Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui inais

Bebe trezit sa pape la 4, tati necajit ca nu s-a repetat istoria din noptile precedente...dormitul peste noapte...mami sta si scoate ce n-a supt bebe.
Cert e ca bb e mai calm. Colicii astia chiar trec, dom'le! Nu e minciuna Mai are reprize de plans...dar scurte si nu e plans isteric. Deeeeci macar timpanele noastre se odihnesc, daca noi efectiv nu o facem!

Eu povestesc aici ca sa incurajez alte mamici, ca de laudat nu ma pot lauda 100%...inca!

Nicole multumesc pentru aprecierile legate de povestea noastra!
Alina_anto...ai vazut cate mamici is pe lista, daaa?! Ca nu-s toate in tara e adevarat, dar tot sunt muuuulte...esti curajoasa cu invitatia Ce te faci daca noi o si luam in serios??

Stefany cum mai decurg ostilitatile?

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

niatsa, the cofe/milk/ceai/ce vreti , , ca io fug sa fac bagajele!!! plecam la breaza!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

p.s. doar ne-a invitat Alina_anto
deci cine mai doreshte, cine mai pofteshte..sa se lase de invitatii in masa . Hai,inca mai stiu sa invoc tot felul de fortse , personaje, oameni

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ca sa nu dam buzna asa peste fata, eu am sa merg miine...ce smechera sunt, ca azi nu prea e zi de plaja nici la Breaza...Dar gata, am zis: eu merg miine!!!!!

CamiM, felicitari pt Sabinutza, e foarte bine la ambele probe, e lungutza, super. Spor la pregatirile pentru botez.

Fetele, mi-am dat seama de ce am avut insomnie ieri: as vrea sa-mi schimb culoarea parului, dar undeva la un salon profesionist, sa-l fac blondul ala cenusiu, nisipiu...Si pe de alta parte m-am apucat de dieta...Cum o fi acum, ca nu se mai poate, lapte tot nu e suficient, macar sa dorm noptile nu sa stau cu gindul ca m-am saturat sa nu ma mai incapa hainele dinainte...Asta e!gata, ma duc sa spal baia si bucataria...SI asa...o vreme de kko azi...Si-s acasa cu amindoi, singura, or sa-mi manince urechile.
De azi i-am interzis lui David suculetze si dulciuri, ma sperie stirile astea de la TV...Bine n-a exagerat el niciodata, dar totusi..Prefer sa manince un mar sau o bucata de cioco decit acadele si alte prostiute...cu chipsurile nu mai avem de mult texte.
Cam asta e, v-am spus gindurile mere din dimineata asta.Ma duc la treaba...

Haideti cu lista aia de programari...Eu sunt prima pentru miine, la Breaza

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui simonacip

Ca sa nu dam buzna asa peste fata, eu am sa merg miine...ce smechera sunt, ca azi nu prea e zi de plaja nici la Breaza...Dar gata, am zis: eu merg miine!!!!!

CamiM, felicitari pt Sabinutza, e foarte bine la ambele probe, e lungutza, super. Spor la pregatirile pentru botez.

Fetele, mi-am dat seama de ce am avut insomnie ieri: as vrea sa-mi schimb culoarea parului, dar undeva la un salon profesionist, sa-l fac blondul ala cenusiu, nisipiu...Si pe de alta parte m-am apucat de dieta...Cum o fi acum, ca nu se mai poate, lapte tot nu e suficient, macar sa dorm noptile nu sa stau cu gindul ca m-am saturat sa nu ma mai incapa hainele dinainte...Asta e!gata, ma duc sa spal baia si bucataria...SI asa...o vreme de kko azi...Si-s acasa cu amindoi, singura, or sa-mi manince urechile.
De azi i-am interzis lui David suculetze si dulciuri, ma sperie stirile astea de la TV...Bine n-a exagerat el niciodata, dar totusi..Prefer sa manince un mar sau o bucata de cioco decit acadele si alte prostiute...cu chipsurile nu mai avem de mult texte.
Cam asta e, v-am spus gindurile mere din dimineata asta.Ma duc la treaba...

Haideti cu lista aia de programari...Eu sunt prima pentru miine, la Breaza

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

mai, hai miine, io ma duc de astazi, trecem prin Cora sa luam si carne de un gratar, carebuni/lemnu nu mai dam banii, vad ca au copaci in curte.
Vreti si mici?

deci ma duc sa ma cantaresc.

deci, concluzia mea e: io mananc bine, ash slabi daca nu ash mai pofti la dulciuri. Din pacare de oboseala, ash bobina.... TOT!! si ma mai apuca si talentele culinare si gatesc, si un tort, un chec (reteta de la Alina_anto, deci pe ea dam vina, da?) etc.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78

p.s. doar ne-a invitat Alina_anto
deci cine mai doreshte, cine mai pofteshte..sa se lase de invitatii in masa . Hai,inca mai stiu sa invoc tot felul de fortse , personaje, oameni

povestea nashterii

Pe rand fetelor, ..cu programare, da?? Acum scot lista de asteptare..

Simo, si eu am insomnii destul de des, fir-ar sa fie...Si le am exact cand e mai linistita Sara. Macar tu ai la ce sa te gandesti (schimbat culoarea parului, diete, etc..), dar eu ma uit cu ochii pe pereti si numar respiratiile Sarei...si oi..
Imi place mult blondul cenusiu si cred ca iti vine bine, pt ca se preteaza tenul tau la culoarea asta. Stiu ca e o nuanta destul de pretentioasa si nu da bine la orice culoare de en, asa ca GO FOR IT!!!

Cleo, pe la ce ora ajungi?? Ca sa stiu cand fac focul la gratar...Deocamdata aici ploua, dar pana ajungeti voi sigur iese si soarele dintre nori. Hai!! Gluma, gluma, dar eu am vorbit serios!! Oricand doriti ma puteti vizita, eu sunt aici si va astept cu drag!! Mai aes in cursul saptamanii cand pleaca sotul la Bucuresti (el vine vineri la Breaza si pleaca luni dimineata inapoi la Buc)

Fecian, Este minunat sa fii mama! Momentele de care povesteai tu sunt extraordinare! Asa e, nu mai conteaza nimic dupa aceea...Pacat ca nu putem inregistra toate ''fazele'' astea frumoase...Eu stau tot timpul cu camera de filmet langa mine...si poate-poate o surprind cand rade in hohote sau cand se uita cu coada ochiului.. Ma bucur ca sunteti mai bine, hai ca trec toate relele si o sa fie doar bine, bine, bine!!

Inais Sa inteleg ca pun ceva pe gratar si pentru tine??

Cenia, foarte bine a crescut printesa ta!! Bravo! Saracuta, ce-au mai intepat-o....off...Ii trimit un pupic

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza trupa !

Iaca si noi ne inscriem pe lista pentru Breaza ! Ce daca suntem departe - venim in septembrie

Fetelor, mi-au venit socrii, sunt topitzi dupa pitic si vad ca e reciproc De cand au venit ei bb este un zambet tot, tzipa de bucurie, gangureste, sta numai cu ochii pe bunica :) A primit deja apica de la bunicutza lui - sunt super fericiti amandoi. Am invatat-o si sa il schimbe gataaaa... pot sa imi iau concediu de bebe hihi :) Ma simt un pic dezocupata, caci am lasat-o pe soacra sa stea mai mult cu bb, e rau ca suntem departe si as vrea sa profite la maxim de timpul petrecut impreuna. Doar ca ... mi-e un pic dor de bebel hehe :)

Buuun... sa revenim la ale noastre subiecte ;) Nu ma supar daca ma intrebati de ce vreau sa ii tai lui bb portia de lapte matern :) Of... mi s-a acrit de pompa asta si motivul principal ar fi ca vom merge in tara, unde nu am chef sa stau cu pompa de gat sa ma mulg la cateva ore... si asa o sa fie stresant etc. Stiu, este tare pacat si credeti-ma ca ma simt super vinovata... de fapt, inca nu am curajul sa fac asta. Tot ezit. Multumesc fetelor care mi-au spus una alta despre formula, mi-e tare frica sa nu aiba si el niste manifestari ca bietul de Patrick Deocamdata am zis ca incerc sa ii bag niste bibe de lapte praf si sa vad cum reactioneaza, daca vad ca face urat, o sa continui cu laptele matern. Zau ca e pacat si stiu ca fetele care nu au lapte or sa se supere pe mine :( In fine, ma mai gandesc. Am un congelator plin, eu zic ca pana la 4 luni tot o sa aiba lapte de mama. Oricum eu la 6 luni as fi oprit alaptarea. Daca nu as fi plecat in tara, cu siguranta l-as fi alaptat asa pana la cele 6 luni regulamentare.

In legatura cu septembrie - ma bucur tare mult sa va vad dornice sa ne cunoastem ! DE-abia astept ! Mi-e asa de dor de tara, nu am mai fost acasa din iunie anul trecut. Abia astept o baie de Bucuresti un oras cu oameni la gramada... v-am zis ca aici nu e tzipenie de om pe strada ? Chiar, data vootoare cand merg in parc o sa numar oamenii pe care ii vaz. Imi tziuie urechile de cata liniste este pe aici :)

Inais - vezi ca nu e minciuna cu colicii trecatori? Luati aminte E ca si cu greatza de primul trimestru de sarcina - dispare ca si cum nu ar fi fost ;)
Simona - hehe pai si mie imi sare somnul noaptea din cauza de pompat. Cu bebe termin eu destul de repede, a devenit f eficient si rade biberonul in 8 minute dupa ceas. Deci daca ar fi doar bb... mi-ar lua maaaaxim juma de ora hranitul si schimbatul. Problema e ca io mai stau treaza cam 40 de minute pt pompat + spalat, aranjat, furat din frigider - deci pleaca somnul si evident cand ma bag in pat incepe bb sa se agite si sa pleoscaie.
Cami - ai o grasunica, sa va traiasca
fecian - ti-am zis eu sa stai linistita, au si ei perioadele lor de ... febra somaleza Minunate momentele pe care le descrii cat despre joaca... al meu dimineata e numai un zambet. De fapt, este mereu asa cand se scoala - cand este odihnit rade cu gura pana la urechi si are chef de gangurit. Seara este mai obosit si marait. In schimb, daca se scoala noaptea pe la 4 - ei bine, si atunci se hlizeste o gramada - insa eu nu prea il bag in seama il pun in patutz, dau drumul la carusel si sta acolo si zambeste la animalutze. Cam juma de ora, apoi adoarme singur. Eu oricum in timpul asta trag laptele.

Oki, fetelor, ma duc sa imi recuperez bebelul de la socrela si sa mai trag o repriza de nani ! Ah... hai sa va zic ce am papat eu aseara dulceata de trandafiri - din aia facuta in casa, cu trandafiri din curte Moaaaama ... ce buna si adevarat o fost ! Efectiv mancam petalele. Ai mei socrii sunt de la Mangalia iar bunica lui Bobo sta intr-un sat de pe langa Vama veche si de acolo vin o gramada de bunatati S-a dus dieta mea ... aia care oricum nu prea era

Va pup si va urez o sambata frumoasa

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata si de la mine
Profit ca doarme pitikania si am dat un tur de forum... Mie imi merge cam suspect forumul zilele astea........ Parca s-a mai plans o fata...

