Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

AdrianaSM, te-am trecut in listuta.

Nusha, e super bouncer-ul/rocker-ul ala. Chiar ca asa le ai pe toate

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

anca imi pare rau ca n-ai avut o noapte prea buna, azi sa stai extra-cuminte, sa plece contractiile, da? Buna ideea cu espressorul, o pun pe lista... m-am mai gandit la aparat foto ca stiu ca nu au. Ii prezint optiunile si lu' al meu si vedem.

nushulica faina alegerea ta, sper ca sotul sa puna stampila OK pe alegerea ta.

Io p-al meu nu prea pot sa-l implic in alegeri d-astea, nu are rabdare sa studieze... io ii explic la final ca ne trebuie neaparat chestia aia si de obicei ca mine ramane

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nushu e super de frumos si complex ,are o gramada de chestii si poti sa-l folosesti pana tarziu.
Anca.Nu cred ac vei putea sta in pijama dupa cezariana,mai bine ia-ti camasi din acelea chiar daca sunt urate...cateva zile pana ajungi acasa n-o fi lumea,dar tre sa te gandesti ca ai tamponul cu vata ,fara chilot ..deci ma gandesc ca nici cu pantalonasi nu te vor lasa.
Dya fa-te mama frumoasa daca tot mergi la nenea dr

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

July, sarumana,am facut o simulare si m-am lamurit.
Cat despre cadou, pentru mine, ar fi un set de farfurii Luminarc, sunt fan si am ramas cu of-ul ca n-am primit si eu la cununie. Pana la urma mi-a luat mama cadou de Craciun. Dar acum depinde ce au si ce nu au si ei. Eu de obicei intreb ce au nevoie. DE ex unei prietene i-am luat storcator de fructe pt ca era si insarcinata si mi-a zis ca are nevoie. Am mai luat sandwich-maker, toastrer, filtru cafea, set lenjerie, set Luminarc. O lenjerie (mai scumputa) sau un set de farfurii, oale de alu, tigai Tefal chestii din astea foloseste toata lumea chiar daca primeste de la mai multe persoane. Electrocasnicele trebuie sa intrebi ca exista riscul ca la mine ca am primit 2 roboti de bucatarie. Si acum zace unul in cutie.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

July, si aparat foto e misto, daca nu au. Stau cumintica azi, oricum nu prea am ce sa fac, bagajul mi l-am facut deja pentru luni. Asa e si al meu cu cumparaturile, ii arat de fiecare data ce vreau sa iau si el zice "tie trebuie sa-ti placa si sa-l alegi pe cel mai bun"

Andy, dar dupa cezariana nu poti folosi absorbante ultra pe chilot? Asa ziceau fetele pe aici. Doar la nastere vaginala cu epiziotomie e musai vata, ca sa se aeriseasca taietura. Imi voi lua si un camasoi din ala de noapte, ce sa fac.

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

July, sarumana,am facut o simulare si m-am lamurit.
Cat despre cadou, pentru mine, ar fi un set de farfurii Luminarc, sunt fan si am ramas cu of-ul ca n-am primit si eu la cununie. Pana la urma mi-a luat mama cadou de Craciun. Dar acum depinde ce au si ce nu au si ei. Eu de obicei intreb ce au nevoie. DE ex unei prietene i-am luat storcator de fructe pt ca era si insarcinata si mi-a zis ca are nevoie. Am mai luat sandwich-maker, toastrer, filtru cafea, set lenjerie, set Luminarc. O lenjerie (mai scumputa) sau un set de farfurii, oale de alu, tigai Tefal chestii din astea foloseste toata lumea chiar daca primeste de la mai multe persoane. Electrocasnicele trebuie sa intrebi ca exista riscul ca la mine ca am primit 2 roboti de bucatarie. Si acum zace unul in cutie.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neataaaaaa!!!! Vreau si eu o cafelutaaaa!!!1
diana bafta mare la eco!!!!
july la o cununie se duc de obicei cadouri pentru casa: espressor,cuptor cu microunde, un set de vase din astea moderne (patrate).....sigur gasesti tu ceva fain daca te uiti prin magazine
anca imi pare rau ca nu ai dormit bine....poate recuperezi azi la pranza un pic de somnic
claudinnna ma bucur ca esti cu tensiunea!!!!

va pup pe toate si va doresc o zi minunata plina de vesti bune!!!!

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza si de la noi si multi

Aseara tati nu s-a mai inteles cu noi si a fost6 sa ia mini prajiturele, pofticioasele si doritoarele sunt invitatele mele

Tot aseara a plecat si socrela mea pentru cateva zile

Dya bafta la eco azi

Muuh multi pt un bebe grasunel

Anca stai linistita in pat ca sa nu mai vina contractiile

28+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Na, ca tocmai am fost anuntata ca maine avem o sarbatorire de un an de la casatorie Asa ca trebuie si io sa ma mobilizez ca e si prietena mea cea mai buna.

POZNICI CU NOI
31+ Cuculetz Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca imi pare rau ca nu ai avut o noapte prea buna!!! sa treaca contractiile!!!Nici noi nu am dormit prea bine dar asta din cauza ca ne-am certat cu tati si se pare ca l-a afectat si pe BoBo!!
July eu as cumpara ceva seturi de farfurii sau cani ca eu sunt mare fan asa ceva as face colectie!!!
Andy incerc sa ma fac cat mai frumoasa!!!
Sa o felicit si eu pe MUUH pentru BB grasunel.Tu de ce ai ales cezariana?
Angelynna ce de parjiturele ne-ai facut.Daca era si din alea cu ciocolata sau cu frisca zau ca dau o fuga sa cumpar si eu!!!

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput