Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 22
tzitziri spune:
dyanira, sa te intorci cu vesti bune de la eco![]()
hai ca fac eu capitol
daca sunteti cuminti 5 minute
28+ 
bebe David
Boo spune:
Scuzati dar eu nu mai stiu cine ma rugase sa ma uit dupa paturica la Mothercare 

Asa ca am fost azi si paturica asta http://www.mothercare.com/gp/product/B000JIDUPK/sr=1-1/qid=1216380343/ref=sr_1_1/026-2010167-6638003?ie=UTF8&mcb=core la noi costa asa:
65 ron aia mica
115 ron aia mai mare
Incep sa intru in depresie maxima. Cred ca cel mai complicat lucru va fi sa gasesc chiloti moartea pasiunii. Aseara la Carrefour nu am gasit nimic. Singurii care arata cat de cat (sunt colorati dragut si i-am si probat si vin bine) evident ca sunt de la Mothercare. Numai ca un pachet de 5 costa in jur de 90 - 95 ron... ma gandeam ca poate gasesc ceva mai ieftin pe vreundeva. UFFFFFFFFFF
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
EvaF spune:
Aaaa, era sa uit!
Andreea_and, mi-a placut mult acel carucior, dar eu am o gandire mai practica. Daca e bun, un carucior il poti folosi la doi copii, ma gandesc, asa fac mamici la odiseea noastra. Acum, acest carutz roz, superb, de altfel, ce faci cu el daca al doilea copil va fi baietel? Ar fi pacat sa nu il poti utiliza daca e in stare buna. Orange-ul acela al lui July merge fff bine si la fetite si la baietei, dar totusi, baietel in carucior roz, oricat de nonconformista as fi, parca...nu prea! Tu faci ce vrei, mi-am dat si eu cu parerea!
Fetele, imi vine sa plang, Doamne ce mici sunt lucrusoarele!!! nu am mai vazut asa ceva!Asa finute, din bumbacel, dar asa mici, Doamne, nici nu imi vine a crede ca acolo o sa stea puiul meu!!! Voua va vine sa plangeti cand vedeti lucrusoare de bebei, asa mici? Parca sunt de basm!
O sa pun si eu pozici!!!!
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 64 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)