Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

alina, bun venit in lumea mea. si gogoasa mea face la fel, ii place la tzitzi, dar doar ma morfoleste, nu papa cum trebuie. de aia eu folosesc pompa. stiu, daca o obisnuiesc cu biberonul, nu mai trage cum trebuie la san; dar, daca nu trage cum trebuie, trebuie sa-i dau completare, ca doar nu pot s-o las cu 50-60 ml papati. si atunci mulg si ii dau bibi. e un cerc vicios, stiu ... dar prefer asa decat sa o intarc.
cine era cu clubul mancatoarelor de inghetata? cat e cotizatia? mai primiti membri? ca eu mor daca n-am in casa inghetata preferata. abia astept sa adoarma piticul seara si sa bag un castronoi ...
va pup, ma bag in pat cu castronul . si sotul, evident

georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

5 minute Melly? si noi stam cate un ceas....adica pana ajunge bb sa nu mai suga si sa linga tzatza...
azi a fost super, a dormit super bine, a plans putin..of offff...frumoase-s zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, toate salatele sunt excelente si ar fi recomandate pentru noi acum, dar eu nu mai incurc cu salate, Bogdan si-a mai comandat. dar sunt bune, mari si cu lipie prajita asa in unt, mi-am bagat eu nasul!
Penne al forno sunt super si puiul oricum ar fi facut - am mancat mai multe feluri.
Aoleu, tineti-ma, fetelor!

Bine ca ati luat verighete. Noi nu am gravat nimic pe ele. Ca nu uitam.

Miss, draga de tine, sa vezi cum trece perioada aia si o sa ai un David numai zambete. La 6 saptamani apare surasul social, asta inseamna ca rade la orice fiinta omeneasca, o sa vezi ce incantare! Profita de Mutti cat poti si incearca sa te odihnesti! In inima lui Daviducu oricum nu intra altcineva peste mama lui!

Inais Eeei, felicitari pentru programare! Sper sa si mergi ca am patit-o si eu inainte de botezul lui Sis, mi-am anulat programarile la cosmetica si la pedichiura! In ce strangi laptele asa in reprize?

Chinabulina mie mi-a dat sis pompa ei manuala de la avent, a mers odata sa ma mulg si pe urma nu am mai reusit.. nu mai face vid...nu stiu...e vreun secret cu ea ca noi nu-l mai gasim..

Lily felicitari pentru noaptea dormita. Sa o tineti tot asa!

Alysh iubitzica, sper ca va e bine la tara si va relaxati si Vladutul e cumintel! de la noi.Ne e dor de voi!

Sisi, nu vin, feti maine.ooof lasa ca planuim noi ceva altceva.

Vianne si eu la fel cu pompa. Imi vine sa mor! TOtusi am folosit-o odata eu insami, deci merge. Ar trebui sa mearga...

Alina_anto, stai linistita ca si Mircea e la fel. Sta non -stop la san, si pare a molfai. Suge cu putere, dupa pararea mea numai seara inainte de culcare si noaptea. si tot atunci par ca as avea lapte. si nu mai vrea supliment. Dar ziua e cu cantec. stam numai la san si molfaim si atipim.
sunt terminata de spate, dar nu am de ales daca nu vreau sa-i atrag atentia ca exista biberon la care face un efort de 7 ori mai mic!

Hai ca m-am lungit cat o zi de post. MA bag la culcare langa baietii mei. Maine, o zi mai racoroasa!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,
Noi suntem la mama de sambata si tare bine este. Mama doarme cu bebe, iar eu ma trezesc doar sa ii dau sa manance ½ ora si ma culc, intr-o camera de unde nu il aud. M-am odihnit foarte bine. Vom sta o saptamana si sper sa imi mai revin din oboseala.David tot 4 ore doarme nu si-a lungit programul. Sunt fericita k maine m-am programat la tuns si vopsit, iar miercuri la epilat.
Nu prea am citit din urma k am problem cu netul.

Noi avem 5 saptamani . Ne pregatim de vaccin. Vreau si eu articole despre vaccin.
Dr de fam recomanda Pentaxim. Dr neonatolog recomanda Infarix. Voi ce ati facut ?
Miss – imi pare rau ca David nu prea te lasa sa dormi. Sa speram k vor veni si zile mai bune. Si la mine bebe suge cu mare elan la inceput si uneori da afara, insa numai cand am sanii umflati

Cleo –mi-ai facut pofta de tiramisu. Nu am mai mancat de cand eram insarcintata.
Cami M – esto o scumpa cum gangureste Sabinuta
Inais – imi pare rau k te simi asa. Si eu am avut ieri o durere groaznica care a durat mult, pana si in somn cum zici tu.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

bon soir fetele
mai bag si io nasul, asa , din cand in cand, sa nu ne uitati de tot
laura, la pompa avent se buleste rozeta aia mica de cauciuc. fara aia pompa nu merge, scrie si-n instructiuni. pompa vine si cu o rozeta sau 2 de rezerva, noi deja am trecut la a doua. eu cred ca d-aia nu-ti merge.
fetelor, raman si io fara lapte....si sunt convinsa ca nu-s io de vina ci terorica al meu, fiindca e un puturos si-si bate joc de productia mea. adica suge des si f putin, mai mult ne jucam. cata vreme ma mulgeam in disperare, mulgeam si 200ml dintr-un sg san, acum?...e arsita si seceta. azi i-am dat primul lapte praf, pe care evident nu-l agreeaza, sta cu bibe in gura si nu suge, si cand scot biberonul cauta tzatza. si cat imi doream si io sa scap de pompa aia nenorocita, sa fim si noi un cuplu perfect, asa ca-n filmele lui miss, cu tzata in sus, tzatza in jos, la stanga, la dreapta...asta e!! de fapt la mine e si mai ciudata treaba, ca am zile in care produc f mult lapte, pe care nu-l bea nimeni si-l mulg, si zile in care nu am nimic, cu tot galactogilul si galaforul de pe lume. deci sunt un caz atipic. si cred eu ca lapticul a scazut de ceva vreme ca io-l vedeam pe fi-miu, mai ales inainte de culcare cum se zbatea la san, tragea de el de credeam ca vrea sa-l rupa, dadea din maini si din picioare ca apucatul, si ma gandeam io ca poate are drame inainte de culcare, anxietati de separare si razbunari asupra sanului...psiholoaga lu peste, si copilul saracu n-avea ce suge. proasta mai sunt
in rest ne-am hotarat si noi cu botezul, mi-am gasit si rochie...si aici as avea ceva de povestit, tot legat de laptic care apare doar in momente nepotrivite. stateam io in cabina de proba si eram tare fericita ca gasisem rochitza perfecta, si cand o dau jos de pe mine, incep frate sanii mei sa curga, asa, ca la robinet, de le-am facut alora o ditai balta in cabina de proba...eu nu aveam nici tampoane de san si nici servetele ca am plecat in fuga de acasa, sa ma incadrez intre 2 alaptaturi..sistateam io si ma uitam neputincioasa la ei si nu puteam inchide robinetul...asta se intampla duminica, si io azi i-am dat lui fi-miu lapte praf...

simona si mie mi-a zis pediatra ca augmentinul e ok cu alaptarea, si paracetamol, si nurofen de durere, debridat pt diaree, cine are, ca io, n-am fost constipata cand am fost gravida, da sunt acum, de cand am nascut e un cosmar!!cred ca n-au mai stiut intestinele sa se desinda dupa ce s-a facut loc
simonix eu cred ca te inteleg foarte bine cum e cu pompa. prima luna bebe a mancat o masa la san, una la bibe, ca aveam un san ranit in ultimul hal si nu se vindeca nicicum, mai papa si laptic cu sange din cand in cand. practic de o luna scapaseram si noi de pompa..iti spun sincer ca pe vremea aia visam sa intarc, nu mai puteam de nervi, dureri, etc. dar acum stau sa ma gandesc ca ma bucur ca n-am facut-o si desi acum ma vad nevoita sa ma intorc la vechile obiceiuri, muls, spalat, sterilizat, dupa fiecare masa, e bine pentru bebe, il fereste de boli. sfatul meu, daca-mi permiti, e sa te mulgi mai rar, ca o sa scada productia incet incet, in nici un caz sa nu mai golesti sanul, si sa-i dai doar doua mese pe zi de la tine, si in rest lapte praf. eu un asa as face, ai avea si mai mult timp, n-ar mai fi nici asa dependent de tine si scapi de corvoada cu mulsul in permanenta, iar bebe primeste imunoglobulina a in continuare. si inca o idee, incearca sa-l alaptezi cu mameloane de silicon, sa pastreze baiatul gustul biberonului, poate reusesti sa-l pacalesti asa si papa la san. mamelonul respectiv e foarte asemanator cu tetina biberonului. noi asa am inceput alaptatul si a fost greu sa renuntam la ele si sa ne obisnuim cu tzatzi...
ma duc sa bag si io somnul de frumusete
va pup, noapte buna

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Raspund inainte sa merg sa dorm...fie-mea e la taica-su in brate!! S-a obisnuit sa adoarma asa...de 3 ori am pus-o jos, adormita fiind, de 3 ori s-a trezit urland...acum e iar liniste pt ca e in brate, deh!

reallaura cu stocatul laptelui...eu am o pompa dubla automata de la Ameda. Deci am 2 bibe de la pompa aia. Pastrez intr-unul dintre ele in frigi si ii dau fie cu ala direct (daca am in el cat pt o masa), fie rastorn intr-un Avent si combin mai tarziu cand mai strang. Am folosit si eu pompa manuala de la Avent, insa eu sunt mai sensibila cu sfarcurile si efectiv stateam ore in sir sa ma mulg de groaza durerii...asa, asta automata, trage si gata. Fara comentarii! Plus ca fiind dubla, rezolv in jumatate din timp.

Vianne ai o fetitza incredibil de dulcica si expresiva!

Merg la somn!
Noapte buna tuturor!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Miss - help please.... Am mai facut modificari intre timp in organizarea botezului. Ma poti ajuta , te rog si pe invitatie ?
Am schimbat biserica - acum este Sf. Ioan orele 19.30, iar la restaurant va fi petrecerea la orele 20.30.
Modificarile, cand poti tu, mai ales acum k esti asa obosita cu Daviducu...
Eu am noroc cu mama, ma ajuta enorm. La inceput nu am vrut pe nimeni langa mine, acum imi sdau seama k am gresit. Poate te poate ajuta Muti in vreo privinta, nu stiu, gaseste tu ce poate face ea astfel incat sa poti sa te odihnesti un pic. Sau poate Bogdan, din cand in cand.
Eu am o prietena care a stabilit o regula - joi este ziua ei libera, iar tati sta cu bebe. intr-adevar bebe are acum 6 luni...dar poate adaptezi.

Multi si ai grija de tine.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor!!

N-am apucat ieri sa intru mai deloc ca am stat prin bucatarie: azi aniversam 8 ani de la casatorie si am vrut sa ii fac niste surprize sotului meu( in afara de facturile de la cartile de credit...).

Laurita,Gabitzam, Simonix, Inais, Cleo, Miss P, Simonacip, Lilly, Vianne, Chinabulina multumesc frumos pentru laude.. sunteti niste dulci ..- cu asa copii reusiti ce vad pe aici chiar ma simt bine ca suntem laudate..

Laura si noi ne intrebam daca ii raman ochisorii albastrii Sabinei... la Sofia s-au facut pana la urma caprui.
Iubita noi nu am locuit in oras in NY ci in statul NY... ( e drept ca ne-am plimbat des prin NY dar nu am locuit efectiv acolo) noi locuiam undeva aproape de cascada Niagara, dupa asta ne-am mutat in Philadelphia si acum aici la ceva distanta de Atlanta... ne plimbam ca tiganul cu cortul..

Gabitzam ai dreptate Sabina e bucatica rupta din taticu... poate data viitoare daca iese baiat seamana si cu mine..- ar trebui sa cer de la tine si de la Simonacip reteta de facut baietei..

Melly sa o tina tot asa cumintica fluturica ta!!!

Simonix eu zic ca e ok sa doarma asa mult fara sa pape. sabina doarme de pe la 8 seara pana pe la 3-4 dimineata fara sa se trezeasca.. boierie pe capul meu.. Pediatra ne-a spus ca de la 3 luni in sus e ok sa doarma si 8 ore. Multa sanatate mami speram ca ti-a trecut gatul. Cat priveste diferitele chestii de le fac alti bebei iti spun din experienta ca fiecare copil are ritmul lui.. de pilda Sabina se rasuceste deja de ceva vreme de pe burta pe spate iar Sofia nici la 8 luni nu voia sa se intoarca, de fapt intai a mers in picioare si pe urma s-a intors ea.. la vremea aia intrasem rau la idei acu' m-am relaxat cand o face ce o face e treaba ei.. da-i lui Robertzel ca acus o ia la fuga si te chinui sa il prinzi.
Spor la treaba la proiectat de fetitza..

Inais nu dispera cu semanatul cu tati ca la mine si Sofia semana numai cu taticul cand era mica si acum nu mai seamana cu el.. da nici cu mine..

Cleo sa va poarte noroc verighetele!!! Si noi am inscriptionat tot numele celuilalt si data casatoriei.. eheee azi acum 8 ani.. ce vremuri...

Miss P foarte dragut link-ul!! si ai de la noi un brat de - si urari de bine si curaj.. mai un pic si trece perioada grea.

DanaH bine ati revenit din concediu.. abia asteptam poze!!

Lilly poti sa bei o ceasca de cafea linistita.. aici ne dadeau si cat am stat in spital.

Vianne hehe cand voi va mutati acolo eu plecam.., desi noi nu am stat in oras ci in stat.. in NY in oras veneam destul de des ca acolo statea cumnata-mea....e orasul meu preferat dar as locui tot intr-un oras mai mic. Si schimband radical subiectul ce papusica mica am vazut in poze... si cu ce drag o tinea taticu in brate..

trimit mesajul asta - ar trebui sa scriu foiletonul asta- sa nu il pierd ca scriu la el de ceva vreme..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele
Hai sa dau si eu o cafea, sa vad cum e!

Nicole, noi i-am facut Infarix Hexa.
Inca nu am stabilit nimic cu atia de la Tulip, tare greu se misca Adriana.
Ma bucur ca te mai odihnesti si tu cu ajutorul mamei tale

Inais si de unde ai luat pompa si cat costa? Visez si eu la ceva automat/electric, sa golesc tot sanul sa vad ce se intampla, am productie mai mare?

Ralu_t, multumesc de pontul cu rozeta, asa o fi...sa vad ce fac sa caut o rozeta de rezerva.De ce spui ca nu mai ai lapte, poate a fost ceva pasager, ai fost tu mai obosita, nu ai baut destul, eu stiu...
Of naspa cu balta in cabina de proba. ce rochita ti-ai luat, pune-ne poze. Unde faci botezul?

Sis uite cum ne urmareste ploaia. Bine ca n-am venit! repetam cosmarul

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am scris muult si tot mai am ceva de zis...

Chinabulina ehee. tu te duci cu castronul de inghetata langa sotz.. eu ma ascund ca un catel cu osul..pe canapea si atac daca se apropie cineva de inghetata mea..

Nicole multumim frumos si asteptam poze cu tunsoarea noua.A!! si profita cat poti de mama ta ca te ajuta ca tare rau e sa nu ai pe nimeni.. asta a propos de ce zicea si Vianne..

Simonacip uite daca ai timp si chef am si eu niste poze de pe la NY (Manhattan) aici si in celelalte albume am si de la New Orleans si Philadelphia si Atlanta.

gata mai "tac" din tastatura ca v-am facut capul calendar...

o zi buna!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput