Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
Ar fi bine sa dai o fuga sa iti iei cateva, la fel patesc si eu, ma apuca o de ceva dulce si la mine ciocolata e baza
28+
Bebe
Eco
alexa si mami spune:
adriana SM, bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos!
anca, imi pare rau pt noaptea trecuta, stai linistita sa nu o superi pe carla:)
july, monica, spor la cumparat cadouri! f bune idei ati enumerat
nusha, daca-l cumperi te-ai scos e f dotat!
alexa simami
baby_boy spune:
Neata fetelor, haideti la o coffee . Sper ca ati avut o noapte mai buna...din pacate eu de ieri ma simt asa umflata..parca bebe nu mai are loc..toata ziua face valuri dintr-o parte in alta..iar azi-noapte nu m-am odihnit deloc..ma durea spatele..nu puteam sa stau nici pe dreapta nici pe spate ..pe la 9 ma apuca ameteala si am mai stat putin in pat ...offf..ma gandesc ca o sa fie din ce in ce mai greu..o sa apara toate problemele in ultimul trimestru..si ma apuca si frica de nastere..
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
dyanira spune:
Baby boype cine nu apuca frica de nastere!Dar o sa trecem cumva peste toate!!!
Fetelor la odiseea de iulie august sunt 2 BB cu probleme!!!Cand citesc ca baietelul lu Camy trebuie operat la inima ma apuca plansulDD ajuta sa fie bine!!!Si ai grija Doamne de toti BB ca ei sunt finte nevinovate nu merita sa sufere!!!
Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
AdrianaSM spune:
Multumesc mult Anca pentru trecerea pe listuta! Daca nu cer prea mult poti trece si numele fetitei mele: Estera Iarina.
offf, si mai am o problema...cum fac sa apara la semnatura caruciorul roz??? greu, tare greu ma mai descurc...
Vad ca voi sunteti puse pe mari cumparaturi pentru bebei. Si eu am cumparat una alta: scaun de masina(acum imi pare rau trebuia sa iau caruicior 3 in 1), patut, cateva hainute, 2 biberoane, sutiene de alaptat,...le-am luat toate din Graz,Austria...aaa, da, am mai luat pentru mine un costum de baie de gravide de care sunt tare incantata!acuma mai ramane caruciorul, masa de infasat si bouncer-ul...in restul...
Va pup...
AdrianaSM 28+ bebelina Estera Iarina
dyanira spune:
Va rog puneti-mi si mie o poza cu bouncerul ...sa ma dumiresc si eu care e ala ca deja cred ca le incurc...
Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
_irina_ spune:
buna dimineata, burticute.
Of, cred ca m-am indragostit de bouncer-ul ala de la Fisher Price. Trebuie sa imi fac caietel si sa deschid lista, sa scriu si preturile si sa trag linie cand termin. Dupa care comunicam soatei bugetul si ma pun pe alergat prin magazine.
Auci, mai am numai 2 luni si ma vad cu bebelina. Sunt un pic suparata ca o sa vada o mamica asa de grasuna. Dar sper pana realizeaza ea ce si cum sa revin la kilogramele dinainte.
Diana eu probabil ca duminica, daca nu o sa fiu prea lenesa ma duc la vanat de lucruri de bbel. Si de mamica, bineinteles.
30+ - Andreea
alexa si mami spune:
diana, ce mi-ai facut?! am intrat la pepenasi si am citi de bblushii cu probleme nu pot decit sa ma rog ca DD sa aiba grija de ei si de toti bblushii din lume.
tot vb de botez, cititi mesajul lui sun de la pag 15.
alexa simami
andy.p spune:
andreea_ada nu am vazut intrebarea ta,mai scrie repede niste mesaje ca sa apari in timp real.
AdrianaSM scrii in paranteze drepte fetita,dar ar trebui sa-ti setezi in profil personal semantura ca sa nu faci lucrul acesta de fiecare data.
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)