Asaaaa, deci mai stau pana marti la mama, m-a informat Iuby. Wow ce bine imi pare. Am facut poze o gramada zilele aste in parcurile de aici si ieri chiar le-am trimis cateva colegilor. Am primit o gramada de complimente ptr grasana mica, ceea ce m-a bucurat peste masura.
Fecian, ma regasesc in ceea ce ai povestit referitor la bucuriile pe care ni le aduc bebelacii nostri. Zilele trecute am auzit la radio ca s-a facut un studiu si s-a ajuns la concluzia ca zambetul unui bebelus are asupra mamei sale efectul pe care il au drogurile!!!!! Eu ma trezesc ca ma prostesc ceva de speriat in timpul reprizelor de "vorbit" ale bebelunei. In ultima vreme este foarte activa ziua, e o mare fericire, doar ca la un moment dat se plictiseste si ea numai pe spate, iar ptr mine a inceput sa fie prea grea. Ma gandesc cu groaza cand chiar o fi mai mare si tot in brate o sa vreaaaaa... cred ca ma va cocosha, nu gluma!!!

Sa stiti ca mi-am revenit in simtiri si am inceput sa caut restaurant ptr botez . Chiar am gasit 2 locatii, il astept pe Iuby sa vina sa vada si el, sa discute ultimele detalii.

Fetelor, cam cat costa o fantana de ciocolataaaa???? Si un DJ? Va rog mult de tot, ajutati-ma si pe mine cu informatiile acestea, care ati organizat deja botezul si care ati avut asa ceva, va rog mult mult!!!!

In rest... toate bune, ceea ce va doresc si voua.

Pupici multi!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Buna dimineata si de la mine,

Mi-e si frica sa spun, dar de vreo 3 zile Victor nu a mai plans de colici. Of, poate nici nu mai revin.

Simonix, eu am fost nevoita sa ablactez, si nu e noapte sa ma duc la culcare si sa nu imi fac mustrari de constiinta. Ma ia greu si somnul din cauza asta, cateodata nici nu mai adorm pana la urmatoarea masa a lui bebe. Te inteleg insa pentru decizia ta dar nu pot sa spun ca nu te invidiez asa cumde fapt invidiez pe oricine spune ca alapteaza. Asta e, am si eu o problema care nu imi iese din cap, treaba asta cu alaptatul. Parca nu pot deloc sa-mi mai revin. Oare cand o sa-mi treaca? Ma plang si eu la voi, ca tati cred ca o sa se si supere pe mine ca nici acum nu mi-a trecut.

Mamica fericita a lui Victor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui Ramona80

Buna dimineata si de la mine,

Mi-e si frica sa spun, dar de vreo 3 zile Victor nu a mai plans de colici. Of, poate nici nu mai revin.

Simonix, eu am fost nevoita sa ablactez, si nu e noapte sa ma duc la culcare si sa nu imi fac mustrari de constiinta. Ma ia greu si somnul din cauza asta, cateodata nici nu mai adorm pana la urmatoarea masa a lui bebe. Te inteleg insa pentru decizia ta dar nu pot sa spun ca nu te invidiez asa cumde fapt invidiez pe oricine spune ca alapteaza. Asta e, am si eu o problema care nu imi iese din cap, treaba asta cu alaptatul. Parca nu pot deloc sa-mi mai revin. Oare cand o sa-mi treaca? Ma plang si eu la voi, ca tati cred ca o sa se si supere pe mine ca nici acum nu mi-a trecut.

Mamica fericita a lui Victor Stefan

Eu am cam o luna de cand am pierdut lapticul (cred ca am fost prima nefericita careia i s-a intamplat asta ... cred, nu sunt sigura) si nici acum nu mi-a trecut ciuda... Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca e bine bebeluna. Ii place formula si ia bine in greutate. Dar in fiecare zi ma gandesc ca atunci cand ii dadeam tzitzi era asa... o legatura intre noi pe care nu o putea rupe nimeni... Parca mi-a furat cineva ceva... de pret...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata, dragelor! Noapte de cosmar din nou La 12 a fost totul perfect, iar la 3:30 alaptarea a durat 2 ore – cu scuipat, cu luptele lui David cu “goliata” de lapte (aka bidonul de san al meu) si cu urletele de la digestie. De atunci n-am mai putut sa adorm, am atipit putin de la 8 pana la 9:30, cu intreruperi cauzate de gajaielile lui prin somn, ma trezeste efectiv orice miscare a lui… Bogdan saracul a fost la cumparaturi, abia acum am reusit si noi sa mancam de dimineata. Mai ales ca s-a ivit o noua problema: dobitocul de fostul meu socru (proprietarul casei), un alcoolic imputit, a fost de parere ca trebuie sa duca el caruciorul lui David la subsol, vezi Doamne sa ies eu mai usor cu el prin garaj , plus ca i-a zis lui Bogdan ca seara (atentie, numai seara!!) il deranjeaza carutul pus pe hol in fata usii. Eu nu intelegeam de ce, nu are loc sa iasa el si cainele pe langa carut? Pana cand m-a lamurit Bogdan: pentru ca el cand iese seara cu cainele este deja baut bine, de-aia il deranjeaza!!! Ce javra ordinara de om! Eu am alunecat deja de 2 ori pe nenorocitele lui de trepte lucioase (am si acum ditamai vanataia pe fund!), daramite sa cobor si cu copilul in brate 2 etaje pana la subsol, sa mai deschid si poarta aia de la garaj, nenorocitul nu se gandeste deloc! Bogdan s-a dus si i-a spus ca “solutia” lui nu este practicabila pentru mine si ca vom face altfel: carutul ramane langa usa in timpul zilei, iar dupa-amiaza, cand vine Bogdan de la servici, il cara sus la noi. In felul asta, seara holul va fi liber pentru Maria Sa Imparatul Alcoolicilor, lua-l-ar dracii sa-l ia de neom ce este!

inais, Daviducul nu se strange covrig si nici nu-si freaca piciorusele, deci nu are colici. El se arcuieste spre spate, se intinde, isi arunca picioarele in fata mai degraba, cred ca asa vrea el sa scape de dureri si nu realizeaza ca si le agraveaza… Of, Doamne, ca greu mai e cu puseurile astea, uneori am impresia ca sunt zilnice…

gabitzam, pupam Raducul si mamica lui, am vazut pozici tare dragute, ce expresie vioaie are cand e treaz si ce ochisori mari si frumosi!

alina_anto, ce scumpa e Scortisoara mica si ce frumos va sta la amandoua! Bucura-te de sederea la Breaza!

fecian, si eu ma agat de momentele astea de fericire ale lui si ma hranesc din ele ca sa pot rezista in continuare! Daviducul uneori zambeste cu sanul in gura, de-mi vine sa-l mananc, ce smecheras fericit e el! Ah, cand il pun in timpul alaptatului pe umar ca sa ragaie, el da din cap ca nebunul si apoi incepe sa-mi suga tricoul pe umar Eu mai am 4,5 kg de dat jos, asa ca nu ma impacientez. Cand termin cu alaptatul, Weight Watchers scrie pe mine; dealtfel si acum gatesc frecvent dupa retetele lor (sunt bune, ce mai), dar nu ma infranez la dulciuri, asta e diferenta… Ti-am trimis numarul meu fix pe PM, daca vrei sa vorbim…

cleo, si eu tot asa, de oboseala, de frustrare, de nervi … rezolv totul cu inghetata Distractie maxima si soare la Breaza. La noi sunt 20° afara si ploua, aleluia plimbarica.

Ma duc sa ma intind putin in pat, poate mai atipesc olecuta... Va pup si... fetele care nu mai puteti alapta: nu va mai consumati inutil, asa a fost sa fie, sunteti oricum niste mamici magnifice!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput