obosit zilele astea tinandu-l la san pentru ca daca nu-i dau lapte praf nu adoarme, dar mi-era teama ca uita sa traga si incepe sa se puturoseasca.
Cleo super misto costumatii face daniela.
Ei, niste prajituri de la o cofe de aici, de langa IOR: Moca se numesc: insiropate cu alune si ciocolata dulce. Buuun!
Gabitzule, artistice pozele. Cred ca in Herastrau tr sa ne intalnim ca ies pozele misto
Alina_Anto ce frumusel ai instalat-o pe Sara pe covorasul de activitati! Si ce super ca iesi din casa si va plimbati fara sa va deranjeze masini, tevi de esapament, priviri indiscrete. F misto!
Fecian, ne bucuram ca sunteti bine.
sis, nu stiu, mai feti...cand ne mai vedem...vad ca nici pe mes nu te gasesc...
AM fost in Baneasa Mall: mi-am luat 4 bluzici. Inca nu am gasit sandalute sa-mi placa, e tema pentru maine, poate mergem maine in mall vitan.
Ylari s ane spui si noua ce restaurante ai gasit!
Vezi ca suntem pe-aproape, eu stau la diham.
Pe unde te plimbi? IOR? Riviera?
Da fetele care ati facut botez si sunteti multumite de DJ/fotograf, impartasiti si cu noi!!!Ne-ati fi de mare ajutor!
Simonix, au crescut copii si fara lapte matern! Acum tu vezi ce decizie ei ca sa te simti impacata.
Dar ai mai incercat sa-l pui la san? Poate i-a trecut supararea pe tzitzi...si scapi de efort...
Of Miss trecutul inca scuipa foc, ha? Imi pare rau...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA