Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea_ada spune:
pai as vrea sa merg la mare peste vreo 2 sapt , at o sa am 32 de sapt ..... deci concluzia este ca daca ma simt bine sa ma duc 

30s+ 
andreea_and spune:
Fetelor va cer si eu parerea in legatura cu carutul www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3659&c_id=33&cf_id=40#" target="_blank">asta, ce ziceti? N-am mai auzit de marca asta, o fi buna? Pretul e foarte bun. Imi place si cel ales de Tzitziri dar cum vom avea fetita si nu au decat culoarea aia inchisa... ar fi mai usor de convins sotul, fiind pretul mai mic decat la Peg Perego.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
andy.p spune:
mie mi se pare super k andreea,are de toate si e ff complex.imi place si culoarea asa ca ..
Ultima oara gargaritza pleca la mare la parinti ,sper sa fie k.
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
bey asa-s de batuta in cap ca am uitat sa va zic ca azi intru in sapt 28
adik in luna a7a nu???
dimineata dupa ce am postat m-a luat somnul si am dormit pana acum
eu nu stiu cat mai pot sa dorm, va rog sa ma declarati somnoroasa odiseei

anca azi fac salata orientala(deja am pus la fiert cartofii) si budinca de paste cu branza dulce
va pup pe toate nu nominalizez mma duc sa-mi fac mancarea ca parca vad ca iar ma ia somnul

27+
DAVID
freshanana spune:
o sa innebunnesc in romania asta de kko
de 2 ore fac comanda pe laredoute (in fine, 3 comenzi)
si sun la banca sa vad dc e ok pt ca la a 3a comanda a zis ca e cardul refuzat (sa fac apoplexie, nu altceva)
si imi spune f senin de la banca (comenzile mele cele 3 in total fac vreo 300 euro) sa imi spuna ca oricum limita zilnica pt comenzi pe net e de 500 ron
si m-am infuriat . si de ce imi refuza francezii cardul ?
acum ma suna sa ma intrebe de pe ce site tot fac eu comenzi !!! (pbabil le-am facut curioase pe drele de acolo)
astept cu nerabdare urm telefon sa vb cu ei ca eu mi-am platit intotdeauna la timp datoriile si nu am avut intarzieri. ce kk de banca sunt ei de nu sunt in stare sa accepte comenzi mai mari de 500 ron
wow cat am scris. sunt nervoasa caci cred ca voi pierde comenzile 2 si 3 ( si deja nu mai au in stoc unele kestii) din cauza dobitocilor din RO
si astia de laredoute sunt smecheri ca nu imi dau voie sa pun in cos mai mult de 25 produse. bine si eu sunt nebuna, dar banii ii dau nu e o pblema
as emigra pe bune ...
33+ 
AMR 48 zile !!!
puiutz
kid2003 spune:
Eva si restul fetelor care va doriti un wrap. Se poate confectiona si acasa...nu e mare chestie. Va trebuie un material de 5 m lungime si 0.5 m latime, mai multe gasiti pe acest www.mobywrap.com/t-instructions.aspx" target="_blank"> link unde sunt descrise pozitiile in care il puteti pune pe bebe si cum se leaga wrap-ul.
Daca vreti sa aflati mai multe, intrati pe topicul dedicat, de aici de pe forum, adica aici
Eva, merge de la nastere, asta e misto la un wrap, il tii strans pe bebe la pieptul tau si ai mainile libere. Ia uite ce fericit pare bebe www.mobywrap.com/t-instructions-Cradle.aspx" target="_blank"> asta . Eu abia astept, mi-am dorit asa ceva si la primul bebe si am avut doar un marsupiu incomod care imi lua 10 minute numai sa il montez...
Va multumesc mult de tot fetelor pentru agitate...Peste 10 minute plec la Iosup, la 14.30 am ultima eco la el...zic ultima ca probabil ca nu o sa il mai vad
ca alt bebe nu cred ca mai fac (dar cine stie?)
bb2
tzitziri spune:
Nusha, felicitari si la mai mare
...da,e luna a 7a
.
Andreaa_and, vad ca preturile de la chicco de pe site sunt cam aceleasi cu ce ai ales tu (si eu)...si ma gandeam ca daca te duci undeva si vezi un chicco alegi modelul (ca sigur gasesti repede un magazin cu chicco) si dupa aia dai comanda pe net..cred ca e cel mai simplu si sti si la ce te bagi![]()
28+ 
bebe David
angelynna82 spune:
Fetelor la odiseea de pepenasi s-au mai adaugat inca 2 pepenasi, o fetita si un baietel...
2 nasteri in aceiasi zi

28+ 
Bebe
Eco
angelynna82 spune:
quote:
citat din mesajul lui nushulica
bey asa-s de batuta in cap ca am uitat sa va zic ca azi intru in sapt 28adik in luna a7a nu???
![]()
dimineata dupa ce am postat m-a luat somnul si am dormit pana acumeu nu stiu cat mai pot sa dorm, va rog sa ma declarati somnoroasa odiseei
anca azi fac salata orientala(deja am pus la fiert cartofii) si budinca de paste cu branza dulce
va pup pe toate nu nominalizez mma duc sa-mi fac mancarea ca parca vad ca iar ma ia somnul27+
DAVID
Felicitari pentru luna a 7 a, sa fiti sanatosi amandoi

28+ 
Bebe
Eco