Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
andy_galro spune:
andreea_ada noi ne gandim sa mergem un pic la munte ca e aer curat si nu e imbulzeala de la mare....voi avea atunci cam 32 de sapt. ...eu zic ca daca avem grija va fi totul bine
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
laureta spune:
Buna fetelor.
Eu parca am in burta un razboi
, se miscaca un jeleu ba stanga, ba dreapta, in sus in jos

Saptamana viitoare tb sa ma duc si eu la doctorita mea sa vedem cum mai stam. Si mi-a zis sa duc si tot dosarelul cu analizele si echografiile facute pina acum.
Inisa e bine nu mai face febra doar tuseste usor din cand in cand.
Claudinna felictari pt vestile bune de la cardiolog
Diana Kid bafta la echo
Ancule imi pare rau de contractii![]()
Miruna felicitari pt bebelinul mare
Laurici eu am avut infectie urinara cu E-Coli la sarcina cu Inisa. Am luat Augmentin. Nu a trecut imediat parca de abia dupa a doua tura de antibiotic. Stai linistita ca trece
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
EvaF spune:
Kid, ai eco azi? Sper sa nu gresesc...Eu scot fetele, just in case

KID 

30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 64 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
anca81 spune:
Laureta
ma bucur ca Inisa e mai bine. Tu cum esti, mai ai contractii?
Nusha, ce gatesti azi? Ca sunt in pana totala de idei iar tu esti gospodina noastra priceputa
Oare pe unde sunt Nocom si Clau_geo?
Kid 

AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
tzitziri spune:
Am primit July, multumesc frumos
. Cand o sa dau comanda o sa le scriu sa am asigur ca merge la toate masinile...adica nu imi e clar daac sistemul e universal sau depinde de marca..masinii?![]()
Apropo..eu constat ca in ultima vreme nu ma mai duce mintea cum ma ducea odata si nu mai fac conexiuni asa rapid
...
28+ 
bebe David
andreea_and spune:
Apropos de plecari, am o cunostinta care in saptamana 39 se plimba de zor la mare si i s-a rupt apa acolo. Noroc ca fiind la prima nastere au mai trecut 8 ore pana a nascut si a avut sotul ei timp s-o aduca cu masina la Bucuresti. A nascut cu epidurala parca la Filantropia si i-au luxat copilului clavicula la nastere cica din cauza epiduralei, ma rog, n-are legatura cu subiectul dar mi-am adus aminte
. Saptamana trecuta a nascut.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
laureta spune:
Anca mai am contractii din cand in cand, mai nasol noaptea ca simt cum ma arde burta cu spate cu tot. Iau scobutil deocamdata. Sunt curioasa ce i sa imi zica doctorita sapt viitoare.
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
andreea_and spune:
Kid merge astazi la Iosup daca am inteles eu bine. 

Kid

Dyanira

31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
anca81 spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Anca mai am contractii din cand in cand, mai nasol noaptea ca simt cum ma arde burta cu spate cu tot. Iau scobutil deocamdata. Sunt curioasa ce i sa imi zica doctorita sapt viitoare.
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Offfff, mama lor de contractii

AMR 8 saptamani

32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
JulyMorning spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaFquote:
EvaLegat de sling-uri, cred ca mai bine vb. cu July sa-ti dea ea site-ul de unde a comandat din Anglia.
Dap, sunt cam aiurea slingurile de la babycomfort, plus ca sunt pentru copii peste 3 luni, zic ei, deci cand deja isi tin gatutzul ridicat! Stiu site-ul lui July, dar mi se parea mai comod sa comand in Ro! Daca nu gasesc, ma bag si eu la un site american! Eu am pe cineva in State, dar parca nu as apela pentru atata lucru! O sa ma uit si pe Mothercare, poate, poate...
Azi imi vine si mie, in sfarsit, comanda de la chic bébé, m-au sunat ca vin la 3, pentru ca saltelutza mea de infasat de-abia au gasit-o la unul din depozite!!! De-abia astept sa vad lucrusoarele, paturicile, saltelutza, perna si hainutele, si daca sunt ok si rezista la spalat, mai comand hainutze, si numere mai mari, ca iar am umplut un cos la ei.Acum am comandat doar cateva body-uri cu manecutza scurta, pantalonasi cu botosei toate nr 0 (50-56, sper sa-i vina!!!) si o caciulitza pt baie. Vedem cum sunt, eventual mai luam!
yupppeeee!!!!30+
LUCA
![]()
VINELUCA !!!!
AMR 64 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Eva, daca imi permiti, o sa imi dau cu parerea: daca pe site-ul babyconfort ce e in poza e un wrap (nu sunt prea sigura, desi din poza asa pare), atunci poti lua linistita de acolo. Pentru ca nu "carpa" in sine e esentiala de la ce varsta poate fi purtat copilul, ci modul in care este purtat in wrap. De obicei wrap-urile si sling-urile vin cu instructiuni, care pozitii sunt bune de la nastere, care mai tarziu. Exista si pe net filmulete. Un telefon la magazin si sa-ti dea o descriere exacta a materialului, desi inclin sa cred ca merge de la nastere bine-merci.
Ca diferente de material in sine iti pot spune asa, ce am eu: unul mai moale, putin de tot elastic, care este util pentru mamicile incepatoare in ale impachetarii, pentru ca fiind elastic iti permite sa nu-l asezi chiar la marele fix si bebe sa stea bine, dar in care nu-l poti purta pe bebe pana prea tarziu (ca nr de kg sustine mai putine). Si unul dintr-un material mai rezistent, dar tre sa ai ceva experienta la impachetat si sustine mai multe kg.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S33+Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Legat de sling-uri, cred ca mai bine vb. cu July sa-ti dea ea site-ul de unde a comandat din Anglia.