Ce faceti cu copiii vara ?!
E vacanta ...gradi e inchisa...fetita mea e plictisita groaznic...Bunici disponibili nu avem,iar noi mergem in concediu abia in august...M-ar interesa gradinite cu program de vara in zona Drumul Taberei daca stiti?!!!! Sau poate alte sugestii...
Multumesc!!!
PS fetita mea are 4 ani
Raspunsuri
oanamir spune:
Centrul de Excelenta al lui Dan Voiculescu face cursuri gratuite de engleza, pictura, muzica, etc. in cadrul scolii de vara. Baiatul meu a fost deja saptamana trecuta la un curs de engleza si este foarte incantat. Mai multe detalii gasesti pe www.fudv.ro. Succes :).
vali2000 spune:
Buna am vazut ca ai scris de Fundatia Voiculesc insa eu m-am uitat un pic pe site si am vazut ca este pt. copii de la 8 ani in sus.
Intrebarea era pt. copii de la 4 ani in sus.Daca stii si alte amanunte asteptam raspunsul tau.
Mesrci mult,Valentina
oanamir spune:
Din pacate nu stiu exact varsta de la care copiii sunt primiti la aceste cursuri, baiatul meu, care are 13 ani, mi-a spus ca a vazut si copii mici in alta grupa, dar nu stiu cat de mici...
Cel mai bine ar fi sa dati un telefon acolo si sa va interesati :).
AndyDany spune:
Salut Valy , sunt un simplu copil care se afla la Liceul Romano Catolic Sf.Iosif , si pot spune despre acesta , ca este un colectiv bun , toti copiii contin uniforme cu insigna in piept , nu sunt profesori rai sau in stare de alchool
, este interzis sa se intre cu telefonul in scoala sau alte lucruri de genul acesta [aparat foto , mp3] se va sanctiona cu scaderea notei la purtare , copii de obicei intra la 8:00 cei de la clasa 1 - 4 si cei de la clasele 5,6 de la 11:30 sau 12:00 pana la 17:00 , 17:30 , 18:00 depinde cate ore au.
Mancare : Copiii isi pot aduce de acasa sandwichiuri sau vor primii de la scoala lapte si biscuiti
La intrarea in scoala li se va solicita sa arate carnetul de note care va fi stampilat si semnat de catre director desigur , daca nu il vor avea la ei , acestia vor fi dusi la directoare
Multumesc !
LiliaToma spune:
Si eu sunt interesata de subiect: cum procedati vara? ce faceti cu copiii de gradinita?
Deci, ca sa fim clari: vara de la 15 iunie pana pe 15 septembrie, un copil de 4 ani si ceva. Ce facem cu el cand trebuie sa mergem zilnic la serviciu? ( exceptie fac zilele de concediu in care voi putea sta cu ea, dar nu stiu cate zile vor fi astea)
ingridnen spune:
La noi, gradinita a anuntat ca va fi deschisa pana pe 31 iulie.
In august plecam 2 saptamani in concediu... in rest, platim bona la greu
iesiri in parc cu bicicleta, cu rolele, avem noroc ca locuim intre doua parcuri.
Ingrid si Cristi 6 ani
Lorikay spune:
Noi am inscris-o pe Erica la gradinita particulara tocmai din acest motiv: nu avem cu cine sa o lasam pe timpul verii. Majoritatea gradinitelor particulare sunt deschise pe timpul verii, poti incerca la una din ele. Noi mergem (de luni) la Scooby, in spatele OMV-ului di Dr Taberei.
sibip spune:
Orice gradinita particulara va primi copii de la stat pentru perioada verii. Trebuie doar sa va interesati din timp, sa gasiti o gradinita care va convine, si sa.. cotizati!
IonescuOana spune:
Mda. Iata dezavantajul gradinitelor de stat: vara esti cam in pom. Si noi vom opta pentru o particulara.
Cinezee spune:
sora mea a dus fetita de 5 ani toata vara la bazinul de inot ptr cursuri ,poti sa duci si tu fetita la strandul moghiorosi , stiu ca acolo acum vreo 20 ani erau cursuri de initiere ( am fost eu acolo acum veo 222 ani )
poti sa mai duci fata sa faca cursuri de dans sau balet
depinde acum si ce timp ai ptr ca sa faca fata astea
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramses E vacanta ...gradi e inchisa...fetita mea e plictisita groaznic...Bunici disponibili nu avem,iar noi mergem in concediu abia in august...M-ar interesa gradinite cu program de vara in zona Drumul Taberei daca stiti?!!!! Sau poate alte sugestii... Multumesc!!! PS fetita mea are 4 ani |
pana la
mai sunt cam 5 luni