Mamici norocoase de sept-oct 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Ratonelu cunoastem bine ciclul ,, soacre si cumnate (a se citi la mine cumnati)" ca asat e motivul pt care ne-am certat si aseara.
Moni nici eu nu stiu daca as fi putut sa scriu asa ca iti multumim!!
Diana33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andy_galro spune:
July, Tzitziri multumesc si ...intr-adevar arata foarte bine 30+ si sper eu macar inca 7 sapt sa mai avansam....
D-ne ajuta tuturor bebeilor si mamicilor!!!!30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Si noi suntem din seria soacra si una din cumnate
Si tocmai m-a sunat soacramea da n-am avut chef sa-i raspund, ca doar sunt la serviciu si am muuuuuuulta treaba ... pe forum
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz
Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 57 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
andy_galro spune:
abia acum am citi ca vor sa vina la Tg. Mures...incerc sa aflu vreo cunostinta care sa o bage mai inainte la operatie....nu promit dar asa vrea mult de tot sa-i ajut pe camy si darius...rugati-va sa pot face ceva
Edit: de unde sunt ei ???? adica din ce oras?30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
JulyMorning spune:
tzitzi of, daca imi spuneai inainte ca te intereseaza sa iei Peg Perego iti spuneam inca un amanunt, asa am zis ca nu intereseaza pe multa lume si n-am insistat. La scoica de la cele doua modele de carucioare, al tau (Pliko P3 on track) si al meu (Pliko P3 tri-fix) iti trebuie o baza pentru a-l folosi ca si scaun de masina, adica:
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2994&c_id=33&cf_id=41 sau
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2942&c_id=33&cf_id=41
Fara unul din astea doua nu merge.
Prima varianta e ultima gaselnita, dar nu se potriveste la toate masinile, a doua merge cam la toate, se prinde cu centurile de siguranta.
Sper sa nu te fi bulversat prea tare.. , dar macar stii ca in 4-5 zile lucratoare iti ajunge coletul.
Si aseara am mai descoperit o chestie. Landoul are doua pozitii, atunci cand nu e fixat pe sasiu: daca il pui pe o suprafata dreapta, are fundul oarecum curbat si se leagana... Iar daca nu vrei sa se legene, se ridica pur si simplu niste fixatoare si sta perfect nemiscat pe orice suprafata. Mi s-a parut foarte tare chestia
_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andreea_ada spune:
fetelor voi va mai incumetati sa plecati undeva in concediu ???? as pleca si eu la mare sau la munte , dar parca ma strange inima 30s+
freshanana spune:
buna dim fetelor
si eu am citit la odisee ce au patit camy si dara cu puii lor. doamne ajuta sa le fie bine
andy felicitari pt noua semnatura
xor sper sa treaca afurisita de infectie in cele 3 zile.
o zi buna, 33+
AMR 48 zile !!!
puiutz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
andy_g, sunt din Brasov. Incearca sa iei legatura cu bujo(desi bujo e programata maine la cezariana) sau cu sun daca reusesti ceva. Ele sin cate am vazut au numarul lui camy
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz
Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 57 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
JulyMorning spune:
Mai, nu mai vorbiti de soacra ca ieri am zis ca ma spanzur... am rugat-o sa se intereseze de o chestie la o tanti prietena a ei si cand m-a sunat sa-mi dea raspunsul intai mi-a povestit cum a iesit tanti aia la pensie, ce cursuri a facut ca sa nu stea degeaba, ce clienti are, ca a ramas fara baterie la telefonul mobil timp de 2 zile, ca.. ca... ca imi venea mie sa ma sinucid lent si apasaaaaaaat !!!
_
Our future determines our past
Fasolica de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
anca81 spune:
Tzitziri, e misto caruciorul pe care l-ai comandat si vad ca era si la oferta.
July, cu ce firma de curierat a venit coletul?
AMR 8 saptamani32+
Carla Alexandra
O burtica mititica
![](rugaciune.gif)