Ce faceti cu copiii vara ?!
Raspunsuri - Pagina 3
crisak spune:
Cinezee,
Ai zis ceva de balet. Stii cumva unde-mi pot duce fetita la balet in Drumul Taberei? Daca nu balet, macar gimnastica. Multumesc anticipat.
Bucharest spune:
Fetita mea merge la un club unde face muzica si dans. De fapt invata foarte multe si este extrem de incantata. Functioneaza si pe timpul verii. E drept ca orele sunt dupa amiaza, insa noi suntem fericiti ca nu face pauza. Ea este in stare sa renunte la orice alta placere ca sa mearga acolo. Ofer detalii daca e cineva interesat.
bebeko spune:
Pentru a petrece timpul liber in mod placut, pentru copil cit si pentru dvs. parintii, recomand Complexul Sportiv 2000 din Militari (Apusului).Aici veti gasi:
-Bazin de inot acoperit si piscine in aer liber (una numai pentru copii),cu instructori de inot pentru initire copii
- Terenuri de tenis atat in aer liber cat si in sala, terenuri de minitenis pentru copii de orice varsta
- Restaurant si/ cu meniuri pentru copii
- Gradinita Planeta Copiilor TC 2000 cu program pe timpul verii
- After school
-Transport la cerere
- Princess Beauty Center
- Sala de fitness
consider ca puteti alege sa faceti citeva activitati functie de programul si dorintele dvs.Pentru a nu considera doar o reclama si a va putea face o impresie corecta puteti vizita site-ul
vio73 spune:
Buna, noi cit nu suntem in deplasare adica ea ca noi nu avem cum sa ne luam atita liber
si stam si muncim glorios in sistem, ne-am rezolvat programul la centrul FasTracKids la care mergem. Mai au si pe linga cursurile astea si dans distractiv, tenis, engleza activitati distractive si uite asa avem un program intr-un singur loc (acum au si program lung de vara) aproape de servici (noi lucram in Pipera, o sa o lasam in drum cind trecem pe Barbu Vacarescu) si la care ea merge cu drag.
Basca ca nu sta la televizor ca altfel ar fi tentate si ea si draga de bona. Asa se uita numa bona...
Va puteti forma o prima parere de pe
O sa mergem 2 saptamini cred si la programul de vara al scolii germane Bucuresti, e o scoala privata cu profesori tineri nemti, mi-a placut foarte mult atmosfera de acolo. Si e aproape de casa. Sa vedem cum o fi treaba pe viu. Site-ul lor (putin neactualizat ca aveau o directoare stil cotoroanta da nu mai e) este
carpatinna spune:
Un raspuns cam general la intrebarea "Ce faceti cu copiii vara?" am dat si eu aici [reclama] Sper sa gasiti ceva folositor.
medin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bucharest Fetita mea merge la un club unde face muzica si dans. De fapt invata foarte multe si este extrem de incantata. Functioneaza si pe timpul verii. E drept ca orele sunt dupa amiaza, insa noi suntem fericiti ca nu face pauza. Ea este in stare sa renunte la orice alta placere ca sa mearga acolo. Ofer detalii daca e cineva interesat. Bucharest |
Bucharest, scrie-ne si noua despre ce club este vorba, sunt interesata si eu pentru fetita mea. Ce invata, locatie, cate intalniri pe saptamana, preturi...
Multumesc.
adrianafedorca spune:
noi vara asta il dam la inot, am gasit un club privat unde mai merge o prietena cu baietelul ei si e foarte multumita, eu o sa-l inscriu in iulie , in afara de inot am vazut ca mai au o gramada de activitati pt copilasi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR10 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Bucharest spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui medin
, scrie-ne si noua despre ce club este vorba, sunt interesata si eu pentru fetita mea. Ce invata, locatie, cate intalniri pe saptamana, preturi... Multumesc. |
Scuze, de abia acum am vazut mesajul. Fac muzica (canto), dans, miscare scenica. Se intalnesc de 3 ori pe saptamana, dupa amiaza. Pustoaica mea s-ar duce in fiecare zi daca s-ar putea. De fapt, cred ca se poate, dar nu pot eu! Din cand in cand au spectacole prin parcuri. Trimite-mi mesaj pe PM si iti dau date concrete (pret, adresa etc), ca sa nu fac reclama. Sau pe cristina_elt@hotmail.com
SSerafiotti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AndyDany Salut Valy , sunt un simplu copil care se afla la Liceul Romano Catolic Sf.Iosif , si pot spune despre acesta , ca este un colectiv bun , toti copiii contin uniforme cu insigna in piept , nu sunt profesori rai sau in stare de alchool , este interzis sa se intre cu telefonul in scoala sau alte lucruri de genul acesta [aparat foto , mp3] se va sanctiona cu scaderea notei la purtare , copii de obicei intra la 8:00 cei de la clasa 1 - 4 si cei de la clasele 5,6 de la 11:30 sau 12:00 pana la 17:00 , 17:30 , 18:00 depinde cate ore au.Mancare : Copiii isi pot aduce de acasa sandwichiuri sau vor primii de la scoala lapte si biscuiti La intrarea in scoala li se va solicita sa arate carnetul de note care va fi stampilat si semnat de catre director desigur , daca nu il vor avea la ei , acestia vor fi dusi la directoare Multumesc ! |
Draga Valy,
M-a impresionat foarte mult mesajul tau, sunt bucuroasa ca exista asemenea scoli si as dori sa aflu cat mai multe despre acest liceu.
Te rog sa ne mai dai detalii sau sa imi lasi un id de mess la care te-as putea contacta pentru a obtine cat mai multe informatii.
In principal as dori sa aflu locatia, criteriile de admitere si cat mai multe despre programele existente, mai ales la cei mici (clasele I-IV). Daca exista un site, de asemenea m-ar interesa.
Multumesc anticipat.

, este interzis sa se intre cu telefonul in scoala sau alte lucruri de genul acesta [aparat foto , mp3] se va sanctiona cu scaderea notei la purtare , copii de obicei intra la 8:00 cei de la clasa 1 - 4 si cei de la clasele 5,6 de la 11:30 sau 12:00 pana la 17:00 , 17:30 , 18:00 depinde cate ore au.