Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Vianne, foarte misto pozicile, merci de informatii, m-am edificat acum care-i treaba cu NY. Imi place zona pe unde stati voi, e super, iar printesuca voastra e tare frumusica.
SIs, de acum nu mai stabilim nimic ca uite, dc stabilim sigur stricam vremea. Eu preferam azi o zi calda ca ieri, nu ploioasa...Si ...fetelor, opriti-va cu mincarurile astea ca ne terminati pe toate...
Melly, ce ti-a spus pediatra ta imi da de gindit. Inseamna ca bb se satura asa repede si eu doar il chinui cu biberonul???
Miss, Inais, referitor la agitatia lui bb la san. Am observat ca e din cauza pozitiei, noi cum treem culcati in pat si-l imobilizez usor inconjurindu-l cu mina, cum s epotoleste si-si face treaba constiincios. Uneori e suficient sa-i pun un pernisor in spate, el stind pe o parte...Poate ii convine sa ce simte ca in burtica, intr-un spatiu limitat. Nu stiu, incercati si voi miai multe pozitii, poate aici e cheia.
Nicole, e bine ca te odihnesti si tu...Coafor placut - ca sa zic asa...Si eu vreau sa merg la sfirsitul lui August s ama fac nisipie..abia astept, chit ca apoi cam voi depinde de coafor la o luna jumate..asta este. Sa ma bucur si eu acum, la 30 de ani de culoare pe car eo vreau, ca la 50...
CaMI, La Multi, multi ani fericiti!!!!!!! Iti dau reteta d efacut baieti daca mi-o dai si tu pe cea de facut fete, si ne vedem peste 2-3 ani la o alta odisee SI eu cred ca ii ramin okii albastri Sabinutei..
Ralu_t, constipatia...si eu sunt sa stii, cerealele cu lapte ma ajuta..Poti incerca o cafeluta, nu pateste nimic bb, eu am baut zilnic la David. Acum nu mai beau pentru ca am facut o promisiune pe viata...si n-o incalc...Dar tare as mai bea uneori...
Acum astept sa vad cum e vremea sa incercam o plimbarica..Pupilici tuturor
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
CAMI, am sorbit pozicile, ce misto sunt!!!Intr-o zi am sa ajung si eu pe acolo sa vizitez. Imi place ca e cu totul altceva decit la noi, alta civilizatie, alta cultura.. Nu ma gindesc sa traiesc acolo, vreau doar sa vad care-i sentimentul printre atitia zgirie-nori si atitea imensitati...Da, intr-o zi am sa ajung si acolo..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Cami M suuuper pozicile. Lasa, v-ati plimbat ca tiganul cu cortul, dar pe un drum misto. M-as plimba si eu asa.:)
Stiu ca e greu, ca nu toate sunt plimbari si vizite, dar merita.
Multi ani inainte de casnicie! Sa va fie fetitele sanatoase si sa va aduca numai bucurii!
...si ce ai gatit??
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Andree27 spune:
Neatza si de la noi,
Eu sunt tare suparata ca nu stiu ce sa ma mai fac cu Ericutu meu!!Nu ii mai trec odata colicile astea!!Ii dau Debridat si sab simplex si la inceput chiar aveau un efect super ca asa il calmau de numa!Acum cred ca deja s-a obisnuit organismul cu ele si nu isi mai fac nici un efect si saracutul asa se chinuie ca abia poate papa si pt un amarat de partulache se chinuie vre 5-10 min,ce sa mai zic cat se chinuie pt un kk!!Nu stiu ce sa mai fac!!
Ma inscriu si eu in clubul mancatoarelor de inghetata!Mananc vreao 4-5 pe zxi,dar sunt si pretentioana,mananc numai NApoca white sau la cornet de vanilie tot de la napolact!Altceva nu imi place!!
Cleo ma bucur ca v-ati gasit verighete!!Noi nu le-am gravat!Ale noastre sunt din 2 verighete una in alta!!!
Cami LA MULTI ANI fericiti!!
Miss draga te tine ca si tu atata te poti chinui!!Sunt alaturi de tine si transmite-i si ex socrului sa te lase in pace ca de nu venim noi si ii dam un pumt in giura!!!Si am uitat sa iti raspund referitotr la poza facuta dupa modelul tau!Nu stiu in ce program a facut-o pe ca sincer nu am intrebat atunci cand a facut-o,iar acuma e plecat in Austria,dar o sa-l intreb cand se intoarce!
Reallaura m-am uitat la pozele cu Mirciulica si e un dulce!!Nici lui asa ca nu i-a picat parutul??
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui alina_anto
Buna seara fetelor!
Lorich Cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI!!!Te pup si sper sa fie totul bine cu voi
Fetele, Sara nu prea mananca...ce ma fac?? Adica vrea numai tzitzi, dar nu trage destul.. Am facut si proba suptului si azi la pranz mancase doar 50 ml de la mine, dar nu mai vroia sa suga..nu vroia nici bib...nimic/.... Sta si cate o ora la san si suge doar max 100 ml....Si cand incerc sa-i dau bib face foarte urat..tipa de zici ca cine stie ce-i dau....offf...cateodata asa ma supara copilul asta scump al meu... Nu stiu ce sa mai fac..cred ca o sa renunt la alaptat, adica ma voi mulge si-i dau cu bib...pentru ca s-a invatat cu tzitzi , dar nu trage cum trebuie..si nu inteleg de ce...
Noapte buna!
Sa speram ca maine va fi mai bine!
Miss, si eu as vrea sa fie maine Craciunul!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria
neatsa alina. Asha e si la mine. Numai ca nu tsipa, rade
![](icon_smile_big.gif)
china_bulina, in clubul nicio masa fara ainghetsata - taxa de intrare e o cutie mare de aloma cu caramel!! Pt membri de excelentsa: Nirvana
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
Neatza
Va scriu inainte de a citi tot ca nu stiu cat ma lasa piticul.
Pe scurt, am avut botezul duminica.
Pregatirile au fost emotionante pana in momentul in care am constatat ca totusi rochia s-a dovedit prea decoltata cu sanii mei umflati in pofida sutienului cu care am incercat sa ii tin in frau.
Deci inainte sa iesim pe usa deja eram ofticata. Am zis ca nu o sa imi dea voie preotul sa intru in biserica. Nu m-a intrebat nimeni de cititul moliftei si alte lucruri.
Am ajuns acolo, era si cald a venit si destul de multa lume si a fost inca un baietel la botez in acel moment.
In clipa cand l-a bagat in cristelnita a inceput sa planga saracul meu pui. A urlat din toti raunchii. Am reusit sa il linistesc cand l-am imbracat. Dupa care a reinceput concertul. Fetelor e cumplit sa iti planga copilul in bratele altcuiva si sa nu poti face nimic.
Imi venea sa il smulg de la preot si sa fug cu el. Pe bune. Stiu ca nu e nimic crestin in ce spun dar asta e adevarul.
In fine, nu am reusit sa facem decat o singura poza ca tot tzipa si sotul meu s-a agitat teribil ca ce i-au facut copilului.
La restaurant a fost cuminte, totul s-a terminat la 8 seara.
Am ajuns acasa a dormit bine, insa ieri a fost agitat si asa e si azi. Mie mi-a fost rau aseara de la oboseala si probabil furtuna care urmeaza sa vina. Daca e meteopat ca ma-sa inseamna ca si el e agitat din cauza asta. Am fugit ca s-a trezit.
Citesc mai tarziu si revin.
Cleo pt mesaj dar abia azi am intrat
Sebastian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
'neata!!!ma laud cu inca o noapte faina identica cu cea de ieri!!!doar sper sa nu fie ziua identica cu cea de ieri cand m-a terminat cu timpanele!!!mai io nu stiu ce are dar sta asa atipita vreo 5 min si apoi dintr-odata urla!!!si o tine tata si iar se linisteste si iar urla si pana seara la 11 cand a adormit tot asa a facut!!!!offff!!!!
cami merci de complimentul pentru fluturica mea!!!! de la Amelia
cleo si noi avem verighete cam cum le descri tu, juma albe, juma galben si cu val pe ea si puncte la fiecare curba...
ttp://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y uite e pe pagina principala jos dupa videoclipuri...
fetele care m-au intrebat de cele 5 min la san, eu raman sa zic ca se chinuie cu celelalte 10%
deci e 10 30 si incepe sa se trezeasca sa vedem ce ne rezerva ziua de azi!!!
aaa, abia astept sa merg si eu la coafor ca am o fata de spate!!! si o zi superba!!!
Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela
maitreyi spune:
neata!
stie cineva o farmacie de unde se poate achizitiona pregnyyl? indiferent de locatie...merci!
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063
chinabulina spune:
CamiM, pai mie imi da mana sa ma duc cu inghetata langa sot, ca sotul nu mananca inghetata . avantaj eu, pana la proba cantarului
... La multi ani, sa petreceti frumos!
Mai, nu stiu daca e vreun secret cu pompa, dar eu ma impac tare bine cu ea. Peste tot ma duc cu ea. Odata am lasat-o in frigider la ai mei si a dat-o taica-meu jos. Am crezut ca mor, i-am facut un scandal!!! Bietul tata se uita la mine ca la extraterestri; nu i-a venit sa creada cat costa... in fine... Eu n-am schimbat inca rozeta aia. Poate am avut eu noroc cu ea, ca de folosit o folosesc non-stop...
Am incercat si eu mameloanele false (tzatzele false, cum zicea cineva ). N-am gasit de la Avent, asa ca am luat de la Chicco, dar din latex, nu din silicon. E mult mai bine, nu-mi mai rupe tzitzi in 15...
Nu mai stiu cine zicea de constipatie. Eu n-am avut niciodata probleme; pana acum!!! Aoleu, e de groaza! Iar cafea beau fara cofeina, 1 pe zi. Eu am rezolvat relativ simplu: bere fara alcool (nu ca eram bautoare de bere, dar vara, la o terasa, mai beam uneori), cafea fara cofeina... daca ar mai face astia si tigari sanatoase, m-am scos!!!
Cleo, felicitari pentru verighete! Noi nu le-am gravat, ca am zis ca daca vom ajunge sa uitam data nuntii si respectiv numele sotului, degeaba le mai purtam ... ale noastre sunt din aur galben, simple-simple, plate, dar patrate...
Noi azi o asteptam pe doctorita de familie. E drept ca am depasit cu o saptamana varsta de 2 luni, dar daca lui mami i-a fost lene sa faca curatenie...
georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria