Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicitari Nusha pentru 28 de sapt. implinite! Inca 12 fara peripetii!

Andreea_and, mi se pare ok carutul, are si o culoare dulce de tot!

Andreea_ada, am luat fiecare ce ni s-a parut mai potrivit. Unele au vrut patut de lemn, altele de panza. Sunt dezavantaje si avantaje la fiecare. Da un search pe forum, ca la Parintii Intreaba a fost acum ceva timp o dezbatere larga despre avantaje/dezavantaje la fiecare. Eu personal am unul de lemn pentru zi de zi si unul pliant, de panza (cel mai basic) pentru calatorii.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumesc fetelor!!!

m-am dus si eu sa citesc la odiseea de iulie si m-a apucat plansul cand am vazut prin ce trec mamicile alea Dne ajuta sa fie totul bine cu bebelushii lor

off cu dara vb pe mess cu mult inainte sa ramanem insarcinate amandoua ne-am chinuit mult timp si ne sustineam una pe alta...acum joia trecuta inainte sa plece la spital i-am urat nastere usoara si ea era asa de fericita ca in curand vine cu bebelina acasa si acum saraca trece prin toate astea

DOAMNE AJUTA-LE !!!!

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

nusha felicitari pentru intrarea in luna a7a!! D-ne ajuta in continuare!!!
andreea_and mi se pare foarte ok caruciorul....seamana mult cu cel de la Chicco 3 in 1...sper totusi sa fie mai bun decat acela
kid bafta mare la eco!!!!

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

multumesc mult kid pentru raspuns

30s+

Mergi la inceput

ANDY felicitari si voua ca ati schimbat prefixul azi!!!

kid bafta la eco asteptam vesti fff bune!!!!

27+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

nusha felicitari ptr intrarea in luna 7
Si eu tot patut de lemn.

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nushulica felicitari pt 28 sapt
multe inainte cu bine

33+

AMR 48 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am ajuns acasa de la croitoreasa!!!Sunt tare incantata de rochita de graviduta pe care mi-a facut-o!!Si mi-a mai facut si o bluzica nota 10!!!!
Kid bafta si tie azi la eco!!!!Sa venim amandoua cu vesti bune!!!
Nusha ce pofta mi-ai facut cu salata orienatalaCred ca bag si eu una mai pe seara.Tu o faci cu maioneza?
Merg si eu sa fac un dus si sa ma schimb pt mers la dr. La 15,30 am programare!!!Si vine tati sa ne duca , nu putem scapa de el ca de raie.Ne-a sunat pana acum de vreo 20 de ori!!!Ca vrea si el ca vine si el acolo direct daca nu il las , a sunat sa vada si la cat am programare sa mearga direct daca nu il las sa mearga cu noi.Offf barbatii astia sper ca fiu-su sa nu semene cu el...adica dupa ce te supara fara sa gandeasca apoi se roaga de tine 2 zile!!!

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

fresh bafta cu comenzile, astia de la banci sunt de-a dreptul idioti, de revelion era sa pierd rezervarea la hotel pentru ca imi blocasera cardul asa din senin si a trebuit sa plateasca sotzu cu cardul lui ca idiotii de la banca nu mi-au rezolvat problema la timp

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

dyana iarna o fac cu maioneza dar acum pun oua fierte taiate in 4 asa mai mari iar ca sos va fi ulei de masline, din maslinele pe care le pun

gata am fugit la bucatareala

27+ DAVID

Mergi la inceput