Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

dyanira poate ne pui si noua poze cu noua ta costumatie (cu tine imbracata in ea desigur)

cd mersi de raspuns. intelegeam dc le-as fi facut vreodata pbleme. de aceea sunt nervoasa. am intrat azi si am vaz ca au reduceri la tot si preturi de 3-4-5 euro. si nu m-am putut abtine sa nu iau pt baietii mei cate ceva...ca pt mn mai greutz

33+

AMR 48 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tocmai a vnit anuntul ca s-a nascut si al trei-lea pepenas astazi !!!! ce emotionant !! Vin si vesti bune la fete..

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nu face nimeni capitol nou???Eu as face dar nu prea stiu...ca nu am mai facut niciodata si acum si cu emotiile mele cu eco mi-e sa nu o dau in bara!!!!Urmeaza capitolul 99....mai asta si urmeaza 100!!Ce harnicute suntem eu credeam ca la capitolul 100 o sa avem deja bobocei ca la odiseea de iulie-august erau deja dar se pare ca noi suntem mai harnice!!!

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Eu la salata orientala pun si putin otet din vin, n-am facut-o niciodata cu maioneza... iese racoroasa asa, cu putin otet.

_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Haieti ca fac eu capitol nou, stati putin cumintele.
Daca mai vrea cineva sa stie cum se face capitol sa-mi zica si ii trimit instructiunile pe PM.

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

fresh crede-ma ca nici eu nu am avut niciodata robleme si aveam bani destui pe card atunci si nici macar nu au avut vreo explicatie, incercau cu tot felul de prostii ca as fi folosit cardul de prea multe ori si ca exista un nr limitat de utilizari, asta a fost cea mai tare de departe. Nimic din ce mi-au zis nu a fost plauzibil, nu mai folosisem cardu de cateva saptamani, bani aveam pe el, nu era o suma, erau vreo 300 euro max
Acum m-ai facut curioasa, intru pe site sa vad ce mai au, ca eu zilele trecute n-am mai gasit mai nimic, batea vantul

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andreea as vrea eu

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Kid pentru informatiile pretioase!!! E ceva ce tu nu stii, btw?

Nusha, felicitarii!!! mai ai 3 luni!!!

Fetili, mi-a venit comanda!!! Merg sa desfac lucrusoare!!!!

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 64 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

cd intra ca au multe kestii (si voi fetelor intrati pe laredoute ca au reduceri mari)
eu am avut surpriza ca dupa ce le-am pus in cos (pe site) am iesit 3 min la toaleta si cd m-am intors se epuizase ce era deja pus in cos
asa ca m-am ambitionat si am facut repede cele 3 comenzi (ce nebuna sunt) si am ajuns sa am pbleme cu banca din ro
c'est la vie

33+

AMR 48 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

CAPITOL NOU

31+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput