Ce faceti cu copiii vara ?!
Raspunsuri - Pagina 2
mar_ina spune:
salutare tuturor,
din cate stiu, la Discover me, in cotroceni, exista un program de vara cu multe activitati recreative ; au deschis cam toata vara pentru copilasi mici si mai mari .
Mar !
Alexa Ioana spune:
la noi, majoritatea gradinitelor au program de permanenta in timpul vacantelor (se comaseaza grupe, si au mai mult program de joaca, decat de invatare). daca nu ar fi asa, habar nu am ce as face pe timpul verii...
anduta78 spune:
La noi gradinita este deschisa tot timpul anului , lucru foarte bun firesc !!
Vara asta am inteles ca se vor face cursuri de inot la bazin particular care arata super am fost si eu cu sotu' acolo. Plus excursii in aer liber , gradina botanica, zoologica, parcuri etc cel putin asa a fost anul trecut.noi suntem la gradi in sect 2 si chiar suntem foarte multumiti.
O zi frumoasa mamici!
LiliaToma spune:
Fetelor care propuneti parcul, piscina, dansul, etc... cred ca intrebarea nu e cu ce sa le umplem timpul, ci ce facem cu ei cand au atata vacanta, iar noi nu...
Am notat cele cateva locatii propuse si o sa mergem sa vedem unde gasim un loc unde sa isi petreaca ziua pana ne intoarcem de la serviciu.. bine mai era la cresa..
agadu spune:
La noi la gradi, Happy place, sector 2, ne-au anuntat deja ca si anul acesta gradi va fi deschisa si in iulie, august, asa ca putem duce copilul pe toata perioada daca vrem. Anul trecut am dus-o aproape toata vara, doar cat ne-am luat noi liber cateva zile am tinut-o cu noi. Mi-a placut ca a fost tot timpul educatoarea ei sau supraveghetoarea ei preferata. S-au jucat, au cantat, dansat, au stat pe afara, au invatat engleza. Anul asta deja ne ofera si cursuri de inot, tenis si arte martiale. Eu o sa o trimit la inot. Ma bucur ca se ocupa ei, ca mi-ar fi mai greu sa plec mai devreme de la servici ca sa fac cursurile astea si pe traficul asta e infernal.
agadu spune:
gradinita Happy place din sector 2 e deschisa si pe perioada verii. Ne-au anuntat deja. In plus or sa ne ofere si cursuri de inot, tenis, arte martiale ca si optionale. Egnleza oricum o fac zilnic. Programul e de la 8-19.00. La inceput m-am gandit ca nu am nevoie sa o duc in august si ca nici nu vreau, dar pana la urma se dovedeste a fi foarte util.
Ramses spune:
Buna fetelor!!!

Ma bucur ca ati 'inviat' subiectul...a trecut un an dar problema ramane...
Nu...intrebarea era cum sa le ocupam timpul in vacanta cat mai constructiv,ca ,slava cerului,avem bona care sta cu fratiorul mai mic,altfel aveam desigur si problema ce facem cu copilul cand gradi e inchisa...
In anul care a trecut am incercat mai multe activitati extra gradi,cum ar fi:role,dansuri,inot...dar pe rand fetitza mea a zis pas...se pare ca e la fel de sportiva ca maica-sa![]()
Ar fi o idee sa incercam o gradi particulara in vacanta sau niste cursuri de dans ,engleza pt.copii de 4-5 ani(la dansuri am dus-o cu copii scolari si i s-a parut prea greu)
Deci fetele care aveti copii la gradi particulare ce au program peste vara spuneti-ne ,va rugam, niste preturi...ar fi grozav daca sunt in zona noastra ,adica Dr.Taberei.
Ramses spune:
Aaaa,da...este desigur strandul de la Moghioros cum spunea cineva mai sus...intre timp s-a modernizat arata fff bine insa chiar nu stiu daca vor fi cursuri de inot acolo...e o idee buna sa incercam.