Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost si noi afara, o tura foarte scurta!

Andreea, multumesc de compliment, nu nu i-a cazut inca parul, dar parca e mai rar.

Si inghetata Lido de la betty ice e fff buna, are fructe prin ea,mmmmmmmmm!Iar Nirvana...DDDAAAA...cea mai buna, dar scumpa!

Socrate, felicitari pentru botez. poate ne pui cateva poze...

chinabulina, vad eu ce e de facut cu pompa aia, nu se poate sa se fu uzat asa repede, ca sis n-a folosit-o, iar eu doar odata...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata! Iar am avut o noapte relativ buna: alaptat la 23, la 2:30, la 5:30 si la 8:30, acum doarme, dar de ieri doarme agitat de fiecare data, se screme in somn, se mai inroseste la fata, apoi adoarme din nou, mai caraie, mai tuseste, se mai ineaca si tot asa. Eu nu prea pot dormi bine langa el, azi dimineata i l-am pasat lui Bogdan intre 6 si 8, ca sa pot dormi si eu ca lumea… Mi-a prins bine.

Cleo, eu si Bogdan ne-am gravat pe verighete numele, data casatoriei si – cu litere de tipar – motto-ul relatiei noastre: FREELOVE (dupa cantecul celor de la Depeche Mode?). Eu dupa fiecare alaptare imi dau cu Lansinoh pe sfarcuri, fiindca absorbantele alea usuca sanul altfel… Deocamdata, sa nu-l manii pe D-zeu, sanii mei sunt ok.

Vianne, iti doresc si eu tie multa putere, sa va descurcati si singuri! Eu nu-mi pot imagina cum se descurca mamicile cu mai multi copii, va ridic o statuie la toate!! Da, Mutti e de real ajutor, acum am lamurit-o ca nu are rost sa fie prea sensibila si trebuie sa ma inteleaga, s-a dat pe brazda… Azi la 3 ma duce cu masina la ginecolog. Am vazut pozele, o dulceata Stefana ta!

inais, of, saracuta de tine, tu ai devenit barometrul meu, in sensul ca ma orientez dupa ce patesti tu cu Iasminutza ca sa realizez ca eu totusi inca am noroc, ca s-ar putea si mai rau… Ma gandesc des la tine si iti tin pumnii sa depasiti si voi criza asta.

chinabulina, multam din suflet, esti o scumpa si mi-ai mai facut curaj!! Azi e mai bine. Stii, cand ma uit la David cum isi bea lapticul, ma cuprinde atata fericire si inca nu realizez ce copil minunat am!! O sa incerc sa constientizez mai des chestia asta. Imi pare rau sa citesc ca ai probleme cu sanii, lasa-i ceva mai mult la aer, da masiv cu lanolina sau ce ai tu acolo si in rest incearca sa suporti durerile (ia uite, ce sfaturi bune dau eu altora!). Of… intotdeauna e mai usor cand nu esti tu implicat, nu?

Laurita, saru’mana de incurajare, tare am avut nevoie zilele astea! Si eu as manca salate multe, dar cer prea mult timp, asa ca mai bag niste paste cu pesto facute la repezeala, niste Weight Watchers cumparate (salata de carne si alte chestii de uns pe paine), crenvursti, tot ce merge rapid…

ralu, m-ai facut sa rad cu divagarile psihologice despre dramele lui Tudor cand sanul tau nu mai dadea destul laptic. La mine se mai intampla si sa-i vina sa faca kk in timp ce bea lapticul, sa vezi atunci lupte greco-romane cu sanul, il impinge cu manutele da’ nu-i da drumul din gura nici mort… Bafta cu constipatia, si la mine a aparut dupa nastere dar acum am rezolvat-o cu iaurt Activia.

Nicole, s-a rezolvat cu invitatia, ti-am trimis-o pe mail

Cami, m-ai delectat cu pozele din NY Interesant oras, dar cred ca m-as imbolnavi de nervi din cauza agitatiei! Sa ai inca 80 de ani fericiti de casnicie!

Simona, o sa incerc sa urmez sfatul tau si sa-l fixez mai bine pe bebe la supt, sa simta practic o limitare in spate, adica bratul meu… Ce bleaga sunt ca nu m-am gandit singura la asta…

andree, tinem pumnii sa fie si la tine mai bine cu colicii! Asa e cu baieteii, e mai greu, ce sa facem si noi…

socrate, felicitari pentru botez!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, chiar ma gindeam la tine dc te-a apucat sau nu ploaia...bine ca suntetia casa..
Mie imi place inghetata de lamiine de la orice gelaterie, sau chiar din careffour..e preferata mea, as minca un butoi intreg...si cu fructe, dintr-alea acrisoare, dar tot d ela gelaterie sau din Careffour. Era o perioada cind mincam si eu numai Napoca White.Bai, dar mi-ati facut o pofta, si-s la regim!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Sis,
Miss, bravo, deja controlul ginecologic??
Nici eu nu pot dormi bine cu bb in pat ca sunt mai mult treaza decat dorminda, dar acum, ca stam cu geamul deschis nu-l pot lasa in patutul lui care e sub geam...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neazta la pranz!

Eu acum imi iau micul dejun...pitica mea a papat ff des! La 3...cand a durat ceva sa adoarma...adica vreo 3 ore! La 7, la 10..etc, etc!

Cert este ca se agita la masa si san si face fix ca David de MissP...inclusiv chestia cu kk la san!
Dar nu mai are crize de ore-n sir de urlat...si in general se linisteste rapid daca ii pun niste CD-uri cu muzica de relaxare...sunete din natura! Cel mai mult ii place unul cu valuri, chestii...! Seamana cu maica-sa, deh! Ahtiata dupa mare!

Eu una nu cred ca-i un copil dificil (deci Miss eu nu cred ca-s exemplu negativ, mai!) si din cate citesc pe aici, toti fac cam la fel!

reallaura pompa am luat-o de la o tipa care e reprezentant de vanzari la firma ce comercializeaza produsele Ameda. Daca vrei sa o vezi uite www.todainternational.ro/home/main/products/Lactaline - pompa electrica pentru san.html" target="_blank"> aici ! Pretul...e mare, dar eu care am avut pb mele cu sanii nu m-am mai uitat la bani de teama mastitei! Deci costa 10 mil. Daca vrei nr de contact al tipei (vine la tine, sau va intalniti undeva) imi zici.

CamiM la cat de mult si-a dorit si sotul meu o fetitza eu chiar ma bucur sa semene cu el...las' ca-mi fac eu un baiat sa semene cu mine!

Fug sa fac baie...bb doarme dusa, pe valurile marii!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Inais arata super pompa si nici nu stiam ca exista duble.
Dar e prea mult...brrrr...acum chiar as lua-o de moft, asa ca... mai incerc cu Aventul.

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

inais, scumpa, eu te iau drept exemplu pozitiv, te admir ca te descurci cu probleme asemanatoare cu ale mele, dar care poate pe mine m-ar darama si mai tare... Imi fac curaj citind ce scrii tu sau Vianne... Incerc si eu acum sa ma mai relaxez, sa-l vad pe bebe ca pe cel mai bun prieten al sanilor mei, sper ca asta sa ne ajute sa ne imprietenim mai bine...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

Inais - si pompa mea e de la Ameda dar din pacate nu am 2 recipiente, ar fi super sa imi mufez ambele tzitzi odata As termina muuult mai repede :) Eu sunt multumita de pompa asta, pentru ca poti regla forta de suctiune si de asemenea viteza. In functie de starea mamelonului.

Socrate - sa va fie de bine botezul Taaare mi-e teama ca si al meu bebe va avea un comportament asemanator cu cel al lui Sebastian dar ii inteleg pe bietii puiuti, sunt agitati rau de tot si obosesc repede. Este un tur de forta pentru ei

Ralu - merci de sfaturi, ai dreptate, trebuie sa ma mulg mai rar chiar daca imi este greu, caci nu suport sa am sanii plini. Mai nou, iar am ajuns la pompat din 3 in 3 ore, scot o groaza de lapte de fiecare data si ma exaspereaza caci nu mai am recipiente de stocat laptic. Piticul meu mananca, dar nu ceva de speriat, mai nou a revenit la portia de 140 ml pe masa... ba chiar mai putin uneori. Eu fac pe putin 200 ml pe pompat, noaptea muuuult mai mult, deci...
M-au distrat tare patzaniile tale cu bebe si cu tzitzi pline hihi :) Eu una port sutien non stop, cu absorbante din alea. Numai la dush il dau jos. Altfel nu indraznesc Totusi, am remarcat faptul ca desi sanii sunt plini etc etc nu mai am starile alea de la inceput, de nervozitate maxima, nu mai imi curg sanii ca fraierii, vad ca incep sa ma obisnuiesc. Intr-adevar, primele 2-3 luni e greu, imi inchipui ca daca as fi alaptat normal intr-am intr-o rutina deja. Asa ca Miss - persevereaza, ai un bebe voinic si nu puturos o sa treaca perioada grea. Cat despre videoclip hmmmm ... pe mine m-o apucat durerea de tzitzi cand am vazut ce fac copiii aia cu sanii mamicilor Nu stiu ce sa zic, eu am ramas cu o trauma in ceea ce priveste alaptatul copiilor mari. Sa va zic de ce In Polonia am avut o profa de polona pe vremea cand ma duceam la cursuri. Era o tipa pe la vreo 40 de ani care ne-a invitat pe la ea acasa. Am fost cu niste colege. Ei bine, stateam noi la masa si mancam, discutam etc si la un moment dat vine bebele profei, baietzel pe la vreo 3-4 ani, si incepe sa traga de maica-sa - profa, cu noi de fatza !!!! in timp ce luam masa isi ridica tricoul, apare un tzatza maaare cu un mamelon amenintator (pe vremea aia habar nu aveam cum arata o tzitzi de mama hehe) si paf in gura copilului care isi ia o privire galeshaaaa... si da-i si suge. Eu una m-am socat sa vad un asemenea copil mare cum suge inca la san si cum profa parca nici nu remarcase ca are atarnata o maimutzica de ea Continua sa vorbeasca etc... noi cam amutzisem Mda, de atunci am ramas cu pitici pe creieri Daca as fi alaptat normal - 6 luni as fi facut-o. Asa... bebe o sa pape lapte de mama 4 luni - tot e bine Pacat de "laptele varsat" hihi

Ah, si bebe are aceeasi privire satisfacuta cand trage la biberon. Se uita drept in ochii mei, ofteaza, isi mangaie parul, ma apuca de deget, da din piciorushe, misca degetzelele iar la sfarsit trage un zambet laaaarg, desi are bibe inca in guritza. Eu in timpul asta ii vorbesc, il mangai pe par, pe obraji si sper eu simte cat de mult il iubesc in momentele alea. Singura diferenta fata de san cred ca este durata - termina bine in 10 minute si nu mai molfaie degeaba. Insa dupa bibe il tin strans in brate, il mangai pe spate si uite asa incerc eu sa inlocuiesc tzitzi

Cami - mucalitul meu de pitic a vazut-o pe Sabina si o pus ochii pe ea, ma bate la cap sa ii dau un si o Mission accomplished. Tare fain la NY !! Si noi suntem cu cortul, dar prin Europa nu am avut curaj sa plecam mai departe. Acum bunicii sunt tare bucurosi ca suntem relativ aproape.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Miss..eu si Vianne zici...ia uita-te putin la datele noastre de nastere

Simonix dupa o saptamana de nesomn (prima acasa) in care nu am inchis un ochi noaptea (nici ziua...deh) de frica mastitei si tot dand la pompa Avent manuala...mi-a ajuns! Am zis ca eu vreau pompa automata si neaparat dubla ca mor! Si-i timpul meu in care pot sta cu bb, dormi, manca, etc. Eu o consider o investitie buna, mai ales ca una simpla de la Avent (deci automata, dar simpla) costa vreo 6 mil. Si mai ales ca nu e un produs pe care-l arunci...va fi si bb 2, nuuuu?

Merg sa ma rasfat putin...un scrub, o masca!...azi ies in oras...merg la nenea dr!
Citeam cand eram insarcinata in cartea aia geniala "Cel mai simpatic ghid de sarcina" ca in perioada sarcinii (si vad ca si dupa) te aranjezi pentru sot, te aranjezi pentru tine...dar cel mai cel te aranjezi pentru medicul ginecolog! Fooooarte adevarat!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi!

Mulmumesc inca o data pentru urari!

Noi suntem destul de necajiti, pentru ca arhicunoscuta secretie din ochisor a lui Robert era de fapt un stafilococ auriu, asta primesti cadou din maternitatile din Romania. Am facut noi analize ochi, gat si nas si peste tot stafilococul asta.
Fetelor, cica oamenii destepti invata din greselile altora si aia prosti nici macar din greselile lor. Asa ca lasati serul si masajul daca e ceva ce persista ochi sau altundeva nu lasati copilul ca mine 5-6 saptamani, timp in care am mai dat (dupa sfatul dr) si 2 tipuri de antibiotic, tobrex si nettacin. De ce n-am facut eu analizele astea la o saptamana, doua???????
Acum avem antibiotic de ochi, antibiotic de inghitit, plans cate o ora ca nu vrea sa ia ca e destul de amar saracia... nici in lapte nici in nimic, nechinuim ingrozitor, se ineaca, plange de devinde ud learca de la transpiratie.

Cam atat... a suntem si noi la faza cu colicii in timpul mesei, fapt pt care papa f putin apoi plange si se agita. Nici nu stiu cum a ajuns la 6 kg, manca-l-ar mama pe el.

Va pup si sunt pe aici cu ochii pe voi.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput