Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

revin si eu cu rugamintea sa ma treceti in listuta..nu m-am vazut pe acolo UM 5.01.08. DPN.15.10.08. baietel, spitalul nr. 2 Craiova, DR. Elis Pargaru..multumesc mult.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Andreea_and, inca nu ne-am gandit serios la botez...dar fiindca voi naste la inceputul lunii octombrie, cred ca va fi undeva la sf lunii noiembrie sau inceput de decembrie...deci, da in post...nu cred ca vom dori sa asteptam pana la inceputul anului viitor..nu ne-am hotarat inca 100% dar cred ca asa va fi...

Voi cum va ganditi ca ar fi mai ok?

AdrianaSM 28+ bebelina Estera Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am citit si eu la odiseea de iulie-august si intr-adevar e ff trist ...sa fie bine bb-eii si sa le dea DD putere mamicilor sa treaca peste aceasta incercare grea.

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetelor tocmai ma pregateam sa va spun si eu de cei doi bebei de la odiseea pepenashilor dar vad ca ati citit deja si voi.
Nu-mi vine sa cred. Doamne ajuta-i!!

Ma rog la DD sa nu avem astfel de probleme la noi la odisee. M-a apucat plasul, se uita colegul meu la mine ca la ET. I-am zis ca m-a apucat asa din senin... ca deh, gravideala.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI

AMR 58 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

andy.p, multumesc pentru instructaj!
Dumnezeu sa fie alaturi de fetele care au nascut copii cu probleme, sa le dea puterea si rabdare. si sa dea DD ca bebeii nostrii sa fie bine si sanatosi!nu trece o zi in care sa nu ma rog pentru bebelina mea...sa avem parte de multa sanatate toate, si noi si bebeii...

AdrianaSM 28+ Estera Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor....
ADRIANA in legatura cu botezul, avand in vedere ca si eu voi naste la inceputul lui octombrie, eu sigur m-am gandit sa il fac la inceputul lui ianuarie sau ma rog dupa BOBOTEAZA, m-am interesat la biserica si mi-a zis ca nu prea e bine in post, dar fiecare face cum crede de cuviinta.....

27+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Monicatare frumos ca ai trimis un mesaj din partea noastra la odiseaa de iulie august!!!Si eu ma gandisem dar mi-ai luat-o inainte!!!

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

multa sanatate bbilor care au probleme si sa speram ca DD ii va ajuta

offff si eu sunt in dubii cu botezul , nu stiu cum o sa facem

33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neuronul meu gravid a uitat sa va spuna ca azi schimbam prefixul!!!!Intram in saptamana 30!!!! AMR 10 saptamani !!!!!

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

fetelor botezul se poate face si intre Craciun si Revelion cand deja nu mai este post

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput