Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
baby_boy spune:
Dyanira superrrr,,inseamna ca suntem 2 berbecute
bafta la control
28 + 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
babytza spune:
Bafta fetelor care merg la echo !!!
va asteptam cu vesti bune !!!
Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
Laureta mii de
ptr tine si Inisa,cum mai e??Mai are febra?Eu iau Zinat sper sa treaca,mama ei de infectie
.Imi pare rau ca ai contractii,sper sa treci cu bine peste ele.
tzitziri stai linistita mamicutzo ca nu esti singura
Kid sa vii cu vesti minunate.

31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
quote:
Eva, daca imi permiti, o sa imi dau cu parerea: daca pe site-ul babyconfort ce e in poza e un wrap (nu sunt prea sigura, desi din poza asa pare), atunci poti lua linistita de acolo. Pentru ca nu "carpa" in sine e esentiala de la ce varsta poate fi purtat copilul, ci modul in care este purtat in wrap. De obicei wrap-urile si sling-urile vin cu instructiuni, care pozitii sunt bune de la nastere, care mai tarziu. Exista si pe net filmulete. Un telefon la magazin si sa-ti dea o descriere exacta a materialului, desi inclin sa cred ca merge de la nastere bine-merci.
Ca diferente de material in sine iti pot spune asa, ce am eu: unul mai moale, putin de tot elastic, care este util pentru mamicile incepatoare in ale impachetarii, pentru ca fiind elastic iti permite sa nu-l asezi chiar la marele fix si bebe sa stea bine, dar in care nu-l poti purta pe bebe pana prea tarziu (ca nr de kg sustine mai putine). Si unul dintr-un material mai rezistent, dar tre sa ai ceva experienta la impachetat si sustine mai multe kg.
Multumesc mult pentru precizari, July.
Eu ma gandeam ca daca au mentionat "peste 3 luni" inseamna ca slingul ala are o singura maniera de infasurare, astfel incat bebe sa stea cu capsorul sus (asa arata pe ambalajul lor) Acum, oare astia la baby comfort imi vor da si mie instructiuni, mai multe maniere de impaturire? Kid, tu ai cumparat?
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 64 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
JulyMorning spune:
tzitzi baza iso fix nu merge la toate masinile, era si un site unde iti explica totul cu referire la asta (cea de 70 si ceva de euro) da' evident ca neuronul gravid nu stie ce a facut cu ea... 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andreea_and spune:
Laureta
imi pare rau ca si tu te mai lupti cu contractiile, tinem pumnii sa treaca si sa fie totul bine. Multi
speciali pt frumoasa Inisa, ma gandesc la ea de cate ori vad reclama la Vodafone.
Oare Maryb nu trebuia sa se intoarca de la mare? Da-ne un semn Mary!
Cu wrap-ul de la babycomfort e clar, trebuie facuta o vizita la ei sa vedem ce fel de material este ca tot am mai multe nelamuriri si cu patutul, salteaua, etc.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
JulyMorning spune:
Eva, asta de exemplu, http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1668 nu pare a fi sling, ci mai repede wrap. Si atunci sigur merge de la nastere, depinzand de modul de "impachetare". Dar na, au tradus si ei cum s-au priceput, "marsupiu textil", suna ca naiba si te abureste. Slingul are un inel, aia e diferenta notabila intre cele doua.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
babytza spune:
fetelor de Gargaritza stiti ceva ?
Valentina
28 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
kid2003 spune:
Eva, acum am vazut mesajul si raspund cu intarziere, scuze!
Mi-am luat un wrap de fapt (nu sunt nici eu lamurita cu diferentele dintre wrap si sling, dar am vazut pe topicul "Wrap in Romania" de la "Parintii intreaba" ca fasa de 5 m cu 0.5 latime este un wrap si e cea mai ok, asa ca din aia mi-am luat).
Uite link-ul cu ce mi-am comandat eu
http: //www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1668
Am ezitat sa stii, pentru ca mi-a placut mult si asta (care cica e sling) http://www. bestkids. ro/pc-1218-16-marsupiu-baby-bag.aspx
L-am luat pe primul pentru ca imi doream ceva necomplicat, de genul celor discutate de fete in topicul despre wrap in romania, abia astept sa fiu o mama cangur.
Marsupiu am avut, din acela clasic, la primul bebe, sa nu va cumparati, e f incomod si nu-l veti folosi prea mult.
bb2